zdendo Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 ahoj oktaviáni, nevím čím jiným mám nahradit mýdlo, aby mi nešustil (občas) klínový, neboli drážkový řemen, v servisu mi na něj koukali, na výměnu není, mám octavii 2002, 1,6, 75kW, díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 2. Duben 2008 Sdílet Vloženo 2. Duben 2008 Nejspis ti sumi v napinaci kladce suche lozisko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdendo Vloženo 3. Duben 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 myslíš, že to není řemenem, když ho namažu mýdlem, tak to ztichne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stihacka Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Vyměň ho, nestojí majlant. I když na to nevypadá, tak může být špatnej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 myslíš, že to není řemenem, když ho namažu mýdlem, tak to ztichne? Zdendo pak mi napiš, jestli výměna pomohla.. Asi mám stejnou "závadu" jako ty mě to ševelí .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 Já jsem před měsícem řešil podobnou závadu s drážkovaným řemenem na Feldě 1.6.původně jsem myslel, že je to ložisko v napínací kladce ale skutečně to vrzal řemen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ronin99 Vloženo 3. Duben 2008 Sdílet Vloženo 3. Duben 2008 ahoj oktaviáni, nevím čím jiným mám nahradit mýdlo, aby mi nešustil (občas) klínový, neboli drážkový řemen, v servisu mi na něj koukali, na výměnu není, mám octavii 2002, 1,6, 75kW, díky za rady Na řemeny je LOCTITE 8005 (chrání řemeny,zamezuje prokluzu a pískání) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
user Vloženo 5. Duben 2008 Sdílet Vloženo 5. Duben 2008 Mám stejný problém, dělá to pouze v chladném počasí. Octavia I - 1.6/74kW(1998), Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chossse Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 No mel jsem uplne stejny problem,myslel jsme ze to je prave remen,ale byla to napinaci kladka!Sla ven i s remenem a jsem naprosto spokojeny!Neni to zase tak draha vymena nez aby tam neco ruplo!Kolik uz mas na nem najete to je otazka!Ja jsem mel 250000! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Vloženo 6. Duben 2008 Sdílet Vloženo 6. Duben 2008 Tak tak - dost seveli casto to suche lozisko v napinaci kladce, nekde jsem daval i fotky - jak kladky tak loziska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 24. leden 2010 Sdílet Vloženo 24. leden 2010 no mě za studena taky v tehle zimě tam něco šustí ale jak se to zahřeje tak je klid co to může být taky ten řemen??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Slaboch Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 zdravim. mam taky problem s šustením řemene. komplet sem menil rozvody cca 20 000 km mam na nich ujeto. nejsou origo ze škodovky. mam je od FEBI. když to šusti tak maznu řemen mejdlem z boku a na chvilku mam pokoj. RS 01 132KW 151 000km dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 to bude tou zimou protože nikdy mi to nedělalo až v tyhle mrazy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
notobi Vloženo 26. leden 2010 Sdílet Vloženo 26. leden 2010 dej originál plochej řemen a je klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek Obadal Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 no asi mám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mysko Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 Ja som tiez zacal pocut nejake pazvuky v tychto mrazoch,po kontrole remenov to vychadza presne podla otaciek rozvodoveho remena , nie klinoveho plocheho. Uvidime ked pominu tieto mrazy,lebo rozvody maju cca 30 tis km, ziadna cina,takze myslim pohoda. Bude to zimou...Najprv mi to pripadalo zhora od vackoveho rozvodu ale tam nie su loziska na vacke len puzdra a oleja tam tecie po starte zrejme dost na to aby tam cosi piskalo. Či? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. leden 2010 Sdílet Vloženo 27. leden 2010 doporučím kouknout sem: http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=77299 Byl to klíňák a pomohlo nastříkání vazelínou ve spreji Wurth .. a už ani nepísk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Iguka Vloženo 3. Březen 2010 Sdílet Vloženo 3. Březen 2010 Možná taky budu měnit klíňák, dneska jsem si všiml, že mi to v motoru jaksi šustí, musím se na to podívat. Předpokládám, že ještě měněn nebyl a to mám na tachecu 150 tis. Díval jsem se do příručky a z toho nákresu se tedy má proti směru povolit šroub napínáku a s tím napínákem pohnout ve směru šipky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kijos Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 když nepomůže mýdlo ani nic co je doma po ruce asi bych řemen vyměnil, je to otázka pár korun, zbavíš se pazvuků a udělaš malinkatý servis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neOras Vloženo 28. Březen 2010 Sdílet Vloženo 28. Březen 2010 To Iguka: S tou kladkou pohnes tim klicem a tim uvolnis remen a vyndas ho =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rokane Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 kolikátka je to klíč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wojnar Vloženo 3. Březen 2011 Sdílet Vloženo 3. Březen 2011 To ho jdeš teprve kupovat? V tom případě to dej radeji udělat někomu kdo nářadí doma má. Jinak asi nebude problém vzít k autu klíčů více nebo se po správný vrátit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 5. Březen 2011 Sdílet Vloženo 5. Březen 2011 tu napínací kladku povolíš i račnou - tuším že 18ka ? Nejsem si jist ale, každopádně jen nastrčíš račnu, povolíš a sundáš řemen, nasadíš nový - otázka 3-5ti minut s cigárem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.