pneu na octavii 17" - Podvozek - ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz Přejít na obsah

pneu na octavii 17"

Cooper

Doporučené příspěvky

Falkeny jsem mel na Fabii a znova uz bych do nich nesel. Cena dobra, ale to je asi jediny - staci malicky mokro a klouze to jako krava, jsou to podle me hodne tvrdy gumy, pomalu se sjizdi, ale podle toho taky drzi na silnici. Jo a taky jsou dost hlucny - mel jsem FK451.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak. Taky zrovna jezdím FK 451 o rozm. 215/45/17. Čím víc se sjíždí, tím víc hučí! Tehdy jsem za ně dal 17 400,-. Dnes bych za ty many měl Pirelli Pzero Nero a ještě by mi zbylo. Falken už nee.

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři

• o 3 týdny později...
  Milan II napsal:
Přesně tak. Taky zrovna jezdím FK 451 o rozm. 215/45/17. Čím víc se sjíždí, tím víc hučí! Tehdy jsem za ně dal 17 400,-. Dnes bych za ty many měl Pirelli Pzero Nero a ještě by mi zbylo. Falken už nee.

To jste mne teda moc nepotesili :( uz jsem je koupil.

Odkaz ke komentáři

Pepsi Octavia napsal:
Na předchozí Octavii jsem měl 16" kola. Vyzkoušel jsem gumy značek Barum, Michelin a Bridgestone. Nejlepší z nich dle mého názoru byly Micheliny a to hlavně proto, že mají z výše uvedených daleko lepší životnost.

Nyní kupuju nové 225/45 R17 Michelin Pilot Sport 2. Tak uvidíme

Já měl Bridgestone Turanza ER30 205/55 R16 91V a najel jsem na nich cca 38.000 Km bez problémů jak na suchu tak na mokru a podle mě bych ještě určitě tuto sezonu nějaký kilometry přidal kdybych nešel do 17" kol, ale prozatím to nemám s čím porovnávat tak nevím.

Odkaz ke komentáři

Hrábě Fernétti napsal:
:help: Že bych teda nakonec přece šel do Dunlop SP SORT MAXX TT 225/45 R17 91Y ??? :help:

Tak uz na FALKEN pneu jezdim,sice zatim na suchu ale drzi to!!! :p 215x45 uvidim jaky budou na vode. Ale mel jsem koupit na zadek 225x45 Jaky maj odpor ty 225 co mas ty? Ja pocituju i ty moje 215 TDI(110PS) lehce ochabla o proti zimakum 195 :prc: Ukazka mych ALU kol a pneu v sekci UKAZ SE,VASE octavia. COOPER

Odkaz ke komentáři

KOKYN napsal:
Včera jsem objednal mámě na Oktu Falkeny ale jen 195/15" tak uvidím kámoši mají 16" a 17" a spokojenost...

No tak uz mohu po vcerejsku posoudi FALKEN 215x45 R17 pneu za mokra.Je teda fakt ze prselo huste a vody na vozovce bylo az az ale fakt klouzou :aggressive: jak prutsi rozjezd tak prutsi brzdeni nobo projeti zatacky za tahu motoru. Neda se nic delat,jsou novy,musim na to myslet a odjezdim je. Jak jsem ale vyse uvedl tak na suchu se mi je jeste nepodarilo urvat a to je nesetrim! :palec2:

Odkaz ke komentáři

Cooper napsal:
No tak uz mohu po vcerejsku posoudi FALKEN 215x45 R17 pneu za mokra.Je teda fakt ze prselo huste a vody na vozovce bylo az az ale fakt klouzou :aggressive: jak prutsi rozjezd tak prutsi brzdeni nobo projeti zatacky za tahu motoru. Neda se nic delat,jsou novy,musim na to myslet a odjezdim je. Jak jsem ale vyse uvedl tak na suchu se mi je jeste nepodarilo urvat a to je nesetrim! :palec2:

No tak jak to tak čtu aszůstanu u osvedčených značek! ;)

Teď mám už druhou sadu Dunlop SP 9000 sport a super a na mokru dvakrát super :palec2:

Odkaz ke komentáři

NoiseR napsal:
Na suchu jsou az na to huceni (mel jsem 225) ok, ale jak rikam, mokro je peklo. Podle me jsou ty gumy hodne moc tvrdy, milujou letni rozpaleny suchy silnice :) Ale zase dlouho vydrzi (coz te ale jedine nasere, pokud s nima nebudes spokojenej :))))

To teda jo :) je fakt ze dve sezony je az moc dlouha doba. Treba mne nase... a pudou do sveta.

Odkaz ke komentáři

Tak ja mam Pirelli P Zero Nero 225/45/17 a maximalni spokojenost, at je voda nebo sucho, ta guma si s tim poradi. Jinak mam moznost sehnat nove pneu od rozmeru R 16 vys za super ceny a i hlinikace. Priklad - 225/45 R17 Dunlop SP Sport nove za 13 000 sadu. Mozna i za 12 000

Odkaz ke komentáři

• o 2 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...