Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
Tak jsem se ze srandy kouknul na net, dnešní stav inzerce:

Vyzkoušeno - Okty 2002-2003:

Nafta: 98 ks, median ceny 224tKč

Benzín: 41 ks/ 199 tKč

Tipcars - Okty 2002-2003:

Nafta: 756 ks/ median ceny 220 tKč

Benzín: 196 ks / 199 tKč

Auto - Okty do 5 let:

Nafta: 1190 ks / průměr tacho 103.047 km / průměr ceny 300.151 Kč / průměr stáří 4.0 roku

Benzín: 330 ks / 86.712 / 297.744 / 3.8

Tak opravdu nevím, kde je ten ranec, když za "srovnatelný" diesel vs. benzín vysolíš minimálně o 50 litrů víc. Hm, fakt že jo, zase ho ale můžeš potom prodat o 20 litrů dráž a vyděláš, já trouba.

Nevím, ale podle těchto čísel je podle mne zřejmé, o co je větší zájem, ono při pohledu na ceny u benzinek se není čemu divit. Co to navíc udělá s cenami ojetin je snad taky jasné.

nejak tech 50000 navic nevidim.

Vloženo

creck: benzína přechlastám vždycky lol

Jak to dopadá, když pražák chlastá z moravákem. Moravák bleje a pražák mu vychlastá všechny zásoby?

I když abych se přiznal tak tenhle víkend sem se z chlastu zeblil slušně lol

Benzin vs. Nafta = dva motory oba dělají skorem to samé a jeden má lepší spotřebu. Kterej je lepší?

Vloženo

Davone jenze ono to jede levne a jeste to jede dobre, to se o benzinu neda rict ... takze proc bych si mel "kakat do ust" jak pises. Kdyz nekam jedeme jako parta, tak hadej cim chce kazdej jet ? :) 1,6tka to nebude ...

Vloženo

Delta 50 litrů navrch beru u nových aut.

To sagič: Přesná čísla prodejů v ČR se v pohodě dají sehnat a konkrétně u O se to pohybuje v jednotlivých letech mezi 1 benzín ku 2,5-3 nafťáky (např. u Fabky je to teď 10 : 1, Ruma 6 : 1 a Supra 1 : 5). To, že na trh vrhnu v určitou dobu velké množství naftových ojetin (většinou služebákůs patřičným nájezdem) ale automaticky neznamená, že je po nich odpovídající poptávka.

Vloženo
Davone jenze ono to jede levne a jeste to jede dobre, to se o benzinu neda rict ... takze proc bych si mel "kakat do ust" jak pises. Kdyz nekam jedeme jako parta, tak hadej cim chce kazdej jet ? :) 1,6tka to nebude ...

no tak když jedete jako parta, tak to musíte jet rozhodně TraktorDIčkem :kol-98:

to sou argumenty omg...

jedinej rozumnej argument, proč koupit TDI je spotřeba... já jsem si třeba spočítal, že při současných cenách nafty a benzínu se mi naftovej Scout vyplatí až po ujetí 80 tis. km... vzhledem k tomu, že ročně najedu tak 20 - 23 tis. a za 4 roky to půjde z baráku... tak nevím no... co říkáte? ještě pořád TDI? :p

Vloženo

to vorlajz: ano, mas pravdu. Na svym sluzebnim FSI O2 4x4 mame ted najeto 80000 km a je to zrale na vymenu - soupis zavad: nefunkcni brzny- posilovac 1x, cidlo alarmu 4x, konektor na bagu- bocnim 2x, motor: zapalovaci modul vymena 3x, vymena praskle hadice chladiva 2x, ted zaclo zrat olej, cca 1l na 10000, je tam longlife. opravdu super benzinovy motor...

Mas pravdu . Opravdu podad radeji TDi.

Vloženo

rtg61 : jezis to sou nazory ze bych blil, taky ti muzu vypsat co vsechno se podelalo na nasi OI 66kw co mame v praci, ale bude to mit stejne nulovou vypovidajici hodnotu jako tvuj prihlouplej prispevek !

Vloženo

Hlavně když už tak pište poruchy na motoru.

Pochybuji že se do benzína dávají méně kvalitnější i jiné díly než motor. lol

Centrál je stejnej jak u nafty tak u benzina.

Vloženo
rtg61 : jezis to sou nazory ze bych blil, taky ti muzu vypsat co vsechno se podelalo na nasi OI 66kw co mame v praci, ale bude to mit stejne nulovou vypovidajici hodnotu jako tvuj prihlouplej prispevek !

no tak se vybli, me je to fuk :) ja jen popisuji zkusenost z vasimi skvelymi benzinaky.. a vypovidajici hodnotu to opravdu nema.. jen zkusenost. a vyser se na hodnoceni prispevku , jestli je prihlouplej, ju. fuck

Vloženo
no tak se vybli, me je to fuk :) ja jen popisuji zkusenost z vasimi skvelymi benzinaky.. a vypovidajici hodnotu to opravdu nema.. jen zkusenost. a vyser se na hodnoceni prispevku , jestli je prihlouplej, ju. fuck

No jestli ne prihlouplej tak stupidni ? Debilni ? Nevim jak jinak to napsat.

Vloženo (editace)

ja jsem naprosto v klidu... :) nepsal jsem nic takoveho, jako ze se se.ou vice benaly ci ropy. jen vlastni zkusenost.. nic vic.. vzorek.. tak nechapu co te na tom tak irituje..

a jdu radej delat neco uzitecnejsiho B)

Editováno: , autor: rtg61
Vloženo

Takze kdo chce mit v poradku Alarm , Brzdy , Bag a aby mu to dobre chladilo jde do TDI jasna volba kol1:clap: , a tihle lidi nam voli vladu aaaaa , hosi ja z vas zacnu asi chlastat :D

Vloženo (editace)

asi to patrilo do rubriky : Vase zkusenosti z O2. Tak sorry panove :))

btw: tak jsem se spletl, ze crack pochopi, ze bag souvisi s motorem... njn :laugh.gif

Editováno: , autor: rtg61
Vloženo (editace)

ale byl jsi fakt dobrej, s takovym jasnym presvedcenim ,,ted dam tem benzinakum naprdel jake to jsou sroty" :D fakt se tu valim smichy :specool: nic ve zlem, opravdu me nikdo po ranu (ted jsem vstaval po prohyrene noci sry :D ) takhle nerozesmal :smich:

horsi ze na sluzebni octuli s 80litry na tachosu , to jsou rek bych minimalni pidi zavady

Editováno: , autor: creck
Vloženo
Tesna: tak proc to pletes ohromady...? to jsou ty vase vecne argumenty ze..

A čemu nerozumíš?

Nový diesel stojí řádově o 50 litrů vív než srovnatelný benál. Při prodeji po 5 letech to je už jen 20-25 litrů. Fakt.

V letech 2002-2008 se průměrně prodalo v ČR 2,5-3x víc O v D než v B. Fakt.

Oktávek je v bazarech 4x víc D než B. Fakt.

Co to udělá s cenou ojeté nafty při stávajících cenách paliv? Otázka. A na tu si každý odpoví podle sebe. Podle mne ale těžko růst ceny nafty v posledním období o 25% zvedá poptávku po ojeté naftě.

Vloženo (editace)

Tesna vis co by me ale doopravdy zajimalo, kolik soudnych TDIckaru , kdyby se svezlo v tve rakete , by proste reklo : tohle je delo ! protoze 1.8T 150kw proste raketa je :D mas tu nekde predvadecku auta ? fotky atd....

kdo mi zabuduje do 1.6 turbo :D chcu byt taky ,,IN,,

Editováno: , autor: creck

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...