j0ska Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 (editace) jj,kdysi tady někdo o tom psal a dokonce dodával i vlastní obrázek. musí se tam malým šroubovávek vycvaknout plastová packa,která tam drží vlastní rukověť ruční brzdy. jj tak nějak to bylo teď jsem to hledal, ale nemůžu to najít ten šroubovák musel bej děsně tenkej. spíš něco jako jehlice na pletení Editováno: 5. Květen 2008, autor: j0ska Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Triplseven Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 taky budu montovat až ji seženu, zatím marně zkus si najít v bazaru tel numero na JenduT4, ten by ji mohl mít.Ale zavolej, je v poho a dá se sním dohodnout.Ja od něj něco bral a bylo to v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca13 Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 jj, tomu jsem volal , zatím neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 6. Květen 2008 Sdílet Vloženo 6. Květen 2008 tak zkus auto.asp2 Tam, tuším, nějaké nabízí.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fotik Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Muzete nekdo doporucit nejake pouzdro tak na 10-15 CD, ktere se bez problemu vejde do jumboboxu? - Co nejtesneji kopiruje tvar samotneho CD? Nechci, aby mi tam CD klepaly pri jizde pres nerovnosti a zatim co jsem zkousel zadne pouzdro se mi tam neveslo. V prihradce u spolujezdce to nechci vozit. Editováno: 17. Srpen 2008, autor: fotik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Osobně pouzdro vozím v kapse dveří.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marios Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 A mě místo CDček stačí jedna 2GB flashka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 Tak to my máme CD i CD s MP3 a občas i MP3 přehrávač.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bladik Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Neni nad to mit Audience s CD menicem na 6CD samozrejme s MP3 Kazdopadne v jumeboboxu se podle me nic takoveho nevejde, ja to vozim proste v kapse dveri a je to...nebo bys to mohl vozit v zadni kapse na sedadle ridice, pokud nemas potahy samozrejme Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Bladik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 ..jsem zapomněl ještě na changer v kufru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 17. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 17. Srpen 2008 (editace) Pak je jeste reseni si koupit stejnou kobercovinu jaka je pouzita v Jumbo boxu a oboustrannou izolepou ji nalepit na boky, aby CD nedrncely!! Uz me jen napada koupit Columbus s HDD, a zadny CD uz v aute vozit nemusis! Editováno: 17. Srpen 2008, autor: Doli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dasbag Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 používám normální plastový obal ve kterém se prodává 10 CD na vypalování Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CorradoVR6 Vloženo 29. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 29. Srpen 2008 ...podla mna uplne zbytocna tema..staci zajst do papiernictva alebo hypermarketu obchodu s pocitacmi..alebo ako pise kolega o prispevok vyssie kupit si cd v plastovom obale 10kusov a mas po probleme..ostatny tu riesia uplne neco ine..on sa nepyta co pouzivate vy alebo ake mate radia..on sa pytal na puzdra setko ostatne je OT....ak uz si vaazne zufaly tak si kup toto tusim to mali v LIDLI .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 Ahojte potřeboval bych radu. Na www.auto.asp2.cz nabízejí - Funkční paket Jumbo Boxu (držák pet lahve a popelník do Jumbo boxu). Ještě jsem to neviděl live u nikoho v autě. Předpokládám, že je to pro umístění do zadní části Jumbo boxu, tedy pro cestující na zadních sedadlech. Můžete mi to někdo prosím potvrdit. Moc díky za každou radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Září 2008 Sdílet Vloženo 4. Září 2008 ano Miloši, je to tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Ahoj Vorlajz, díky, díky, díky a jdu shánět, to je totiž přesně to co potřebuji. Mlaďas je totiž strašnej. Flašky kutálejíci se po podlaze, to opravdu není to pravé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 taky si ten držák láhve budu dokupovat... nechal jsem si tam blbec dát ten kastlík z výroby a ten je na dvě věci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 No maj to na : www.auto.asp2.cz za 900 kilíček. Pokusím se jí sehnat levněji - třeba na vrakáči v Praze. Jedu tam na začátku příštího, tak uvidíme. Když tak dám vedět, kde a zakolik. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 koupím si to nový... nechci to z vrakáče... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
THORIN Vloženo 5. Září 2008 Sdílet Vloženo 5. Září 2008 Já to koupil tady na fóru, tuší asi za 500 kč a je to opravdu super, především na lahve. Musíš k tomu ale koupit i ten rámeček co to vzadu drží, je jiný než u jednoduché schránky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 6. Září 2008 Sdílet Vloženo 6. Září 2008 No já to chci koupit sice na vrakáči, ale v Praze se dá i na vrakáči koupi fungl nové věci. Taky nechci nějakou jeťárnu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirik.DC Vloženo 7. Září 2008 Sdílet Vloženo 7. Září 2008 Já to koupil tady na fóru, tuší asi za 500 kč a je to opravdu super, především na lahve. Musíš k tomu ale koupit i ten rámeček co to vzadu drží, je jiný než u jednoduché schránky. Tak ono je to vcelku..celé zadní "čelo" Jumbo Boxu. Je to paráda..a dá se tam natáhnout i osvětlení..je to řešené stejně, jako v předním "popelníku" nebo nekuřácké schránce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischicka Vloženo 8. Září 2008 Sdílet Vloženo 8. Září 2008 Přihodil jsem obr., kdyby někdo nevěděl o co jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miloš Vloženo 9. Září 2008 Sdílet Vloženo 9. Září 2008 (editace) Nevíte někdo jak vypadá ten rámeček? Kolik asi stojí a kde se dá sehnat? Editováno: 9. Září 2008, autor: Miloš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Storm Vloženo 10. Září 2008 Sdílet Vloženo 10. Září 2008 Koupil jsem zásobník na cedla který se dává na stínítko. Super věc nezavazí to nikde v interiéru, je to nenápadné a drží to na suché zipy...můžu jedině doporučit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.