Vít Pospíšil Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 (editace) Ahoj všichni, chtěl bych poprosit o radu mám fábii sedan, který má origo centrál bez dálky, koupil jsem si origo modul s 2 ovladači na dálku ale návod jsem jaksy někde ztatil a nemám zkušenosti ani praxi s dopojením vše by mělo být originální od škodovky a označení toho modulu je VK7 AEV 4231, neměl by někdo návod nebo radu, moc díky, můžu poslat i foto jak modul vypadá. díky Editováno: 1. Duben 2008, autor: Vít Pospíšil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mytrix Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 osudova chyba.. mohl si mit origo jako z fabriky.. takto mas pouze originalni prislusenstvi- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vít Pospíšil Vloženo 1. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 osudova chyba.. mohl si mit origo jako z fabriky.. takto mas pouze originalni prislusenstvi- nj, ten centrálek tam byl a chtěl jsem si tam dát dálku tak sem šel a koupil tohle, ale nemám podlečeho to tam zapojit safra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 1. Duben 2008 Sdílet Vloženo 1. Duben 2008 Ahoj všichni, chtěl bych poprosit o radumám fábii sedan, který má origo centrál bez dálky, koupil jsem si origo modul s 2 ovladači na dálku ale návod jsem jaksy někde ztatil a nemám zkušenosti ani praxi s dopojením vše by mělo být originální od škodovky a označení toho modulu je VK7 AEV 4231, neměl by někdo návod nebo radu, moc díky, můžu poslat i foto jak modul vypadá. díky Odkud jsi . Mám k tomu jak návod k montáži tak k obsluze. Prostějov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.