rampik Vloženo 29. Duben 2008 Sdílet Vloženo 29. Duben 2008 Zdravím. Mám úplně trapnej problém. V combi I se mě přetrhlo táhlo na sklápění zadních sedaček. Abych ho mohl opravit, potřebuju ho dostat ven ze sedadla. Nevíte nekdo, jak to udělat, bez destrukce sedačky. Zkoušel jsem rozebrat tu plastovou manžetu co je nahoře na sedadle, ale prostě nevim jak a nechci to urvat. Nemáte třeba obrázek. Díky R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rampik Vloženo 2. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Sakra chlapi! Ja vim, že je to blbost, ale fakt jste to nikdo nikdy neřešili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Myslím, že se tady tvůj problém opravdu neřešil. Bylo tady třeba to, že nejdou sedačky odklopit, ale to je asi tak vše. Doporučuji ti projít DP a ETKU, kde uvidíš sedačky rozkreslené, snad tě potom něco napadne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.