pasat Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 To MrChodny : Pošleš mě je na reklamaci (s kopií dokladu o zakoupení) a dostaneš nové. To Airman64 : Ty jsi už u mě kupoval MEYLE HD? Nebo proč odpovídáš za mě? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MrChodny Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 pasat: díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Není zač... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Airman64 Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 pasat: neodpovídám za tebe :-) odpovídám všeobecně jak to chodí :-) Ty ramena prostě odcházejí na našich cestách :-) Takhle bych to risknul a vždycky dva měsíce před 4 roky záruky ti je pošlu pač nezjistíš jak jsou natom.... a sem v klidku zas mam nove... nebo ty ty ramena budeš nějak testovat či co ? však na těch ramenech v německu zvládneš najet klidně 300 000 km a u nás je odtentuješ už při 20 000 km .... Tak se skusím zeptat jinak :-) Koupím od tebe sadu... ramena zničím na našich cestách na 5000 km co dál ? Namontuju si je sám protože co je natom těžké dotáhnout par šrubků tzn montáž snad zvládne každý pepa z JZD ... Ramena zničím vymontuju a pošlu ti je .. naše dopravni služba ti je doveze do 4 dní ty se na ně mrknes ... za dva dny pošleš nové .... přijdou zas do 4 dnů ... a hle auto mě stojí na špalcích 10 dní už .. Pošleš mě předem ty nove nebo jak to u tebe chodí ? Jaké sou podmínky u tebe pro montáž atd.... Prostě za jakých podmínek je vyreklamuješ.... Neber to jako rejpání jen mě to zajímá.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 25. Září 2013 Sdílet Vloženo 25. Září 2013 Ale v tu chvíli nerozlišuješ kvalitní díly od produktů např. Číny nebo Polska. Obecně : veškeré zboží na reklamaci se musí dostat nejdříve ke mě a následně na zastoupení MEYLE ČR. Tam po prohlídce technikem (může si vyžádat fakturu ze servisu, který montáž provedl) posoudí, zda jde o výrobní vadu a následně dostanu a odešlu nové. Ale jak říkám : doposud jsem opravdu neřešil na ramena MEYLE HD jedinou reklamaci. Jinak jsem ty ramena opravdu zkoušel a dodnes jezdí na Passatu B5 - dnes již u kolegy. A věř mě, že jsem si prošel hodně "značek" např. Herzog, ATP, Originál VW - ty se nakonec ukázaly jako pořádný plagiát. Až jsem na doporučení koupil MEYLE HD. Zní to možná jako pohádka, ale také jsem kdysi věřil, že i když to v Číně vyrobí a dají tomu honosný "německý" název, tak že budou držet. Ale přesně jak píšeš : 15-30.000km a KO.. Pro montáž je důležitý VW předpis na výměnu = a v tom je asi největší zádrhel. Je spousta "garážových" servisů a jiných "borců", kteří znalosti a někdy ani ten momentový klíč nemají a pak dokážou zničit nesprávnou montáží i kvalitní díly. Mohu ti ale doporučit kvalitní servis, který osobně již dlouho používám = kousek od Kladna. Ale vrátím se k Tvým otázkám: Předem ti nikdo díly nedá = to by byla krásná pohádka, ale mohu ti sadu nabídnout oproti vratné záloze. To umím. Záloha se vrací po vyřízení reklamace, která může trvat až 30 dní - to je dáno zákonem a přes to vlak nejede. Tak snad jsem odpověděl na vše. Pasat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 víte jak to vůbec chodí s reklamacema...? říkal mi to kluk co mi prodává díly - za neuvěřitelný prachy...a navíc se bavíme narovinu..., říkal..u některých výrobců.., kde reklamaci reší mi např řeknou...., ano my VÁM reklamaci uznáme a VY se rozhodnete..., jestli ji uznáte Vašemu zákazníkovi.., nebo si prachy necháte... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rooc Vloženo 7. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2013 o tom.., že meyle hd bude kvalitní nepochybuji.., ale ze zákona mají na reklamaci měsíc..., všude i u autodílů to platí.. a nevymluvíš mi.., že TY když pošleš "špatné" rameno na reklamaci.., tak si to ve fabrice hned veme a bude s tím běhat sem a tam..., jak psal airman...10 dní.., bože to by byla lahoda.., každej to dneska reklamuje do měsíce....a to je k čemu...? ...k... :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 8. Říjen 2013 Sdílet Vloženo 8. Říjen 2013 (editace) Jsem si myslel, že jsem já tady na fóru největší rejpal Ale jak vidno, tak ne . Takže podívejte se na to z druhé stránky: Vyřízení reklamací je podle zkona všude stejné. U autodílů je to kapitola sama pro sebe Tady máte velice kvalitní díly za velice pěkné peníze To si jako myslíte, že by kluk prodával aušus a pak Vám jako utek, nebo jak? Recenze pěkný, klučina spolehlivý, prodloužená záruka, co byste jako chtěli dále? Jen pro info: ramena jsem si od Pasata koupil, vše v pořádku, přišlo všechno a rychle, s dokladem. Ani na minutu nepochybuji a kvalitní službě z jeho strany Věřím, že případná reklamace bude vyřízena, ale vím, že u Meyle HD ani nebude potřeba, páč s Meyle HD jsem byl vždy spokojen už na BMW E32, kde přední náprava kvůli koncepci dostává hodně na prdel a tahle značka tam prostě vydržela Stačí Vám tato recenze? Editováno: 8. Říjen 2013, autor: SUP1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McLain5 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Cau vsichni, shanim komplet sadu prednich ramen,obe strany atd,neco mi tam boucha a jak zjistuji tady na forech,nejsem sam.Nasel jsem na netu tohle: http://www.starterylevne.cz/www-eshop--autodily-cz/eshop/2-1-RAMENA/0/5/712-Sada-ramen-Skoda-Superb-21-5-mm-KRAFT/description#anch1 Zajimalo by me jaky na to mate nazor nebo popripade zkusenost,nedokazu zjistit odkud ta znacka KRAFT pochazi a jestli si to na svoje auto uz nekdo nekdy namontoval. Diky za odpovedi,cao Martin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Kraft znám jenom z povídání. Vykašli se na to, vezmi od Pasata Meyle HD (ty zná každý a je to vyzkoušeno), cena je luxusní. Vůbec neřeš, že někde ušetříš litr a koupíš neprověřenou značku Pozor také na velikost čepu, jsou dva typy podle roku výroby do a od, poznáš to podle VINka, někde se to tady píše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabbit Vloženo 24. Listopad 2013 Sdílet Vloženo 24. Listopad 2013 Kraft Automotive je Polská značka náhradních dílů, to mu odpovídá i cena v odkazu. Za mě mohu doporučit Mayle HD, nebo Moog, ale ty jsou trochu dražší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ombre73 Vloženo 2. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 2. Prosinec 2013 tak jsme jen tak z prdele natocili napravu na Supu 2003 a budou dalsi... http://youtu.be/Zv2P0DBpz0Y 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 To je hustý! To se mi fakt líbí. Je tam vidět ta práce těch ramen, jak moc se hýbou, v jakém rozpětí a tak. Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doktorone Vloženo 3. Prosinec 2013 Sdílet Vloženo 3. Prosinec 2013 to je parádní nápad, fakt super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Jsem jen tak z prdele dnes rozbalil sadu ramen od Pasata.... Na první pohled je vidět kvalita Meyle HD... I malý dáreček jsem objevil, takže děkuji Hodně muziky za málo peněz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 11. leden 2014 Sdílet Vloženo 11. leden 2014 Nemáš zač. Spokojený zákazník = to je můj cíl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildanek Vloženo 26. Březen 2014 Sdílet Vloženo 26. Březen 2014 tak dnes se supik dočkal taky nových ramen, prava strana už dost dlouho bouchala,. dal jsem sadu od Febi a snad to dlouho vydrží ( 13000 kč ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SUP1 Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 To je hodně velký ranec za Febi. Tak ať hlavně opravdu vydrží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
žralok Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Za FEBI 13 tisíc? To je tedy raketa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
susta Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 tak třeba to napsal i s prací..jinak fakt pálka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pasat Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 No ty sis mohl ode mě vzít MEYLE HD se 4-letou zárukou za 7449,-Kč a ne zrovna FEBI... :-( Aneb : "mam taky febi a po 50 tis už zas klepou,a to mam jen 15ky kola..." http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=160&t=163087 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 27. Březen 2014 Sdílet Vloženo 27. Březen 2014 Ti lidi neuvazujou nectou nez neco koupi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 Tak Zinngery nahozený, sbíhavost hotová, Bilsteiny taky, takže odhaduju tak 5 let pokoj-za rok tak 10 tis. km. Tak najeto 6200 km a pravej kulák v háji a říkal mi mechanik, že levá strana horní a dolní zadní ramena mají prasklé silentbloky, ale zatím to neřeším-najízdě není poznat. Tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bazycek Vloženo 14. Květen 2014 Sdílet Vloženo 14. Květen 2014 (editace) ale ten odhad pet let byl pekny kolik stali ty zingery? Editováno: 14. Květen 2014, autor: bazycek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jiricajthaml Vloženo 16. Květen 2014 Sdílet Vloženo 16. Květen 2014 ale ten odhad pet let byl pekny kolik stali ty zingery? 3990,- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.