orel Vloženo 5. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 5. Červenec 2006 Never mind, only I don't know, whether that will to something good. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 9. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 9. Červenec 2006 Presne neviem, ako je to u Fabie, ale u Felicie bola ta patrona spojena s pasom niecim ako bowden a ten napinac bol az v podbehu. Nie je to tak aj u Fabie? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 14. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 14. Červenec 2006 This is great. I hope you don't mind but I have posted a link of this on the UK Skoda website 'Briskoda.net'. Makefish: I'm glad you posted the link to your club. I didn't make the program for myself, I made it for people all around. So post the link everywhere you wish - and this goes out to everybody Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aidolon Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Jako hoodně slušnej work, díkec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamant Vloženo 27. Červenec 2006 Sdílet Vloženo 27. Červenec 2006 Igor sa nezdá, ale on je celkom šikovný Škoda len, že má tak málo času. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. Červenec 2006 Autor Sdílet Vloženo 28. Červenec 2006 Ďakujem za kompliment Tak tak, čas je problém. Mám v talóne ďaľšie dobré idei, ale akosi nie je čas :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FISHkaa Vloženo 25. Srpen 2006 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 ted sem si to vyzkoušel s mojí výbavou a jediné co to nenašlo bylo toto: P16 = kód nenalezen :-( P13 = kód nenalezen :-( Jinak super práce! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 25. Srpen 2006 Autor Sdílet Vloženo 25. Srpen 2006 Fishkaa: Dík. Tie kódy P16 a P13 sú naozaj zvlášte - nasledujú 2 čísla po sebe, nenašiel som ich vôbec nikde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Super program, to muselo zabrať veľa času. Ja sa chcem opýtať na jeden kód, 5 riadok 6 z ľava, je tam v serviske BWA, čo by to mohlo byť, ak je to zle vytlačené. Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 12. Říjen 2006 Autor Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 (editace) Super program, to muselo zabrať veľa času. Ja sa chcem opýtať na jeden kód, 5 riadok 6 z ľava, je tam v serviske BWA, čo by to mohlo byť, ak je to zle vytlačené.Dík Dík za uznanie. Nebolo to až také hrozné, ale niekoľko večerov a nocí práce na programe zabrali No, keďže spomínaš riadok 5, tak teoreticky by to mohol byť zasa zle vytlačený kód. Správny by mohol byť 8WA, čo je "bez predných hmlových svetiel" Editováno: 12. Říjen 2006, autor: Igor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milanino Vloženo 12. Říjen 2006 Sdílet Vloženo 12. Říjen 2006 Aj som si myslel, keď som skúšal rôzne kombinácie tohto kódu, že by to mohlo byť ono. Zajtra otvorím kapotu a pozriem na to. Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nota Vloženo 28. Listopad 2006 Sdílet Vloženo 28. Listopad 2006 super vec , idem po knizku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MUSA Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 velké dík "PANE" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TiGeRZ Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 (editace) KUA NO NIC MOC E0A = žádné akční provedení 1D0 = Bez závěsného zařízení 5SL = Vnější zpětné zrcátko vlevo, asferické 5RQ = Zpětné zrcátko vpravo, konvexní 1KM = Bubnové brzdy zadní 6FA = Díly bez zvláštní povrchové úpravy 1AL = Posilovač brzd 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N2 = řízení s posilovačem, elektro/hydraulické 1NC = Zakrytí kola HA0 = Pneumatiky 165/70 R14 81T - černé 4VC = Tři statické pánevní pási ve třetí řadě sedadel 4R0 = Mechanické ovládání oken B59 = Země typových zkoušek-Slovensko 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezpečnostní pás vpředu, při nehodě napínaný, výškově seříditelný 4X0 = Bez bočního airbagu 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8L3 = Střešní anténa J1P = Baterie 220A (44Ah) 7AA = S imobilizérem (bez alarmu) 8GM = Alternátor 70A 6Y0 = Bez varovného zařízení překročení rychlosti 9AA = Topení s mechanickou regulací 8RE = 4 reproduktory (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8AA = Bez rádia 8QA = Klíček bez osvětlení 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4F0 = Mechanické zamykání B59 = Země typových zkoušek-Slovensko G01 = Tlumení přední QN0 = Bez zásuvky pod předními sedadly 3L0 = Bez výškového seřizování sedadel 9P0 = Bez kontroly zapnutí bezpečnostních pasů Q2X = Modifikovaná sedadla vpředu 7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení 9WC = Bez připojení k multimédiím ve vozidle BWA = kód nenalezen :-( 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče QG0 = Bez prodlouženého servisního intervalu 0GG = Exhalační předpis EU4 L02 = Okruh pérování 02 7P0 = Bez bederní opěry v předních a zadních sedadlech F0A = žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 3S4 = Příprava pro příčný střešní nosič Editováno: 7. leden 2007, autor: TiGeRZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Milda Vloženo 7. leden 2007 Sdílet Vloženo 7. leden 2007 NJN horší Classic nebo Lepší Junior A aby toho nebylo "moc", tak.: BWA = kód nenalezen :-( je: 8WA = BEZ mlhovek vpředu :-P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 15. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 15. leden 2007 Milda: Dík za upozornenie, opravím aj BWA. Na BWB totiž automaticky už píšem tie hmlovky. Fakt by ma ale zaujímalo, prečo sú tie kódy zle vytlačené! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 18. leden 2007 Sdílet Vloženo 18. leden 2007 Prográmek je bezva, vyzkoušel jsem ho na pár cizích vozech. Bohužel sám nemám servsiku a po štítku v kufru ani památky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 18. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 18. leden 2007 VitaP: Pošli mi SZ s VIN kódom, skúsime vyzistiť Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Igor: Ten už jsem ti posílal, ale byl tam nějaký problém a pak už jsme to neřešili. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igor Vloženo 28. leden 2007 Autor Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Igor: Ten už jsem ti posílal, ale byl tam nějaký problém a pak už jsme to neřešili. Aha jasne, už si spomínam! Fakt ale nechápem, že prečo zrovna ten tvoj VIN kód sa nedá nejak dopátrať Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 28. leden 2007 Sdílet Vloženo 28. leden 2007 Mám přímo z fabriky veškeré možné údaje, kromě datového štítku, i s tím kdy bylo auto vyrobené a také kdy a komu ho dodali. Tak netuším, kde je zakopaný pes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 (editace) Super program, tak jsem to prubnul a nejsem z toho moc moudrej, podle klasickýho Vinu by to měla být Ambiente 66 Kw motor ALH, ale má asi výbavu z elegance, to by mě zajímalo co předchozí majitel vyváděl že si to naporoučel. Takhle dopadlo moje dekodovaní: E5A = Akční provedení "Active" 1D0 = Bez závěsného zařízení 3BS = Vnější zpětné zrcátko vlevo, elektricky seřiditelné, vyhřívané, asferické 3AF = Vnější zpětné zrcátko vpravo, elektricky seřiditelné, vyhřívané, konvexní 1KG = Bubnové brzdy zadní 6FB = Vnější zpětné zrcátko v barvě vozu 1AC = Antiblokovací systém ABS 3FA = Bez střešního okna (plná střecha) 1N6 = Posilovač řízení 1NL = Se zakrytím pro kola z lehké slitiny H60 = kód nenalezen :-( 4UE = Airbag pro řidiče a spolujezdce 4R4 = Elektrické ovládání oken s pojistkou proti sevření B03 = Země typových zkoušek-česká Republika 3QT = 3-bodový samonavíjecí bezpečnostní pás vpředu, při nehodě napínaný, výškově seříditelný 4X0 = Bez bočního airbagu 4A0 = Bez vyhřívání sedadel 8L3 = Střešní anténa J0L = Baterie 340A (70Ah) 7AH = Alarm s imobilizérem s hlídáním vnitřního prostoru a nezávislou sirénou BGL = kód nenalezen :-( 640 = kód nenalezen :-( 9AB = Klimatizace s mechanickou regulací 8RM = 8 reproduktorů (pasivní) 7Q0 = Bez navigačního přístroje 8YP = Rádio "MID" 8QE = Klíček s dálkovým ovládáním zamykání vozu 8X0 = Bez omývacího zařízení světlometu 4K3 = Centrální zamykání s dálkovým ovládáním a safe systémem B03 = Země typových zkoušek-česká Republika Q32 = Okruh pérování 332 3L3 = Mechanické výškové seřizování obou předních sedadel 9P1 = S kontrolou zapnutí bezpečnostního pasu Q4H = Sport-komfortní sedadla vpředu 7X0 = Bez pomocného parkovacího zařízení 9W8 = Příprava pro telefon 8WD = Mlhové přední světlomety (integrovaný) 7A0 = Bez přípravy/vestavby CD-měniče 3GN = Variabilní koncepce zavazadlového prostoru QG1 = Prodloužený servisní interval 0GE = Exhalační předpis EU3 L09 = Okruh pérování 09 7P4 = Bederní opěra v předních sedadlech, ručně nastavitelná F0A = žádné zvláštní vozidlo, standardní provedení 3S0 = Bez střešního nosiče jen to nenašlo ty tři kody: H6O, BGL a 64O, ještě zkusim proházet nuly a očka. Může mě někdo říct co znamení - prodloužený servisní interval QG1?? Že by se rozvody neměnili v 90 t. ale třeba ve 120 nebo 150? Editováno: 21. Červen 2007, autor: beeson Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Může mě někdo říct co znamení - prodloužený servisní interval QG1?? Že by se rozvody neměnili v 90 t. ale třeba ve 120 nebo 150? Je to prodlouženy interval vyměny oleje.Samo že za dodržení předepsaneho typu oleje. Rozvody podle roku vyroby.Myslim 07.2001 až 120 tis.km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeson Vloženo 21. Červen 2007 Sdílet Vloženo 21. Červen 2007 Může mě někdo říct co znamení - prodloužený servisní interval QG1?? Že by se rozvody neměnili v 90 t. ale třeba ve 120 nebo 150? Je to prodlouženy interval vyměny oleje.Samo že za dodržení předepsaneho typu oleje. Rozvody podle roku vyroby.Myslim 07.2001 až 120 tis.km Díky. Mám MR 2002 takže rozvody by měly být asi tedy ve 120 t ? Podle servisky je vyměnili už v 90 t Tak nevim jestli je měnit ve 180 t nebo až v 210 t. momentálně mám najeto 156 t. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dědek Vloženo 22. Červen 2007 Sdílet Vloženo 22. Červen 2007 Může mě někdo říct co znamení - prodloužený servisní interval QG1?? Že by se rozvody neměnili v 90 t. ale třeba ve 120 nebo 150? Je to prodlouženy interval vyměny oleje.Samo že za dodržení předepsaneho typu oleje. Rozvody podle roku vyroby.Myslim 07.2001 až 120 tis.km Díky. Mám MR 2002 takže rozvody by měly být asi tedy ve 120 t ? Podle servisky je vyměnili už v 90 t Tak nevim jestli je měnit ve 180 t nebo až v 210 t. momentálně mám najeto 156 t. Jo podle servisky pisou 90 ale zjištoval mi to kamarad co dela v servisu podle vyrobniho cisla mam model 2002 a je to pry až 120 tis km.Ale říkal taky něco o pěti letech na řemen kvuli stáří pryže. Jestli jsi ho měnil v 90 tak si myslím že v těch 180 nic nezkazíš. Měnil jsem ho taky n 90tis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.