Garrett Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Dostat Luga mimo Brno, to bude těžký úkol Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Dostat Luga mimo Brno, to bude těžký úkol Jen ať vyžene pavouky z výfuku ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 VELKORYSOU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 Takže malý seznámek členů, kteří by přijeli: Garrett vojinrajen adam Vinca Sleep77 Hrábě Fernétti Misacek f.andrys Milan II foxdivemaster bolek Pipan Krešta matesTDI OTDI Matys06 Pentadius Začátek bych nechal standardní a to v 14:00 Místo - buď tedy někde ve Zlíně a nebo v Slušovicích na dostihové dráze??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 je mi to celkem jedno, ale Zlín neznám, takže se tam moc neorijentuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 7. Květen 2008 Sdílet Vloženo 7. Květen 2008 kedy to bude? ak 14 - 15.6. tak to som v skole na skuskach,to nemozem.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojinrajen Vloženo 8. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Květen 2008 Adam: bohužel nemůžem vyhovět všem to ji iste že chlapi? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ja viem snad inokedy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 9. Květen 2008 Sdílet Vloženo 9. Květen 2008 ja viem snad inokedy tak kluci celkem me stvete:)kdyz uz se kona neco ve Zline tak mam zkouskove a k tomu jeste statnice... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 2 hodinky času si nenajdeš? To by snad nemusel být takový problém, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 10. Květen 2008 Sdílet Vloženo 10. Květen 2008 Asi bych taky přijel ... Kdy to teda bude 16.6. nebo 17.6.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rcd.net Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 2 hodinky času si nenajdeš? To by snad nemusel být takový problém, ne? ale tak, že jste to vy tak jo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Bezva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Kdyžtak pisnete zavazny termin..a mozna bych se taky stavil...uvidim jak vyjde čas atd. ale docela bych rad prijel..páč nikoho neznam..a klidne bych na nekoho v uh.h počkal.. jestli ma cestu přes kaďák... teda Hraďák.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 12. Květen 2008 Sdílet Vloženo 12. Květen 2008 Pokud to bude v plánované dny 15,bo 16.6 tak jedu. A ty Abado čekej v UH,já jedu z BV. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Víkend 14 nebo 15.6 myslím platí. Jen by mě tedy zajímalo, na jakém fleku. Už jsem se ptal, ale zůstalo to bez odpovědi - kluci, někdo z místních, nebo někdo kdo zná okolí, Zlín nebo Slušovice na dráze? Co bude lepší? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
abado Vloženo 13. Květen 2008 Sdílet Vloženo 13. Květen 2008 Víkend 14 nebo 15.6 myslím platí. Jen by mě tedy zajímalo, na jakém fleku. Už jsem se ptal, ale zůstalo to bez odpovědi - kluci, někdo z místních, nebo někdo kdo zná okolí, Zlín nebo Slušovice na dráze? Co bude lepší? Ve Sluskach sem byl na tuningu... ..aa Ve Zline.. tam nevim kde.. nejsem mistni.. takze nevim:-P ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 (editace) Tak ja bych to viděl na Slušovice, tam to bude v pohodě. Tedy 14.6 v 14:00 ve Slušovicích Editováno: 14. Květen 2008, autor: Garrett Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
f.andrys Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak ja bych to viděl na Slušovice, tam to bude v pohodě. Tedy 14.6 v 14:00 ve Slušovicích jo to by šlo a myslím že ty Slušovice budou dobrý. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bolek Vloženo 14. Květen 2008 Sdílet Vloženo 14. Květen 2008 Tak ja bych to viděl na Slušovice, tam to bude v pohodě. Tedy 14.6 v 14:00 ve Slušovicích Den i čas je na pohodu.Sic nevím kde to přesně je,ale nebude problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OTDi Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 No datum mohl byt lepší ale zkusime to i tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 Nikdy to nebude pasovat všem, termín je dán a kdo přijede bude vítán a ostatní se můžou ukázat příště (snad) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 15. Květen 2008 Sdílet Vloženo 15. Květen 2008 tak já bohužel nemuzu, netrefili jste se do terminu ,tak snad priste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Garrett Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 Už se to blíží, kdo se ještě přijede podívat a na pokec? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carmain Vloženo 8. Červen 2008 Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 hm tohleto mám kousek mohl bych dojet,nikoho sice neznám ale to nebude taková překážka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.