Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

tak super ... mám kabel už nějaký rok, jen mi dcera odvezla noťas (s Vistama) do Plzně (nenávratně), takže jsem neměl čím dělat diagnostiku. No a jak jsem to přečetl tady, hned jsem začal zkoumat netbook druhé dcery, kolika bitové W7 Starter tam má a hle má 32Bitovou verzi, takže klasika, nainstalovat ovladač pro kabel, upravit COM port v řadiči, nahodit VAG, upravit COM port i zde a už to fachá :kol-47::kol-24:

Vloženo

vypada to, že xp mod nepotřebuje, instal vseho proběhla v pohodě, VIS i 409.1 je v NB, ale uvidím co to udělá až přijde kabel a spojim to s fabinkou.

Vloženo

Možná hloupý dotaz, ale co je za verzi 409.1? Na oficiálních stránkách po této verzi není žádné info. Jen se ptám, protože vím, že VAG se již delší dobu značí dle roku, měsíce a pořadí vydání. 

Vloženo

Tak by to mělo být 2004 září první verze? :) Já ji mám, přesně se jmenuje Relese 409.1-S další co jsem viděl popsaný na torrentu byly 512 - vydán 24. prosince 2005 

607 - vydán 14. července 2006 , 704 - vydán 5. dubna 2007 , 805 - vydání 29. května 2008 až 5/2009 (Revize 805.4 EN byla vydána 6/09) , 805.4 CZ - 3/2009 , 904, 907, 908 Full - vydáno: 8/2009 , 912 beta - vydáno: 12/2009 & VCDS Beta 10.3 - vydáno 31. března 2010
  • o 1 měsíc později...
  • o 2 měsíce později...
Vloženo

Ahoj, využiji tohoto vlákna a chtěl bych se zeptat, funguje-li kabel i ve Windows 10. Uvažuji o jeho aktualizaci a kabel mám ve verzi 11.11. Díky za případné info.

• o 2 měsíce později...
Vloženo

Po přeinstalaci na W10 mi přestala jít anglická verze 10.. - při pokusu o otevření píše Unregistered stack. Je to škoda, protože tato verze mi šla celkem bez problémů. Zato verze 11, která je v CZ a šla hodně špatně předtím, jde takto stále. Kdyby někdo věděl jak oživit tu verzi 10 bylo by to fajn.

• o 2 měsíce později...
  • o 3 měsíce později...
Vloženo

Zdravím vás všechny mám doma kabel na diagnostiku ale potřeboval bych nějaký program na win 10 abych se mohl na auto připojit zkoušel jsem různé programy ale žádný nefunguje  :( Děkuji moc za pomoc ;-)

Vloženo

Já mám kabel OBD II celý černý odtud z fóra a VAG 304.0 a jede mi to v pohodě i na Win10 64 bit.

a k jakému MR se dokážeš připojit, i 2010 a více?

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...