Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Že bych si taky zkusil nějaký podobný NASA RAKETOPLÁN tuning na kombíka? :kuk:

Co si pamatuju, tak Ostravak Ostravski říkal, že má jedinou felinu kombi s křídlem - tradice by měla pokračovat ;)

• Autor
no proti gustu ziaden disputat ale karoseria je o nicom... s cim ma zladeny ten sakramensky nizky zadny naraznik??? vyzera to hrozne. vobec to na seba nenadvazuje

me se ale hodne libi ta zluta s tou cernou kapotou... moc hezky... ako jasne vydno ze predek je jinaej jak zade a bez prahou a osobne sa mi lizatka vobec nepacia.. ale treba je porad auti vo vyvoji.. nekdo dela vsechno naraz nekdo postupne

me se ale hodne libi ta zluta s tou cernou kapotou... moc hezky... ako jasne vydno ze predek je jinaej jak zade a bez prahou a osobne sa mi lizatka vobec nepacia.. ale treba je porad auti vo vyvoji.. nekdo dela vsechno naraz nekdo postupne

podla mna je to uz dokoncene - ked je to nalakovane :)

včera jsem ji potkal v centru Phy, čuměl jsem na ni tak dlouho, až jsem to málem nedobrzdil :D

osobně se mi teda vůůůůbec nelíbí, ale to je věc názoru

Ty voe včera v Olomouci jsem viděl taky takovej hnus,čumím po tom a málem jsem trefil obrubník. lol lol

Ty voe včera v Olomouci jsem viděl taky takovej hnus,čumím po tom a málem jsem trefil obrubník. lol lol

Nebyla taky cervena? :D

Mno jo něco podobně červeně zběsilýho jsem zahlídl v Přerově u Kaflandu :) Musel jsem vypadat krásně se spadlou čelistí pod volantem :w00t1:

Mno jo něco podobně červeně zběsilýho jsem zahlídl v Přerově u Kaflandu :) Musel jsem vypadat krásně se spadlou čelistí pod volantem :w00t1:

Ja sem taky prave videla v OL cervenou silenou Octavku a vypadalo to teda fakt desne :D

• 2 týdny později...
kol102 kol102 kol101 kol101
Nebyla taky cervena? :D

Jo u pošty 9

nekdy udelam foto co me stoji pred barakem.bila okta stara typuju to do roku 99 max od shora az dolu nalepky sparco OZ tuning car OCATVIA RS atd...no sileny jak svina...a ma tam ale opravdu drsnacky poklice.asi meli v kauflandu vyprodej

To hoď foto jestli to konkuruje :-)

Nadhera lol

octavia.jpg

jo jo super :feve:lol

Fakt skvely,uplne nadherna a ten tuning to je na :prc:

Masakristicky zmasakrovany auta !

Takový hezký auto je ta Octavka a ty blbouni to takhle /vytuní/ :w00t1: FUUUUUUUUUUUJJJJJJ :fakac:

Sice bych měl s chromovanejma zrcátkama a klikama mlčet, ale tohle je moc... Ještě, že jsem už dneska zvracel... kol113

Ty kraaaavo... :D :D to je supeeer

A co tahle? :)

post-6109-1208457086_thumb.jpg

Az na to desny kridlo vzadu mi to jako tuzing moc nepripada :D

Z venku ji moc nemusim ,ale ten motor co je vevnitr ,ten musim a hodne musim 2,8 Liter 24V Turbo Motor mit 480PS

Nechcete ji nekdo koupit ???Je ted na prodej za smesnou castku 100,000 EUR :smich:

Upraveno od deko

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.