Draajea Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 zdravim, mate nekdo prosim v aute tu odkladacku na levou nohu od milotecu...tu co vypada jak RS pedaly... Zajimalo by me, jak ji mate prichycenou? Dekuji za vase postrehy... Snad to tu na foru nikde neni, ale hledal sem a nenasel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 29. Březen 2008 Sdílet Vloženo 29. Březen 2008 jestli mas origo do Fabie, tak ta se šroubuje (přes koberec a ten filc pod ním) jestli máš ochcávkovou, tak ta se lepí (lepidlo na skla) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin Krejčíř Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 No já ji mám teda šroubovanou(vše potřebné jsem dostal k tomu)(kupováno Milotec)....POSTUP:(Normoš prořízneš do koberce cca.2-3 otvory(pozor na rozteče) na destičky ve kterých jsou zalisované matice a prostrčíš je do spod koberce,tak aby ti vykukovala jen ta matice.....potom už jen opěrku dáš.....přišroubuješ...a přilepíš na to ten plech....Stačí ti k tomu posuvka,šroubovák,fixa a něco ostrýho) Sem s tím zatím nadmíru spokojen...Drží to jako sv** a mám to jen na dvou šroubech.... Jen docela nevím,jak to budu demontovat bez nějakejch deformací toho plechu,jelikož bych chtěl vyměnit koberec za RSkovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.