Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

man_eta_poloosy.doc

Poradí mi někdo z vás kdo jste už měnil manžetu na poloosy ? Pokud jste to nechával někdo dělat v servisu na kolik to vyšlo? Prosím o popis postupu výměny. Našel jsem si náhradní díly v ETCE. Předem děkuji. :help::palec2:

Ve značkovyc práce cca 800 + geoška

Upraveno od Wojnar

• Autor

Dík za info. Chtěl jsem se do toho pustit sám, ale nachám na odborníky. :palec2:

Upraveno od Wojnar

• Autor

když si spočítám 800,- práce , 500,- geoška , svěrky 200,- manžeta 570,- tak to je 2100,- !!! :aggressive:

Upraveno od Wojnar

Třeba má matroš svůj :kuk:

Upraveno od Wojnar

• 3 roky později...

Dobry den.dokazal by mi nekdo vymenit manzetu poloosy Oll?jsem z prahy dekuji

Upraveno od Wojnar
Necituj poslední příspěvek!!

• 2 týdny později...

čao mě vyndaval poloosy juke.box a člověče vyndal je aníž by rozhodil geometrii prostě stočil kola povolil matku na náboji pak na homokinetáku u převodovky a vykličkoval ven " :palec2:

cucox: Tohle musi zvladnout kazdy normalni mechos. Takze bych se nekde poptal v okoli.

Ja jeste povoluju i svisli cep, a pak uz to rameno lehce odpojis=odklonis a mas dost mista na vytahnuti poloosy. Jedine co je nekdy perlicka, je povolit matici naboje kola :wacko:

No tak zkus to dát do nějakýho servisu,jestli se ti s tím budou kličkovat, protože to je milimetrová práce a opruz, já chtěl někomu ušetřit čas a peníze za geo, tak jsem si tu práci dal. Jinak spíš si myslím že jinde vyhodí dole 3 šrouby a povysunou čep z ramene, ale pak to je 100% zralý dát na geometrii, pro někoho další kšeft a proč by se stím pr*al že?

Grym: No a jsme uz toho odklonění čepu :smich: a pak tradá rovnou na geo

Upraveno od juke.box

možná nepovoluje tie 3 osmičky šróby,ale tú maticu na zvislom čape..

juke.box: Nevim jak se to dela u vas, ale me uz stari mechosi ucili jak to rozdelat anis bys rozhodil geometrii. Kapnul na to (libero1071)

Jako muzeme si povidat o tom, ze to sedne o nejakou tu desetinku vedle atd.

Ale kdyz vezmu v potaz to, jak vypadaji cesty po zime, tak kazdy vymete hodne der ktere maji mnohem horsi dopad na tu geometrii, nez onen povoleny cep :palec2:

Poloos sa da vybrat aj bez povolenia spodneho capu na ramene.:)

• 5 let později...

Chci se zeptat - na levé poloose, vnější homokineťák - jak ho sundám z poloosy ? stačí vyklepat kladivem ven nebo je tam nějaký pojistný kroužek nebo tak ?

Děkuji

na polose je nasazený nepřístupný pojistný kroužek, kloub se ale dá jednoduše sklepnout. Kroužek by se měl vždy vyměnit.

Super, děkuji za info :) Kroužek by měl být tím pádem v sadě, raději se na to poptám. Do jakého místa "mlátit" kladivem, abych nezničil homokineťák ? Do míst vyznačených červeně na foto ?homo.thumb.png.c6bd2966a7f9cdf8c031576873534aff.png

Ano, a měla by se použít gumová palička.

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.