Alien Vloženo 6. Duben 2006 Sdílet Vloženo 6. Duben 2006 Po prezuti na letni kola (neco uz maj nalitano), 50 az 80 km/h tak divne ty kola hucej. Je to tim jak jsou jinak ojety,kdyz v loni byli v zadu a letos jsou na predku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 máš doskákaný gumy od špatnejch zadních tlumičů a jak jsi to dal dopředu tak se to víc ozívá. Když přejedeš rukou po vzorku tak ucítíš že v jednom směru je vzorek "hrbatější" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Sedne si to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vaša Vloženo 7. Duben 2006 Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Mě si zimačky sedly ale byli jen trochu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alien Vloženo 7. Duben 2006 Autor Sdílet Vloženo 7. Duben 2006 Musim nechat otestovat ty zadni tlumice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PURE Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Sedne si to? Nekdy si to sedne,nekdy ne,ale najistotu se to ojede o dost mm,nez kdyz by jsi to dal na stejnou napravu jak to bylo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vlasta Vloženo 9. Duben 2006 Sdílet Vloženo 9. Duben 2006 Tak tímto jste odpověděli(nemusim zakladat nove tema ve F) i mně já taky dal zadní na předek a hučí to jak sviňa,podezdříval jsem ložiska ale ve 30tis je na ně snad ještě brzo.Asi to hodím z5.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petyas Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 (editace) Potreboval bych poradit s problemem. Ozyva se mi pri jizde staly hluk od kol. Mam uz sice dost jete pneumatiky 215 R16 Bridgestone, ale zacalo mi to delat uz kdyz jsem mel zimaky. Asi 14 pred tim nez jsem vymenil zimaky za letnaky. Pred tim jsem tomu neprikladal vahu, protoze jsem si myslel, ze za to muze to teplo co bylo v poslednich dnech pred vymenou pneumatik, ale kdyz jsem prezul zpet na letnaky, tak zvuk neprestal, spise se jeste zvysil. Kdyz jsem kola nasazoval, tak jsem nic, co by jim mohlo vadit v chodu, neobjevil. Pohledova kontrola podvozku mi toho taky moc nenapovedela. Ten zvuk zni jako kdyby na pneumatiky tlacil nejaky kus plastu, ale nic takoveho jsem neobjevil. Nejhorsi je, ze kdyz jedu rovne tak je ten hluk vyrazne nizsi nez kdyz pohnu volantem kousek doleva nebo doprava. To se pak ozve ten hluk vyrazne silneji. Nevim si s tim rady. Nevim na co se zamerit. Zkuste prosim poradit. Diky Editováno: 14. Duben 2008, autor: Petyas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Viděl bych to na ložisko na nějakém kole, teď jen určit na jakém. Při zatáčení to hučí víc, to dělá na obě strany? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petyas Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Viděl bych to na ložisko na nějakém kole, teď jen určit na jakém. Při zatáčení to hučí víc, to dělá na obě strany? Subjektivne bych rekl, ze kdyz zatacim na levou stranu, tak je to hlucnejsi nez kdyz zatacim na pravou. Ale rict presne to nemuzu, preci jen z pozice ridice, se to spatne odhaduje. Pokud by to bylo lozisko, tak pak je pravdepodobnejsi tedy leva ci [rava strana? Ale proc by to temer nehucelo pri volantu rovne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepinoTDi Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 zkus zvednout předek a zjisti zahýbáním kolem do stran zda nezjistíš nějaké vůle, já měl vůli při pohybu zleva do prava a naopak a bylo to ložisko v levém kole, při vůli shora dolů by to měl být čep jestli se nepletu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 14. Duben 2008 Sdílet Vloženo 14. Duben 2008 Zkus to prohýbat jak píše pepinoTDi, snad se něco ukáže. K té hlučnosti při zatáčení je to takhle, ložisko je hlučnejší když je více namáhané. Takže když jedeš rovně,je váha auta rozložená na pravou a levou stranu skoro stejně, když zatáčíš, těžiště se přenáší na jednu ze stran. Takže když zatáčíš do leva a je to hlučnější, tak to jsou ložiska na pravé straně. Může se taky stát, že odchází pravý i levý zároveň,nic zvláštního. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petyas Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Diky chlapi. Mrknu na to. Jestli to bude tim loziskem, zvladnu to vymenit sam nebo musim do servisu? A kolik si mam asi tak pripravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kartmen Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 Já jsem měnil před 30 tis.km, měl jsem to i s prací za litr. Samo, že to nebylo to nejdražší ložisko na trhu. Ale i kdyby teď odešlo, tak svou službu (tenkrát nebylo dost peněz) udělalo. Fuj, doufám, že teď neklekne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lucky.jack Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Jak mám poznat jestli je v háji přední ložisko jsem se dočet (hýbání zleva do prava), ale jak bych měl zjistit jestli to nedělá ložisko na zadní nápravě? Mám podobný problém s hučením od cca 60km/h. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blizard Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 Nebál bych se toho, já už mám od začátku hučení ložiska najeto přes 5 tis km a zatím drží a snad to vydrží do května. Teď v tomto počasí se mi ho měnit nechce, naštěstí teď nemusím tolik jezdit. Otázkou zbýva, jestli vyměnit i to druhé z prevence, a nebo až odejde a rozdělávat to znovu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bruno128 Vloženo 4. Únor 2010 Sdílet Vloženo 4. Únor 2010 No ja nevim jak kdo to provadi, ale ja delam vzdy obe strany. Kdyz klekne kulak na lave, delam i pravou a tak to delam vzdy kdyz je nutne neco vymenit. Pokazde to delam na obou stranach a mam klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
67jitka58 Vloženo 9. Únor 2010 Sdílet Vloženo 9. Únor 2010 Něco na tom bude.Já jsem měnil pravé ložisko a po roce odešlo levé.Ale čep bych měnil podle vůle.Ono se nedá říct při jedné práci.Rozdělává se buď levá nebo pravá strana.Tak tam žádné zkrácení není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ghoust Vloženo 10. Únor 2010 Sdílet Vloženo 10. Únor 2010 Já jsem měnil před 30 tis.km, měl jsem to i s prací za litr. Samo, že to nebylo to nejdražší ložisko na trhu. Ale i kdyby teď odešlo, tak svou službu (tenkrát nebylo dost peněz) udělalo. Fuj, doufám, že teď neklekne Dnes jsem volal do aut. skoda servisu, ptal jsem se na cenu. Cenu za jednu stranu mi rekli cca 2500 prace a matros. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.