Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Mám ráfky OZ racing 16 palcové a vuuubec se mi nelíbiii a chtěl bych je vyměnit nebo prodat za klasické alu disky origo škoda a nevím jake... mam fabii 1,9 TDI 2006 a chtěl bych rozodně nějake pneu 205x55x15 nebo něco tomu podobného poradíte? :feve:

post-16682-1206620340_thumb.jpg

Upraveno od silomark

205/55 R15 :kuk:

• Autor
205/55 R15 :kuk:

Něco špatně?

Na Fabii poněkud zvláštní rozměr

• Autor
Na Fabii poněkud zvláštní rozměr

no jak říkam chce to radu a navic jestli je to good dat na to auto 205/? R15

Na tie OZ si daj inzerát do bazáru a kukni si tam aj nejaké origo Škoda. Myslím že nájdeš. A poradiť ti máme čo? Čo sa ti páči?

• Autor
Na tie OZ si daj inzerát do bazáru a kukni si tam aj nejaké origo Škoda. Myslím že nájdeš. A poradiť ti máme čo? Čo sa ti páči?

Co je na to auto nejlepsi jake pneu chtel bych minimalne 205 a potom rafek aspn 15 jelikoz 14 se mi zdaji male

Co je na to auto nejlepsi jake pneu chtel bych minimalne 205 a potom rafek aspn 15 jelikoz 14 se mi zdaji male

185/55 R15 alebo 195/50 R15 a keď chceš 205 tak 205/45 R16. To sú povolené rozmery diskov na Fabiu. Typ disku si vyber aký sa ti páči. Ešte niečo?

v prvom rade sa pozri co mas napisane na tvojich gumach a potom sa pozri aj do technicaku a zistis ze 16-tky su v rozmere 205/45 R16, 15-tky su 195/50 R15, pripadne 185/55 R15

• Autor
185/55 R15 alebo 195/50 R15 a keď chceš 205 tak 205/45 R16. To sú povolené rozmery diskov na Fabiu. Typ disku si vyber aký sa ti páči. Ešte niečo?

Takze se radeji nepoustet do kombinace 205 na R15

Takze se radeji nepoustet do kombinace 205 na R15

NE

• Autor
NE

A co by tomu mohlo uskodit? :kuk:

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.