Publikováno Duben 20, 200817 r je to strasne na hlavu vymyslene pretoze ked sa pohybujem vo velmi prasnom prostredi az uz pomaly nevidim cez to predne okno a chcem ho umyt tak akonahle pritlacim packu zacne striekat a okamzite aj zotiera = kym sa na okno dostane dostatocne mnozstvo ostrekovacej kvapaliny medzi tym uz stierace zodru (zotru) okno 2 - 3 x na sucho neda sa tento interval nastavit tak ze po pridrzani packy len kvapalina strieka a po uvolneni stierace zotru? alebo ze po pridrzani prvych 5 s len strieka a potom zacne aj stierat?
Duben 20, 200817 r osobně mi to takhle vyhovuje. to o čem ty píšeš (ne teda 5s, je to míň) funguje mam pocit od rychlosti 100km/h a vejš. pak nejdřív stříkne a až po chvilce stírá, tak možná že by pro tebe šla zrušit ta rychlostni podmínka, ale to se musí vyjádřit někdo kovanej
Duben 20, 200817 r To nevím teda jak to máš nastavené nebo co je špatně, ale mě se stihne v klidu sklo navlhčit a stěrače začnou pracovat až pak, zároveň s ostříknutím je to jak píše Luke při vysokých rychlostech, ale jinak je tam prodleva. Ne 5 vteřin, ale neexistuje, že sklo by bylo 3x setřené nasucho, nemáš něco s čerpadlem kapaliny?
Duben 20, 200817 r Autor u mna je to asi tak - akonahle sa dotknem packy na ostrek strieka kvapalina a hned aj stiera pri rychlostiach cca 30km/h 80km/h 160km/h dnes som to testoval aj pri vyssej
Duben 21, 200817 r To opravdu nebude něco OK, protože jak se tu píše.. do 120 km/h se spouštějí stěrače se zpožděním a nad 120 pracují současně s ostřiky.
Duben 21, 200817 r Takhle by to mělo fungovat u OII podle výrobce. Omývací a stírací automatika čelního skla Po přitažení páčky stíračů k volantu do polohy ostřikování, ostřikovače pracují ihned, stírače začínají stírat s malým zpožděním (800 ms). Při rychlosti vozidla nad 120 km/h pracují ostřikovače a stírače současně. Po uvolnění páčky přestanou ostřikovače pracovat a stírače provedou ještě 3 až 4 setření (podle délky ostřiku).
Duben 23, 200817 r Přiznám se, že mně se zas nedaří nějak seřídit polohu trysky před řidičem..pořád to stříká thlavní paprsek buď dolu na sklo nebo přes střechu..
Duben 23, 200817 r Přiznám se, že mně se zas nedaří nějak seřídit polohu trysky před řidičem..pořád to stříká thlavní paprsek buď dolu na sklo nebo přes střechu.. tak s tím zajeď do autorizovanéh servisu ne?
Duben 23, 200817 r tak s tím zajeď do autorizovanéh servisu ne? To mně nenapadlo..tam nad tím budou tři dny laborovat, vymění tři řídící jednotky a pak se podrbou na hlavě a zeptají, co tam leju za vodu, což
Duben 23, 200817 r To mně nenapadlo..tam nad tím budou tři dny laborovat, vymění tři řídící jednotky a pak se podrbou na hlavě a zeptají, co tam leju za vodu, což mám stejný problém,Ted to mám v poloze že to stříká jak dolu tak nahoru!To bych se z toho poďal!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.