traveller Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Od včerejška - najednou bez nějaké viditelné příčiny - mi levý blinkr začal blikat zhruba 2x rychleji. Stalo se to ve chvíli, kdy jsem vyjížděl od krajnice, kde jsem pár vteřin před tím zajel. Pravá strana bliká pomalu, stejně tak i výstražná světla. Netuší někdo, kde může být chyba? Nějak mě to zatím netrápí - jen mě trochu znervózňuje, že se děje něco, co nedovedu vysvětlit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marejak Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Zkus se mrknout jestli nemáš někde prasklou žárovku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 27. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vinca Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) udelej si doma poradek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sakin Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 Fakt že jo.. a pak se má člověk spolehnout na děti... Včera mi tvrdil, že to bliká... dostane mazec :-) Ach jo ti deti..................................pořádne ho seřež! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.BuBaK Vloženo 27. Březen 2008 Sdílet Vloženo 27. Březen 2008 To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
traveller Vloženo 28. Březen 2008 Autor Sdílet Vloženo 28. Březen 2008 To je zakladna vec ak to blika rychlejsie,svieti len jedna ziarovka,je to, uz od Skody 1OOO MB Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David-pv Vloženo 30. Březen 2008 Sdílet Vloženo 30. Březen 2008 Teď už to taky vím.. jenže mně za ty roky žárovka v blinkru ještě nikdy neodešla... taková banální chyba, že a jak člověka potrápí. No, dětem nevěřit vždy všechno Tak hlavně, že máš vyřešeno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.