Host kadli Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 chtěl bych si koupit sluneční clony zadních dveří na Roomstera Škoda je má za 2350,- a milotec je má za 1990,- http://www.milotec.net/slunecni-clony-zadn...da-roomster.htm nemáte s nimi někdo zkušenost jestli je mezi nimi rozdíl v kvalitě?díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Misubaro Vloženo 15. Duben 2008 Sdílet Vloženo 15. Duben 2008 chtěl bych si koupit sluneční clony zadních dveří na Roomstera Škoda je má za 2350,- a milotec je má za 1990,- http://www.milotec.net/slunecni-clony-zadn...da-roomster.htm nemáte s nimi někdo zkušenost jestli je mezi nimi rozdíl v kvalitě?díky mam je od Milotecu a jsem spokojen....myslim ze v tak jednoduche veci by snad ani nemel byt rozdil v kvalite, krome ceny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blacky Vloženo 16. Duben 2008 Sdílet Vloženo 16. Duben 2008 mnoo prave ze rozdil muze by v materialu, jeho kvalite, tvarove a barevne stalosti a tak. osobne sem nemel v ruce ani jednu z tech c odkazujete, tak vazne nevim. Tata ma takovy ty obyc co koupil nekde na pumpe, jsou to sracky za par korum kroutej se, vypadaj hnusne, ale ucel splnujou. takze asi tak., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosta1.8 Vloženo 19. Duben 2008 Sdílet Vloženo 19. Duben 2008 chtěl bych si koupit sluneční clony zadních dveří na Roomstera Škoda je má za 2350,- a milotec je má za 1990,- http://www.milotec.net/slunecni-clony-zadn...da-roomster.htm nemáte s nimi někdo zkušenost jestli je mezi nimi rozdíl v kvalitě?díky Já mám soce škodovácký ale myslím, že žádný dramatický rozdíl mezi Škodou a Milotecem v kvalitě není.Klidbě si je kup. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepr Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Tak váhám poraďte. Síťové clony, nebo nechat nalepit fólie. Vyjde to zhruba nastejno a fólie myslím když je certifikovaná vydrží víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akrubek Vloženo 15. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2008 Tak to bych se nerozmýšlel a šel do fólií, sice vyjdou asi víc, aby za něco stály, ale je to podle mě mnohem lepší a hezčí řešení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Šváb Vloženo 10. Listopad 2008 Sdílet Vloženo 10. Listopad 2008 Tak váhám poraďte. Síťové clony, nebo nechat nalepit fólie. Vyjde to zhruba nastejno a fólie myslím když je certifikovaná vydrží víc. Byt tebou dam prednost sitkam. Kvuli diteti je tam mame, muzu nechat bez problemu vetrat a okna sou zakryty, nic tam nevleze a nevleti. Dite v klidu spi. Na okna kufru a patych dveri, vsak zvazuji folii. Sitky mam orig. skoda a zatim bez potizi. 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Dobrý den, jsem tady nový . Vím že je to staré téma, ale napíšu to sem. Taky bych chtěl pořešit ty sítky do oken na roomstra, ale já nikde na netu nemůžu objevit realné foto ve dveřích či jinde jak je to tam vlastně uchycené atd., no prostě nejakou realnou fotodokumentaci . Byl jsem už v několika prodejnách ale naživo skladem to nikde nemají.....Kdyby někdo foto měl, a hodil to sem budu moc rád, nebo mě poslat na email. Já mám furt dilema či sítky nebo folie, ale láká mě to otevřené okýnko a do auta nesvítí, jak už tady někdo psal. Roomstra mám teť chvilku a tak se tu ještě určitě na pár věcí zeptám.....Děkuji za případnou odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luďa Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 pokud ti nebude vadit to vidět na jedničkový FABII tak T A D Y Na 5. dveřích sou jen zasazený bez držáku a drží i při zavírání a na dveřích je na první fotce vidět uchycení-plastovej háček co dáš pod gumu těsnění a do něj clonku. Na Foto nahoře uprostřed. kdyžtak ti to pak nafotím líp. Mám clonky od Miloteku, ale se Škodováckejma by měli bejt stejný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jikra Vloženo 29. Květen 2011 Sdílet Vloženo 29. Květen 2011 Pokud jsou to ty sámé jak jsou na OII, černé síťky s silným rámečkem kolemdokola a přesně pasujou do oken, drží tam malými kovovými háčky.... tak je to asi to nejlepší co může být...viz předchozí příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 30. Květen 2011 Sdílet Vloženo 30. Květen 2011 Děkuji, za odpovědi a odkazy na foto. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 14. Listopad 2011 Sdílet Vloženo 14. Listopad 2011 (editace) http://www.milotec.n...49_54490_ma.pdf návod na ty od milotecu tak je vidět jak to tam drží atd. jinak o nich taky uvažuji ale ta cena je hardcore ! Editováno: 14. Listopad 2011, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 nenašel někdo levnější variantu těch clon? nechce se mi za to vyhazovat takové prachy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 19. Březen 2012 Sdílet Vloženo 19. Březen 2012 http://www.tuningshop.cz/interier-autodoplnky/presne-protislunecni-clony-skoda-roomster-5p-r-v-06-6-dilna-sada-2/ jdu do toho za tu cenu to je bomba Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 20. Březen 2012 Sdílet Vloženo 20. Březen 2012 Tak až to budeš mít nafoť a poreferuj jaké to je. Taky sháním zadní clonky do kufru na rooma..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 skoda ze nejsou jen na ty zadni okna ,se me nejak nechce davat za celou sadu 3tis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pawouk Vloženo 23. Březen 2012 Sdílet Vloženo 23. Březen 2012 Ale jsou,origo od škodovky - ovšem nic moc levného to není... http://www.faintreeg...0000174%26p%3d2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitrsman Vloženo 26. Březen 2012 Sdílet Vloženo 26. Březen 2012 no sak to jsem myslel ,ja si predstavuju za kus plastu a sitky tak max 500kc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 27. Březen 2012 Sdílet Vloženo 27. Březen 2012 já to právě zas nechtě brát po kusech od škody jelikož ta cena by vyšla minimálně jednou tolik. Zatím to je objednaný dodaní 3týdny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 (editace) tak nakonec to dorazilo o týden dříve musím říct že zpracování na jedničku festovní a kvalitní, bohužel nemohu porovnat s originály abych věděl jak jsou zmáknuté . Montáž jednoduchá a přehledná, a mohu říct že se celkem setmělo Co může minimálně ve výhledu vadit (já to nesleduji) že zadní kus je ze dvou dílů ale drží dobře Ale za tu cenu není co řešit jedna foto z mobilu. Editováno: 5. Duben 2012, autor: KoNG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Voice Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 No vypadá to dobře, líbí se mi to. Prosím hoď víc fotek, detail uchycení, to zadní okno atd. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 5. Duben 2012 Sdílet Vloženo 5. Duben 2012 http://www.privacyshades.co.uk/manufacturers/pdf/SKO-ROOM-5-A.pdf myslím že tohle bude pro pochopení stačit více jsem auto nefotil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 24. Květen 2012 Sdílet Vloženo 24. Květen 2012 další fotky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa007 Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 Jak to máš s těma kolama, že je každá strana jinak? Clony super. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoNG Vloženo 25. Květen 2012 Sdílet Vloženo 25. Květen 2012 jedny fotky jsou před výměnou a druhé jsou po výměně za jiná "eko" kola Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.