Přejít na obsah

Palubka - horní díl facelift

Rafek88

Doporučené příspěvky

Chci se zeptat, mám možnost si sehnat horní díl palubky, ale s vystřeleným bagem a bez rozvodů vzduchu. Pudou tam ty ze staré palubky? A pude tam i ten starý bag? Chtěl bych si tu palubku nechat nově povléct.... Díky za rady....

mam ten pocit ze staré rozvody vzduchu ak myslís na to isté ako ja tak asi ani nie tam idú trocha iné sa mi zdá.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no nenapisal, ci chce aj abg namontovat. Ak hej, lepsie bude nestrelena, ale musim sa priznat, ze toto som nejako prehliadol, ze to bude novo potiahnute. :o

Připojuji, se to jsem taky přehlédl, no pak to je o něčem jiném, ale rozvody vzduchu tam z tsunami nepůjdou, to je recht!

Odkaz ke komentáři

jo ale neni to nahodou drahe,,, jakoupil palubky za 3000kč na vrakači.... a je jak nova..

Njn, ja mel moznost koupit tuhle palubku za 300, ale jak rikam bez rozvodu vzduchu a byl strelenej bag... Myslel sem kdyby byly ty rozvody a bag stejnej tak ze bych to tam proste hodil a nechal ji potahnout....

Odkaz ke komentáři

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...