Publikováno Duben 3, 200817 r Mojej octavke sa asi zdalo, ze sa jej malo venujem, tak si vyziadala opravu (vymenu) brzdoveho spinaca. Priznaky poruchy boli jednoznacne - zostali mi svietit brzdove svetla a nepomahalo ani "precvicenie" spinaca... Kedze som nechcel, aby som vymlatil baterku a roztavil svetla , musel som konat rychlo. Povolime dva troxy a vyberieme kryt nad pedalmi, spinac je za vyduchom vetrania, takze sa treba trochu nahnut... Odpojime konektor a spinacom pootocime proti smeru hodinovych ruciciek az kym sa nepovysunie, nasledne ho mozme vytiahnut. Upraveno Září 9, 200817 r od olisoft
Duben 3, 200817 r Autor Nasadime novy spinac (pootoceny asi o 40 stupnov), musi sadnut do diery, pekne prilieha a da sa otocit v smere hodinovych ruciciek, A otocenim ho zaistime a aktivujeme (pred nasadenim nespina!). Nacvakneme naspat konektor Upraveno Září 9, 200817 r od olisoft
Duben 3, 200817 r Autor A uz brzdime a svietia nam pritom brzdove svetla Pre istotu este stary a novy spinac aj s Etka cislami: Novy spianc by mal byt udajne odolny voci "vytlaceniu", ked prestane spinat. Moj stary spinac zostaval zasa visiet, vnutro bolo "kaput" Objednacie cisla: povodny spinac 1J0 945 511D novy spinac 6Q0 945 511 Cena spinaca je 354.-Sk s DPH Upraveno Září 9, 200817 r od olisoft
Srpen 14, 201114 r Navod paradne pasuje i na Fabii. Tak nevim zda ten postup, ktery jsem fotil krok za krokem ma smysl vubec davat do navodu. Rozdil je pouze v poctu sroubku ktere je treba vysroubovat aby se ke snimaci dalo dostat. Takze pridavam velky DIK
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.