stihacka Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Stalo se už někomu že by mu spojka najednou nevystavovala a byla jakoby zavzdušněná a po opětovným nastartování to bylo ok? Stalo se mi to někdy před rokem a teď znova, předtím jsem odvzdušnil celej systém spojky i brzd a zase se to teď opakovalo, ale nic jsem s tím nedělal a je to v poho. Je to znamení že něco odchází? Přijde mi jako by to mělo něco společnýho s posilovačem, ale ten zas nemá nic společnýho se spojkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukascheck Vloženo 7. Duben 2008 Sdílet Vloženo 7. Duben 2008 Stalo se už někomu že by mu spojka najednou nevystavovala a byla jakoby zavzdušněná a po opětovným nastartování to bylo ok? Stalo se mi to někdy před rokem a teď znova, předtím jsem odvzdušnil celej systém spojky i brzd a zase se to teď opakovalo, ale nic jsem s tím nedělal a je to v poho. Je to znamení že něco odchází? Přijde mi jako by to mělo něco společnýho s posilovačem, ale ten zas nemá nic společnýho se spojkou. A co takhle ovládání spojky???To tady u těch převodovek není zrovna super vymyšlený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.