Vít Pospíšil Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Ahoj všichni, chtěl bych poprosit o radu mám fábii sedan, který má origo centrál bez dálky, koupil jsem si origo modul s 2 ovladači na dálku ale návod jsem jaksy někde ztatil a nemám zkušenosti ani praxi s dopojením vše by mělo být originální od škodovky a označení toho modulu je VK7 AEV 4231, neměl by někdo návod nebo radu, moc díky, můžu poslat i foto jak modul vypadá. díky Editováno: 1. Duben 2008, autor: Vít Pospíšil Citovat
mytrix Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 osudova chyba.. mohl si mit origo jako z fabriky.. takto mas pouze originalni prislusenstvi- Citovat
Vít Pospíšil Vloženo 1. Duben 2008 Autor Vloženo 1. Duben 2008 osudova chyba.. mohl si mit origo jako z fabriky.. takto mas pouze originalni prislusenstvi- nj, ten centrálek tam byl a chtěl jsem si tam dát dálku tak sem šel a koupil tohle, ale nemám podlečeho to tam zapojit safra Citovat
Pepa007 Vloženo 1. Duben 2008 Vloženo 1. Duben 2008 Ahoj všichni, chtěl bych poprosit o radumám fábii sedan, který má origo centrál bez dálky, koupil jsem si origo modul s 2 ovladači na dálku ale návod jsem jaksy někde ztatil a nemám zkušenosti ani praxi s dopojením vše by mělo být originální od škodovky a označení toho modulu je VK7 AEV 4231, neměl by někdo návod nebo radu, moc díky, můžu poslat i foto jak modul vypadá. díky Odkud jsi . Mám k tomu jak návod k montáži tak k obsluze. Prostějov Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.