Riko Vloženo 30. Červen 2007 Sdílet Vloženo 30. Červen 2007 Cawes kluci Kdyz uz se bavime o te klime. Asi pred mesicem jsem byl doplnit klimu. Vsechno fakalo OK a potom zacal problem s ovladanim. Kdyz zapnu klimu a ventilator dam do polohy 1 tak slape bez problemu a chladi normalne. Kdyz prepnu ventilator do polohy 2,3,4, ventilator bezi dal ale klimu mi to odpoji. Nevite co stim? jestli treba skocit za nejakym elektrikarem nebo servisovat klimu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sEVIGE Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 Přestala mi fungovat klima. Tlak tam mám a podle diagnostiky jsou čidla ok. Vůbec nespíná kompresor, tak přepokládám, že je v háji el.mag. spojka. Nevíte někdo, jestli jde nějak vyzkoušet ta spojka bez demontáže, popřípadě jestli nejsou ještě někde nějaký pojistky na klimu ( myslím jiný než v pojistkový skříni). díky, sEVIGE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 pojistky na baterce jde propojit na přímo na konektor co je na kompresoru a nebo u startéru doporučuji nejdřív proměřit, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 18. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2007 možná ti umřela RJ dochlazování, pustí se ti alespoň větráky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Jak píše Rolbar, viděl bych to stejně dochlazovací jednotka je mrtvá, mě se to stalo před 2 měsíci, měl jsem naprosto stejný příznaky. Pokud se nebude točil ventilátor je to asi jasný. Ale nech si pořádně projít celou elektriku. Oprava stojí cca 4500,- za novou ŘJ dochlazování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 Pokud se nebude točit ventilátor,neznamená to,že je v háji ŘJ dochlazování.Pokud je malý tlak,nemusí sepnout-tlat najdeš někde v měřených hodnotách. Jak psal Vaša,zkontroluj pojistky na baterce a také pouzdra,byvají rostavené Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 načíst VAGem měřeny hodnoty skupina 001 pole 1 a tam je důvod odpojení klimy pokud je OK (kód 0) tak kontrolovat vedení ke kompresoru. netočí se vrtule . vyměníme jednotku dochlazování tím je to na 100% to je hláška jak ze Škoda servisu a když to nepůjde tak sme se spletly žejo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rolbař Vloženo 19. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 19. Červenec 2007 načíst VAGem měřeny hodnoty skupina 001 pole 1 a tam je důvod odpojení klimy pokud je OK (kód 0) tak kontrolovat vedení ke kompresoru.netočí se vrtule . vyměníme jednotku dochlazování tím je to na 100% to je hláška jak ze Škoda servisu a když to nepůjde tak sme se spletly žejo. se pleteš Vašo, ve škoda servisu by ti vyměnili i ty vrtule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dedo.miki Vloženo 24. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 24. Červenec 2007 Přestala mi fungovat klima. Tlak tam mám a podle diagnostiky jsou čidla ok. Vůbec nespíná kompresor, tak přepokládám, že je v háji el.mag. spojka. Nevíte někdo, jestli jde nějak vyzkoušet ta spojka bez demontáže, popřípadě jestli nejsou ještě někde nějaký pojistky na klimu ( myslím jiný než v pojistkový skříni).díky, sEVIGE Do tej spojky môžeš kludne napojiť prúd priamo z baterky a uvidíš či klepne ,alwebo môžeš merákom zmerať ohmicky či má obvod.Ak už budeš mať konektor z komresoru dole tak si môžeš skúšačkou,alebo meracím prístrojom zmerať či tam dostávaš prúd po naštartovaní a zapnutí klímy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carp Vloženo 25. Červenec 2007 Sdílet Vloženo 25. Červenec 2007 Měl jsem stejny problém a byl to narušený drát ve svazku který vede od ovládání klimy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocur Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Když zapnu klimu tak není poznat skoro žádný rozdíl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gdanx Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 A co napln klimy? Kdy jsi ji nechal naposled menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 nastartuj auto mrkni na vrtule na chladiči - měly by stát - nestojí nech schládnout motor zapni klimu - vrtule by se měli roztočit - netočí se na 90% nemáš naplněnou klimu - točí se vrtule - mrkni na klimakompresor jestli se točí i "trojúhelník" z čela řemenice při sepnutí by mělo být slyšet cvaknutí pokud se netočí spojka (trojúhelník) chyby vedení ke kompresoru nebo vadná spojka nebo je teplota pod 5 st.C pokud se točí spojka máš nízkej tlak v klimatizaci sice vše funguje ale moc slabej výkon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Palo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 nastartuj automrkni na vrtule na chladiči - měly by stát - nestojí nech schládnout motor zapni klimu - vrtule by se měli roztočit - netočí se na 90% nemáš naplněnou klimu - točí se vrtule - mrkni na klimakompresor jestli se točí i "trojúhelník" z čela řemenice při sepnutí by mělo být slyšet cvaknutí pokud se netočí spojka (trojúhelník) chyby vedení ke kompresoru nebo vadná spojka nebo je teplota pod 5 st.C pokud se točí spojka máš nízkej tlak v klimatizaci sice vše funguje ale moc slabej výkon Tedy Vašo uklidni se, tolik nových věcí a jen u manuální klimy? Kur.á kdo si to má pamatovat? O těchto věcech nemám ani tucha Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Tedy Vašo uklidni se, tolik nových věcí a jen u manuální klimy? Kur.á kdo si to má pamatovat? O těchto věcech nemám ani tucha je to jen malej návod jak jen pohledem odhalit možnou příčinu nefunkční klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocur Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 A co napln klimy? Kdy jsi ji nechal naposled menit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kocur Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já jsem ještě nápln neměnil stara pět let.Nevím jak dlouho má vydržet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Myslím, že výrobce doporučuje klimu naplnit a překontrolovat každé 2 roky. A myslím, že je to tak akorát, když jsem si jí nechával kontrolovat já, tak mi říkali, že maximálně 3 roky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 (editace) Zdravím všechny. Mám asi měsíc Oktávku. 1,9 tdi. Těšil jsem se na klima která tam je, ale bohužel nejde. Je to manuální klima. Tlačítko klima se rozsvítí, ale tím to končí. Díval jsem se na větráky u motoru, ale ty se netočí. Ani žádný zvuk to nikde po zapnutí nevydává. Prostě nic. Nevíte někdo co by s tím mohlo být nebo na co bych se mohl podívat abych nějak zjistil co je asi v pytli ? Díky za každou radu a názor. Editováno: 30. Duben 2008, autor: StandaOctavia2000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Zdravím všechny.Mám asi měsíc Oktávku. 1,9 tdi. Těšil jsem se na klima která tam je, ale bohužel nejde. Je to manuální klima. Tlačítko klima se rozsvítí, ale tím to končí. Díval jsem se na větráky u motoru, ale ty se netočí. Ani žádný zvuk to nikde po zapnutí nevydává. Prostě nic. Nevíte někdo co by s tím mohlo být nebo na co bych se mohl podívat abych nějak zjistil co je asi v pytli ? Díky za každou radu a názor. řekl bych že nemáš médium = zkontrolovat naplnění klimy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StandaOctavia2000 Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Omlouvám se za ten dotaz, ale nerozumím tomu. A je možné že když tam není náplň tak nic nefunguje (třeba ty větráky) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 30. Duben 2008 Sdílet Vloženo 30. Duben 2008 Omlouvám se za ten dotaz, ale nerozumím tomu.A je možné že když tam není náplň tak nic nefunguje (třeba ty větráky) ? větráky jdou až sepne kompresor a ten jde když je tlak v trubách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milan12 Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 řekl bych že nemáš médium = zkontrolovat naplnění klimy Přesně tak zkontrolovat stav média a nebo je v háji panel s ovládacíma tlačítkama. Tak dej vědět čím to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PepeRS Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Ahoj, mam taky problém s klimou.... Mam climatronic. Loni v září jsem nechal naplnit klimu a vše chodilo jak má, jenže po zimě se nějak nechce rozeběhnout. Náplň tam nejspíš je, ale problém bude někde v tý spojce na kompresoru. řemenice se točí ale ten komresor nejspíš nee. Jak ta spojka funguje? Poradíte někdo? Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DIAGNOSTIK Vloženo 11. Květen 2008 Sdílet Vloženo 11. Květen 2008 Třeba zase ušla........ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.