Lupino Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ja měl částečně vyhnily přivodní kabel do řídici jednotky co je pod nosnikem vag nedaval žadnou zavadu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanis Vloženo 5. Červen 2009 Sdílet Vloženo 5. Červen 2009 zdravím Vás.. pořídil jsem si před tydnem š.oktavia 1.8T r.v.99 ale jako laik se poprvé seznamuji s climatronicem a nějak nechápu jak si pustit do vozu jen vzduch zvenku či jak funguje sym.ECON . puvodní vůz š.fel 1.6 v plné palbě krom klima-chci si prostě jen pustit studenej zvenku dovnitř aniž bych musel zapínat climatronik.. neměl by prosím k tomu někdo návod? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 najed na stránky http://new.skoda-auto.com/cze/Pages/home.aspx najeť na Servis - Dokumenty - a ztáhni si návod na Octavii Tour Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanis Vloženo 6. Červen 2009 Sdílet Vloženo 6. Červen 2009 najed na stránky http://new.skoda-auto.com/cze/Pages/home.aspxnajeť na Servis - Dokumenty - a ztáhni si návod na Octavii Tour díky.. sem nečekal tak rychlou odpověd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 7. Červen 2009 Sdílet Vloženo 7. Červen 2009 ví někdo o co jde? Více tady: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=28248 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 tlaková klapka reguluje proudění vzduchu do topení v závislosti na rychlosti t.z. jedeš rychle - klapka se přivře aby ti to vevnitř nefoukalo moc na chlazení to nemá vliv na teplotu chlazení má vliv její naplnění v max. výkonu by to mělo chladit na 8-11 st.C klidně to můžeš zkusit bez VAGu tím že dáš ventilátory na plno a teplotu na LO do průduchu uprostřed dej teploměr a uvidíš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 8. Červen 2009 Sdílet Vloženo 8. Červen 2009 Vašo, a co teda ta závada znamená? Nakopčil jsem tam přesné znění hlášky z toho dekoderu zaávad. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 znamená to že je ta klapka pokažená tuto závadu má 1/3 octávek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
teg Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 chtěl bych se zeptat,zda někdo ví,kde je umístěno venkovní čidlo teploty vzduchu climatroniku na oktě 1.dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 Pod lev.krytkou př nárazníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 znamená to že je ta klapka pokaženátuto závadu má 1/3 octávek A co s tím? Mám to nějak řešit nebo to nechat být? Případně jak se to řeší a na co to vyjde? Kdybych to nevyčetl ze závad, tak o tom ani nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 riesi sa to jednoducho, vymenou klapky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 9. Červen 2009 Sdílet Vloženo 9. Červen 2009 jo tak to by mně vážně nenapadlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 A co s tím? Mám to nějak řešit nebo to nechat být? Případně jak se to řeší a na co to vyjde? Kdybych to nevyčetl ze závad, tak o tom ani nevím ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 riesi sa to jednoducho, vymenou klapky. ..vymena ty klapky v klimatpeni vyjde nova na 3500,- vetsinou to pise chybu jen diky tomu ze je tam vetsi vule, ale jinac funguje, jak psal Vasa to ma 1/3octavek a lidi o tom ani nevi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasB Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 díky, takže jsem si myslel správně, že nemá cenu řešit, protože kdybych to nevytáhnul ze závad, tak ani nevím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Zdravim, nechladí mi klima. Může za to tlakový spínač F129? Díky. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 možné je všechno a proč sázíš jen na tenhle snímač ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Říkal mi to technik, že odešel tenhle ventil a nebo nějaký servomotorek na klapce co je za kastlíkem u spolujezdce. Nevíte kolik takový ventil stojí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
agino Vloženo 17. Červen 2009 Sdílet Vloženo 17. Červen 2009 Ahojte, v posledných dňoch sa čoraz častejšie stretávam s kolísaním otáčok po naštartovaní, nakoľko mám stále zapnutú klímu. Ak ju vypnem, všetko ok. Aj pri jazde, keď zapínam a vypínam klímu, cítim šklbnutie. Takisto pri pohýnaní akoby pridrhlo motor. Môžem tam niečo namazať? Ja neviem, nejaké ložisko alebo tak... Mám najazdených 92tis, netreba meniť napr. klinový remeň, napínaciu kladku.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Říkal mi to technik, že odešel tenhle ventil a nebo nějaký servomotorek na klapce co je za kastlíkem u spolujezdce.Nevíte kolik takový ventil stojí? takže mechanik ti dal na výběr co je asi špatně a ty vyměníš a uvidíš jestli měl pravdu ? a klima ti funguje ? máš ji dobře naplněnou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 Klimatizace nechladí, takže nefunguje! Náplň jsem si nechal doplnit+pyl. filtr. Jen se chci dovědět zda je to tím tlak. spínačem F129 nebo servmotorkem co je na klapce za kastlikem. Jestli někdo nemá podobné zkušenosti. Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 18. Červen 2009 Sdílet Vloženo 18. Červen 2009 servomotorek určitě nevypne klimu někdy chyba čidla upozornuje na špatný naplnění byla klima odsáta zvážena a přesně doplněna ? nebo se jen něco doplnilo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
comod Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Ano, směs byla vysáta zvážena, chybělo jí cca 4g tak to doplnili. Nevíte kolik by stál takový ventil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka21 Vloženo 19. Červen 2009 Sdílet Vloženo 19. Červen 2009 Těch možností proč nejde klima je ale více.Ty ale chceš vyměnit tlak. snímač a neřešit čím to je.Snímač ale nebývá častou závadou klimy!Většinou je na vině něco jiného. Cena a číslo tlak.sním.je podle roku výroby a cena je od 1200Kč-19000Kč(podle etky). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.