Publikováno Duben 27, 200817 r man_eta_poloosy.doc Poradí mi někdo z vás kdo jste už měnil manžetu na poloosy ? Pokud jste to nechával někdo dělat v servisu na kolik to vyšlo? Prosím o popis postupu výměny. Našel jsem si náhradní díly v ETCE. Předem děkuji.
Duben 27, 200817 r Autor Dík za info. Chtěl jsem se do toho pustit sám, ale nachám na odborníky. Upraveno Květen 13, 201114 r od Wojnar
Duben 27, 200817 r Autor když si spočítám 800,- práce , 500,- geoška , svěrky 200,- manžeta 570,- tak to je 2100,- !!! Upraveno Květen 13, 201114 r od Wojnar
Květen 12, 201114 r Dobry den.dokazal by mi nekdo vymenit manzetu poloosy Oll?jsem z prahy dekuji Upraveno Květen 13, 201114 r od Wojnar Necituj poslední příspěvek!!
Květen 22, 201114 r čao mě vyndaval poloosy juke.box a člověče vyndal je aníž by rozhodil geometrii prostě stočil kola povolil matku na náboji pak na homokinetáku u převodovky a vykličkoval ven "
Květen 22, 201114 r cucox: Tohle musi zvladnout kazdy normalni mechos. Takze bych se nekde poptal v okoli. Ja jeste povoluju i svisli cep, a pak uz to rameno lehce odpojis=odklonis a mas dost mista na vytahnuti poloosy. Jedine co je nekdy perlicka, je povolit matici naboje kola
Květen 22, 201114 r No tak zkus to dát do nějakýho servisu,jestli se ti s tím budou kličkovat, protože to je milimetrová práce a opruz, já chtěl někomu ušetřit čas a peníze za geo, tak jsem si tu práci dal. Jinak spíš si myslím že jinde vyhodí dole 3 šrouby a povysunou čep z ramene, ale pak to je 100% zralý dát na geometrii, pro někoho další kšeft a proč by se stím pr*al že? Grym: No a jsme uz toho odklonění čepu a pak tradá rovnou na geo Upraveno Květen 22, 201114 r od juke.box
Květen 23, 201114 r juke.box: Nevim jak se to dela u vas, ale me uz stari mechosi ucili jak to rozdelat anis bys rozhodil geometrii. Kapnul na to (libero1071) Jako muzeme si povidat o tom, ze to sedne o nejakou tu desetinku vedle atd. Ale kdyz vezmu v potaz to, jak vypadaji cesty po zime, tak kazdy vymete hodne der ktere maji mnohem horsi dopad na tu geometrii, nez onen povoleny cep
Duben 17, 20178 r Chci se zeptat - na levé poloose, vnější homokineťák - jak ho sundám z poloosy ? stačí vyklepat kladivem ven nebo je tam nějaký pojistný kroužek nebo tak ? Děkuji
Duben 17, 20178 r na polose je nasazený nepřístupný pojistný kroužek, kloub se ale dá jednoduše sklepnout. Kroužek by se měl vždy vyměnit.
Duben 17, 20178 r Super, děkuji za info Kroužek by měl být tím pádem v sadě, raději se na to poptám. Do jakého místa "mlátit" kladivem, abych nezničil homokineťák ? Do míst vyznačených červeně na foto ?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.