Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

zdravim. potreboval by som pomoct. niekedy mi nehra lavy predny reproduktor, vacsinou po chvili naskoci ale stava sa to dost casto pocas jazdy. neviete co s tym moze byt?

Editováno: , autor: barlang
Vloženo

Zkoušel jsi na reprák klepnout? Myslím na ten plast co ho kryje. Mě to dělá taky a vždycky to pomůže, musím to konečně rozdělat a spravit. Podle toho co napsal Bobík, tak konektor bude u repráku

Vloženo

obdobny problem mam aj ja idem auto hraju oba staci prejst po nerovnostiach a hra iba jeden po chvili hra znova, potom nie a ked clovek razantne prida hlasitost zacne hrat. tiez budem musiet pozret.

• o 3 týdny později...
Vloženo
ja som mal vytiahnute radio a vsetko malo kontakty na radiu ok a odvtedy to aj hra tak ako ma, zatial klop klop klop pokoj.

Kluci krom stejného problému s reprákem, máme problém ještě jeden. Když venku prší, rádio nehraje vůbec. Jak je ale sluníčko a tedy sucho, rádio hraje normálně. Mám podezření, že tam někde nějak zatéká voda nebo je tam vlhko. Nemáte někdo radu???

• o 3 roky později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...