Cooper Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 HELP!!! V nejblizsi dobe si budu objednavat chromove kolecka 17"x7" ET35 na O1 combi a rovnou si chci k nim koupit i bezpecnostni srouby. Ta firma ale nema na srouby konfigurator,tak ze netusim oznaceni ani stoupani zavitu,konus hlavy,proste nic. Nema nekdo zkusenost s timto problemem? DIKY Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neználek Vloženo 22. Březen 2008 Sdílet Vloženo 22. Březen 2008 HELP!!! V nejblizsi dobe si budu objednavat chromove kolecka 17"x7" ET35 na O1 combi a rovnou si chci k nim koupit i bezpecnostni srouby. Ta firma ale nema na srouby konfigurator,tak ze netusim oznaceni ani stoupani zavitu,konus hlavy,proste nic. Nema nekdo zkusenost s timto problemem? DIKYTak tento problém jsem řešil před 10 dny ,pokud jde o závit je to průměr 14mm stoupaní 1.5 a délka podle druhu kola ale je to kolem 28 mm dosedací plocha je podle druhu kol RONAL má půlkulatou dosedací plochu jinak ostatní mají kužel to je asi všechno co jsem zjistil .ahoj Neználek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Tak tento problém jsem řešil před 10 dny ,pokud jde o závit je to průměr 14mm stoupaní 1.5 a délka podle druhu kola ale je to kolem 28 mm dosedací plocha je podle druhu kol RONAL má půlkulatou dosedací plochu jinak ostatní mají kužel to je asi všechno co jsem zjistil .ahoj Neználek OK,diky hned jsem moudrejsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 28. Březen 2008 Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 Neználek to napsal dobře, jen ta délka u origo šroubů je 27 mm - http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0 A jestli budeš potřebovat šrouby s kuželovou nebo půlkulatou hlavou už musíš koupit podle kol. Já mám na jedné sadě kol kuželové a na druhé kulové. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooper Vloženo 13. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 13. Duben 2008 Neználek to napsal dobře, jen ta délka u origo šroubů je 27 mm - http://www.elitecat.cz/ArticleSelection.aspx?B=0A jestli budeš potřebovat šrouby s kuželovou nebo půlkulatou hlavou už musíš koupit podle kol. Já mám na jedné sadě kol kuželové a na druhé kulové. Diky kluci koupil jsem na kazdy kolo dva ruzny druhy bez.sroubu. Poridim jeste jeden do tretice a zlodeji To vite parkuju v Praze a mam chrom alu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.