Dandiel Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 To jo ,ale me to pripadaj ka dvere ze superba a vzheldove je to sileny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planeta Vloženo 23. Září 2008 Sdílet Vloženo 23. Září 2008 (editace) ... a Velebnosti - du blejt ... a do tohodle vlakna uz raci nevstoupim Editováno: 23. Září 2008, autor: Planeta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RAZTY Vloženo 24. Září 2008 Sdílet Vloženo 24. Září 2008 Tuning Octavia 2 - LIDL kit (To sem nefotil já, ale kámoš) PS: odrazek není nikdy dost A TEN NÁPIS NA ZADNÍM OKNĚ HOVOŘÍ ZA VŠE ......TO JE FAKT KREATURA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heretic Vloženo 25. Září 2008 Sdílet Vloženo 25. Září 2008 Co rikate na tohe? ten zadek:http://www.otomoto.cz/index.php?sect=show&id=C5496739 A kufr se otevírá jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zdenal C. Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 Ten naraznik je na Nevite da se sehnat tenhle MS Design zadni u nas ? mam pocit ze se instaluje na stary orig. skodovacky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 29. Září 2008 Sdílet Vloženo 29. Září 2008 našel jsem jen tohle bez ceny http://www.ms-design.com/carx1ms1_2.icc?la...867&start=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 Tohle nechapu,co jsou to za tuneri v anglii,kdyz se podivate o stranku dozadu,daval jsem tam fotky tech brutalnich rs potahu a dnes dalsi octa s upravou na rs a co neneajdu uvnitr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 2. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 2. Říjen 2008 z venku to ujde, ale ty sedáky mno.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 ty sedačky jsou hrozný no..ztráci to uplně tvar.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 Sorry, ze vas oberam o to potesenie vidiet ju na kvalitnejsej fotke - fotene mobilom na velku vzdialenost - kvoli bezpecnosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 3. Říjen 2008 Sdílet Vloženo 3. Říjen 2008 To je asi jazdiaca reklama na milotec, ved to ma aj na dverach vzadu napisane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 (editace) Je to Opel alebo Skoda Editováno: 22. Prosinec 2008, autor: Cjoctavian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaťasTDI Vloženo 23. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 23. Prosinec 2008 hm ty světla se tam docela i hoděj.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 24. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 24. Prosinec 2008 Ty sedačky jsou jak ze Žigulíka :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Můžu přihodit i fotky dalších továrních značek a jejich decentní tuning?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 napriklad 105 so znakom Mercedes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 jen mě zajímalo jestli sem můžu přihodit i další jiná nepovedeně upravená auta.... po prohlídce tohoto tématu jsem jicj na silnici viděl¨celekm dost a určitě by byla škoda se o to nepodělit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Ale toto delom ide,az na tu jednu s tim kridlom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dandiel Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 To je hnus:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 ten stříbrnej kus má ale celkem pěkná kola.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cjoctavian Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 ked prizmurim oci, tak su trosku podobne na pegasus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 Mne sa celkom paci prevedenie zadnej casti na tej cervenej,ale co som tiez nasiel sice nic ohladom decent ale peknej spostacik a tieto budiky sa davaju v ang.normalne do ORS1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perníkář Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 jééé co to je za hnus ten jakoby sporťák Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 (editace) to nevadí, hlavně že už je ti to jasný,...ale počkej, tak to už jsme vlastně dva já si to původně myslel taky, ale třeba to tan "mafián" myslel tak že ve skutečnosti je to 55kW a čipem to dostal na inzerovaných 74 kW a tedy 100K...fakt dobrej čip o tomto aute jsem uz tady nekde neco psal,jen nevim sam kde a bylo mi i celkem vyhrozovano psal jsem si si nim kvuli tomu inzeratu maily a byla to celkem sranda,traba to najdu EDIT : fotky ty uz nejdou ale kdyz se rekne mafian s OI cernou tak to nemuze nic jinyho EDIT2 : jedna se o 55kw /jednalo se / kdyz jsme si psaly Editováno: 28. Prosinec 2008, autor: zdsamct Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdsamct Vloženo 28. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 28. Prosinec 2008 nasel jsem,tady to je ............ ........... http://forum.skodahome.cz/index.php?showto...1&hl=mafian Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.