Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Ahoj,

mám Octavii Combi 1.9 TDi rv. 2003 najeto cca 110 000, a v poslední dobe se mi zaclo ozývat vrzání které jde asi od zadních kol, od zavesení apod. Cím to můze být, můzou to uz být tlumiče? Vrzání není slyšet při každé jízdě, jen občas.

Dekuju predem za odpovedi a rady jak to vyresit.

Tomas

Ahoj,

mám Octavii Combi 1.9 TDi rv. 2003 najeto cca 110 000, a v poslední dobe se mi zaclo ozývat vrzání které jde asi od zadních kol, od zavesení apod. Cím to můze být, můzou to uz být tlumiče? Vrzání není slyšet při každé jízdě, jen občas.

Dekuju predem za odpovedi a rady jak to vyresit.

Tomas

Vrže ti to za jízdy?Mi to vrže když dotáhnu méně ruční brzdu a vylezu z auta(mám vzadu kotouče)auto se zvedne a vrzne.

Mám taky combi a to samé, vrže jen někdy...

• Autor

Me to vrze za jizdy, na nerovnostech vozovky, pri vyjeti diry apod.

Je zvlastni ze to vrze jen nekdy, ne pri kazde jizde. Muzou to byt tlumice???

jj, taky mám to samé. Vrže to jako guma, nebo tak nějak, pravděpodobně to bude ta gumová podložka pod pružinami... :aggressive:

Mě to taky vrzalo, při každý díře za jízdy, ale už nevrže. lol Kamarád mi to za 30 minut promazal, pokud jsem ho dobře pochopil promazal stabilizátory :)

Vrže ti to za jízdy?Mi to vrže když dotáhnu méně ruční brzdu a vylezu z auta(mám vzadu kotouče)auto se zvedne a vrzne.

S tim zatazenim rucky, vystoupenim a celkem hlasitym vrznutim....taky mi to dela :(

S tim zatazenim rucky, vystoupenim a celkem hlasitym vrznutim....taky mi to dela :(

to mi děla taky,to je doufam normalní,když se autoii odlehčí tak se to prostě pohne a vrzne to.....

Mě to taky vrzalo, při každý díře za jízdy, ale už nevrže. lol Kamarád mi to za 30 minut promazal, pokud jsem ho dobře pochopil promazal stabilizátory :)

vy mate na obyc oktavkach vzadu stabilizator?

U Fabie mi to dělal zátěžový regulátor, nevím jak tady, jestli je?? To je otázka do podvozků!!

vy mate na obyc oktavkach vzadu stabilizator?

Každá okta má na zadní nápravě stabilizátor. Pokud tam není, tak ho někdo sundal. ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.