Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

Zdravím. Nemáte někdo informaci, jaká nejvyšší hodnota může být na denním počítadle km než se vynuluje? U pal. počítače jsem to našel v návodu, ale u denního počítadla o tom není ani slovo... Kolik nejvíc jste tam kdo viděli? Díky.

myslim ze 2000 .

• Autor

Hm, tak to nic moc. Najíždím tak 5000 měsíčně při cca 120 hodinách jizdy, takže mi celý měsíc nevydrží ani denní počítadlo ani dlouhodobá paměť PP... :( Ale každopádně díky.

Na oktě taky 2000 a myslím, že je to u Fábek stejné. Když jsem jel do Chorvatska, tak po 1999km následovalo 0km. :)

Zdravím. Nemáte někdo informaci, jaká nejvyšší hodnota může být na denním počítadle km než se vynuluje? U pal. počítače jsem to našel v návodu, ale u denního počítadla o tom není ani slovo... Kolik nejvíc jste tam kdo viděli? Díky.

Jesli myslíš denní počítadlo,ne palubní PC, tak to se normálně vynuluje snad až dosáhne samé 9999.

• Autor
Jesli myslíš denní počítadlo,ne palubní PC, tak to se normálně vynuluje snad až dosáhne samé 9999.

Jo jo, přesně tohle myslím a tiše jsem doufal v těch 9999, ale to tak nebude...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.