Lugo Vloženo 15. Duben 2010 Sdílet Vloženo 15. Duben 2010 pokud chceš nějaký levnější gumy bral bych Nexeny.. Regal mi vůbec nic neříká... NEXEN Regal Sám jezdím nově na těch Nexenech a zatím spokojenost klep klep Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Twich Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 o Nexenech sem taky uvažoval, ale prubnu ty Regaly.. někdo to zkusit musí.. xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Duben 2010 Sdílet Vloženo 16. Duben 2010 tak já jsem nakonec vzal ty Infinity, jsem na ně taky zvědav nejsem závodník, tak by mohli nějaký čas vydržet Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) Zdravím, mám F1 viz podpis a přemýšlím o koupi Pirelli Cinturato P4 165/70 R14 T81, nebo Goodyear DURAGRIP - 165/70 R14 81T, co vy na ně ? Editováno: 27. Duben 2010, autor: Demonicus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xkubik Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 Tak z těhle dvou bych ti doporučil Pirelli P4. Jestli umíš německy, podívej se přímo na testy na stránkách ÖAMTC. Je to tam přehledně i v tabulce... Pro rozměr 175/60/14 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Demonicus Vloženo 27. Duben 2010 Sdílet Vloženo 27. Duben 2010 (editace) Já půjdu do 165/70, každopádně taky se mi víc líbí ty Pirelli, někde jsem na netu našel, že Goodyear se prý hodně sjíždí. edit: tak jsem koupil a nazul. Po krátkodobém používání musím říct, že super. Spotřeba (oproti zimním) o cca 0.1 - 0.2 (dle pal.počítače) klesla - měřeno při cestě do práce - 30km, 30/70 obec/mimo obec. Jsou tiché. Mohu vřele doporučit. Editováno: 10. Květen 2010, autor: Demonicus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 (editace) Ahoj Stando, oživuji toto téma. Jaký je názor ny ty Infiniti? Co se týče letních nevím, ale co vím, tak zimní Infinity jsou hrozně oblíbené mezi kamionovými dopravci a prý i Student Agency na nich jezdila a moc si je pochvalovali Dle mého soudu, bych to zkusil. Kdybys měl kopit každy dva roky nový číňany než jezdit 6 let na Dunlop-ech nebo Michelin-ech, asi bych volil tu první variantu. Já osobně jezdím občas rychle do zatáček, ale pouze za sucha. Jakmile začne pršet jezdím velmi opatrně, žádný divočení. Včera jsem jel večer za deště do práce a po mé klidné cestě cca 50-70 km/h jsem potkal tři auta rozstřelený ve škarpě. Holt fyzikální zákony neodrbeš ! Editováno: 1. Říjen 2010, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 1. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 1. Říjen 2010 tak nemohu to až tak pořádně posoudit, protože jsem je musel vrátit, prodali mi 2 gumy křivý a na novou dodávku jsem nechtěl čekat, tak jsem vzal jiný. ale za cenu 1000 kč za ks si myslím, že to je moc hezký ale nějakou dobu jsem na nich najezdil asi 2000 km a dle malých zkušeností bych do nich šel znova, nebál bych se toho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lugo Vloženo 7. Říjen 2010 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2010 já tenkrát koupil ty Nexeny a udělal bych to znova za ty prachy super gumy..tichý, hezky drží, aj na vodě je to v celku pohodička..a jsou hezky čitelný na limitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 24. Březen 2011 Sdílet Vloženo 24. Březen 2011 (editace) Ahoj, tak uz taky shanim letni pneu. :-) Poradte a napiste vase zkusenosti. Co jsem se docetl, tak hodne chvali znacku Kleber, napr. Dynavix HP2 nebo HP3, pry mnohem lepsi nez Barumky, co vy na to? U mne konkretne by se jednalo o rozmer 165/R14, klasika... Pozadavky jsou vysoky najezd km a nizka hlucnost. Nejezdim moc rychle, max 130 pri ceste na dovolenou....stejne to uz je u 50kW MPI blizko max. a spotreba uz je dost vysoka :-) K te hlucnosti, zatim jsem jezdil na Polaris-ech a letni jsem dojel protektory a presto jsem neslysel takovy hluk jako treba v Kii Ceed od podbehu nebo dokonce i u Fabie II se mi zda, ze podbehy jsou hlucnejsi...mozna je jenom vetsi hluk od ostatnich casti vozu... :-) Posledni a asi nejdulezitejsi je cena:-) Hledam pneu max do 900-1000/kus...vetsina znacek v tehle cene neco ma, tak poradte ;-) Diky!! Editováno: 3. Duben 2011, autor: Manek88 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 3. Duben 2011 Sdílet Vloženo 3. Duben 2011 Tak nic? Zadne zkusenosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 V ceně kterou uvádiš je jedno zda kleber,barum,matador,debica to jsou cca pneu na stejno,takže pokud máš v hledáčku kleber tak ho klidně dej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 (editace) Ja mám DUNLOP 185/60 R14 SP SPORT 01 82H a som s nimi spokojný,len sa mi zdajú trochu hlučnejšie,napr zimné matadorky boli tichšie ale to je iná kategória. Editováno: 4. Duben 2011, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manek88 Vloženo 4. Duben 2011 Sdílet Vloženo 4. Duben 2011 A co se tyce vahoveho indexu, je lepsi zvolit vyssi? Napr Brillantis 2 XL tzn 85 je levnejsi nez H tzn 82. Neni ten vyssi lepsi z pohledu zivotnosti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxfavo Vloženo 14. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2011 Ahoj...budu potrebovat letni pneu v rozmeru 205/45 r16....co by jste doporucili? podminky: cena do 2000kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 na pneu tu už několik témat je, stačí hledat na pneu bych se podíval po obchodech a zkouknul reference Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehla23 Vloženo 24. Říjen 2011 Sdílet Vloženo 24. Říjen 2011 (editace) Cena do 2000 Kč za jednu, že? TADY máš i hodnocení každý pneumatiky Editováno: 24. Říjen 2011, autor: Jehla23 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 22. Únor 2012 Sdílet Vloženo 22. Únor 2012 ahojte, chcem využiť akcie na letne gumy, ktore by ste mi doporučili ? 185/55 - R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 DEZENT RE 6x15 4x100 ET38 prosim čo znamena ET38 v techničaku mam 43, musi to byť 43, bol by problem s poistkou v pripade buračky ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 acyplpyrin: Co treba napsat na jake konkretni gumy mas slevu !? Tady nikdo netusi o jake sleve mluvis cece... Napis znacky pneu, a idealne i cenu za kolik to muzes sehnat a pak se da v necem radit. Navic podle tveho rozmeru asi mas Octavii a pritom pises do sekce Fabie, tak ja nevim v cem ti poradit ? Co se tyka rozmeru disku, urcite mas 4x100 ? A ne treba nahodou 5x100 jak je vecinou bezne pro octavie a fabie jednickove ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kibi Vloženo 24. Únor 2012 Sdílet Vloženo 24. Únor 2012 DEZENT RE 6x15 4x100 ET38 prosim čo znamena ET38 v techničaku mam 43, musi to byť 43, bol by problem s poistkou v pripade buračky ? ET je tzv zális disku = čím nižší ET tím více ti bude disk vylézat z blatníku, čím vyšší číslo ET, tím více bude disk utopený za blatníkem.....ET stejně jako šířka disku (xJ) by měly sedět dle TP...moc se to nekontroluje, ale kdyby se na tom někdo obracel.... jinak jestli chceš poradit pneu, nadhoď na jaký vůz a jaký rozměr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 ET je tzv zális disku = čím nižší ET tím více ti bude disk vylézat z blatníku, čím vyšší číslo ET, tím více bude disk utopený za blatníkem.....ET stejně jako šířka disku (xJ) by měly sedět dle TP...moc se to nekontroluje, ale kdyby se na tom někdo obracel.... jinak jestli chceš poradit pneu, nadhoď na jaký vůz a jaký rozměr... 185/55 R15 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 acyplpyrin: Co treba napsat na jake konkretni gumy mas slevu !? Tady nikdo netusi o jake sleve mluvis cece... Napis znacky pneu, a idealne i cenu za kolik to muzes sehnat a pak se da v necem radit. Navic podle tveho rozmeru asi mas Octavii a pritom pises do sekce Fabie, tak ja nevim v cem ti poradit ? Co se tyka rozmeru disku, urcite mas 4x100 ? A ne treba nahodou 5x100 jak je vecinou bezne pro octavie a fabie jednickove ? som sa sekol ma to byť 5x100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Grym Vloženo 25. Únor 2012 Sdílet Vloženo 25. Únor 2012 Tady je to spis jako nejaky CHAT, psat po kouskach sve odpovedi, exitsuje editace! Jako kdyz nechces napsat jake pneu muzes mit a za jakou vyhodnou cenu, tak proc se tady vubec ptas na nejake rady a doporuceni, kdyz sam nejsi schopen polozit plnohodnoutnou otazku..AAAAch jooo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
acylpyrin Vloženo 26. Únor 2012 Sdílet Vloženo 26. Únor 2012 Tady je to spis jako nejaky CHAT, psat po kouskach sve odpovedi, exitsuje editace! Jako kdyz nechces napsat jake pneu muzes mit a za jakou vyhodnou cenu, tak proc se tady vubec ptas na nejake rady a doporuceni, kdyz sam nejsi schopen polozit plnohodnoutnou otazku..AAAAch jooo... NEDRAMATIZUJ neuviedol som žiadne gumy, čakal som Vaše návrhy podložené osobnými skúsenosťami, ale keď inak nedaš tak napr. Semperit SPEED-LIFE za 62 eur kus ( 185/55-R15 ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.