petrator Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Ahoj kluci ,mam dotaz ,kdyz zatahnu rucku tak mi nesviti ta kontrolka na palubce.Dneska se mi stalo,ze jenom problikla,ale stale nic nesviti.Nevite co to je ,nejaky spinac, a jestli ano tak kde ho najdu,diky za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 2. Květen 2008 Sdílet Vloženo 2. Květen 2008 Spínač je pod pákou ručnej brzdy. Musíš dať dole stredový plast medzi prednými sedadlami, aby si sa k tomu dostal. Najprv by som ale navrhoval pripojiť VAG a pozrieť, či je to naozaj spínač - ale na 99% by to mal byť buď on, alebo zlý kontakt. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrator Vloženo 3. Květen 2008 Autor Sdílet Vloženo 3. Květen 2008 Ahoj ,diky za odpoved,ja zkusim sundat ten plast,a cihnu na ten spinac,doufam ze je to ono,nemam totiz moznost to napichnout,skoda ,pak dam vedet jak to dopadlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velsak Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Ahoj ,diky za odpoved,ja zkusim sundat ten plast,a cihnu na ten spinac,doufam ze je to ono,nemam totiz moznost to napichnout,skoda ,pak dam vedet jak to dopadlo. Mně to pro změnu pořád bliká a hvízdá - spínač je v pořádku i jsem odpojil konektor od spínače a pořád stejné. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikino1 Vloženo 2. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 2. Srpen 2008 Pod ručnou je taký malý kryt ked ten dáš dolu tak by si na ten spínač mal vidieť. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
serwo Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 Prosim o radu. Mal som flasu s rozmrazovacom vedla rucnej brzdy a flasa mi tiekla. Odvtedy (uz je tomu asi 3 dni) mi pri zatackach blikne kontrolka rucky a 3 x zvukova signalizacia. Potom to prestane. Najprv mi to robilo len raz za cas, ale teraz skoro vzdy pri zatacani. Asi pravdepodobne zvlhlo cidlo polohy rucky. Dal som dole ten maly plast, no nevidim na to cidlo. Poradite prosim, co s tym? Ci to staci vysusit alebo vymenit cidlo rucky... Vdaka za rady. FABIA COMBI 6Y, m. r. 2004, 1.4 16V Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 20. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 20. Prosinec 2008 já bych sundal středový tunel a podíval se na to pořádně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.