Publikováno Duben 28, 200817 r Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec....
Duben 28, 200817 r Ahoj, tak mě uběhl interval 15 tis. a s tím přišla i údržba motoru ( vozidla ).... potřebuji koupit olejovy + kabinový ( pylový ) + vzduchový a palivový filtr.... ALE !!!!! po jaké značce a od koho to koupit ??? Na trhu je totiš široká nabídka filtru od značky FRAM, MANN, DELPHI až po STARLINE apod...tak z čeho vybrat ??? :feve: ... navíc mám pocit že někdo z fóru je tu schopen tyto díly sehnat za lepší peníz, nevíte kdo to je ??? díkec.... hladaj uzivatela sebo..spolupracoval som snim a max spokojnost
Duben 29, 200817 r Já jsem si kupoval v Auto kelly olejový Mann Filtr - vyroben v Německu a byl mi doporučen, vzduchový jsem kupoval loni, taky u Kelly zn. ti nepovím, ale měnit ho letos nebudu pokud nebude mrtvý, jen ho vyfoukám. Pilový ale asi řešit budu taky od Kelly.
Duben 29, 200817 r ja mam v kelly slevičku ale i tak filtry STARLINE kupuju pylovy+vzduchovy olejovy MANN vzduchač za ty prachy měnim jak je špinavy a pylovy to same cca 10tis.km.Auto jede pořad stejně .někdo kupuje filtry za 300+ mi stači ty za 100- a měnim je častěji.......
Duben 30, 200817 r Myslím, že opravdu dobrý filtry jsou BOSCH, MANN, ale jsou taky trošičku dražší. Jinak mám taky dobrý zkušenosti se značkou FRAM, FRAD a teď mám koupený neměcký TOPRAN, tak uvidím.
Leden 31, 201213 r obnovím téma ! v čem je lepší kabinový filtr s uhlíkem oproti tomu bez ? Nikdy jsem to neřešil takže nemám páru.
Leden 31, 201213 r Peľové filtre sú tzv. papierové, alebo tzv. uhlíkové... -papierový filter zachytáva len mechanické nečistoty -uhlíkový filter okrem prachu zachytáva aj pach a biologické nečistoty... Upraveno Leden 31, 201213 r od Wojnar Automatická barva písma.
Leden 31, 201213 r Uplna zbytocnost kupovat uhlikovy filter. Rozdiel je len v cene. Obycajny 7euro, uhlikovy 13euro. BOSCH filtre.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.