cz pida Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) na mě to spíš působí jako že nemáš naistalovaný správný ovladacě na USB koukám že máš WIn7...32 nebo 64bit? Editováno: 7. Říjen 2014, autor: cz pida 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
samurai Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 To že nejde kliknout na nic jiného, než na nastavení znamená, že se program musí teprve aktivovat prvním úspěšným spojením s autem při tom Testu. Při instalaci programu - vyskočila na konci hláška o instalaci ovladačů a nainstaloval jsi je? Zkus ještě jinou USB zásuvku, znovu se zavede ovladač. A nebo je prostě mrtvý kabel... 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Děkuji za rady, už se to podařilo rozjet.. Problém byl v portu USB. Já to zapojoval do portu USB 3.0, no funguje to jen v 2.0.. Blbá chyba, měl jsem to zkusit dřív.. Ještě jednou díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) a v CZ nebo jen AJ ? Jo a koukni ještě když dáš motorjestli ti jde všechno včetně přizpůsobení , bloku hodnot atd nebo jen omezeně jako mě..Díky Editováno: 7. Říjen 2014, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Galvi Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 Nechal jsem nakonec 12.12.0 EN a už do toho raději drbat nebudu.. V sekci motor je to hodně omezené, při roz-kliknutí mi to vypíše nějakou chybu, že něco chybí.. Tu sekci ale stejně moc využívat nebudu.. Zatím jsem si jen změnil počet bliknutí a takové ty drobnosti, než pochopím víc jak to všechno funguje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 ta sekce je klíčová, až ti auto začne blbnout. Doporučuji do té doby rozchodit, jestli to tedy půjde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 (editace) jo to jsem psal hned z kraje, že to motory TSI umí jen omezeně......vše ostatní je ale plně funkční....psal jsem jim že to nejde a prej jsme jedinej.....což je blbost...nejde to nikomu....jediná možnost bude počkat až bude nová verze a zase objednat kabel a uvidí se.... Editováno: 7. Říjen 2014, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 teď jen teoretizuji, TSI jsem nikdy napojené neměl - ale připadá mi to divné, vžtyť ty jednotky se už nějaký rok dělají. A mám pocit, že všechny další verze "dvanáctky" přidávají jen novější jednotky a ke starým se už nevracejí. Aktuální je teď 12.12.3., co je nového v betě 14.8. netuším. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 7. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2014 to je vyloženě vada tohoto čínského klonu, origo kabel s tim problémy nemá.....doufám, že až bude nová verze a nově naklonovanej kabel tak to třeba odstraněj........holt oroginál je orginál...ale je na domácí použití drahej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 14. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 14. Říjen 2014 kabel doma konečně...bohužel nemám auto už půjde mi to připojit na Spacebacka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 jo to by jít mělo..jen jak tu píšem..jestli máš TSI motor tak nebude v jeho nastavení vše funkční..bohužel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukino200 Vloženo 16. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 16. Říjen 2014 Jj budu mit tsi...chtěl bych jen stagging a tak doudělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 (editace) Po prečítaní vlákna tu dám otázku na znalejších kolegov: chcem nakódiť zobrazovanie parkovákov amundsena vo FII poface a nahodiť späť do môjho autíčka (viď podpis), môžem kúpiť niečo takéto, bude mi to fungovať? Okrem toho by som to použil max. na diagnostiku a vyčítanie chýb na mojom aute (na začiatok, si myslím) a keď v tom budem zbehlejší, tak hádam časom aj pokročilejšie veci.. http://www.aliexpress.com/item/Free-Shipping-VAG-12-12-VAG-COM-12-12-VAG-11-11-6-HEX-CAN-USB/1874213294.html http://www.obd2ii.de/vag-12-12-2-deutsch-diagnostic-cable-vcds-12-12-2-hex-usb-interface-for-vw-audi-latest-deutsch-english-french-software.html Editováno: 20. Říjen 2014, autor: Marekbaty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 alebo toto, je v tom nejaký rozdiel, okrem verzie? http://www.autobazar.sk/5135735/vcds-vag-com-hex-can-11-11-2-cesky-jazyk-novy-vis/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 vedle ceny se liší jen tou verzí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marekbaty Vloženo 20. Říjen 2014 Sdílet Vloženo 20. Říjen 2014 takže to bude ok, hej? Už som síce nejaký ten mesiac na fóre, ale zmätkov tu je na ňom dosť popísaných (a nemyslím toto vlákno), bez urážky a so všetkou cťou voči adminom, robia dobrú prácu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 11. Listopad 2014 Sdílet Vloženo 11. Listopad 2014 jinak jeden čínskej 12.12.0 mám doma navíc tak kdyby jste někdo chtěl tak napište Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.op Vloženo 10. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 10. Prosinec 2014 zdravim, mam fabii 2 mr09 (1.2 htp). pouzivam taky cinsky kabel s vag com v12 a pokud pripojim kabel pouze do usb a provedu test, dostanu hlasku, ze rozhrani bylo nalezeno, test ok, ale ze kabel neni pripojeny do auta. vse v poradku. jakmile ho pripojim k autu a test zopakuju dostanu hned nekolik chyb, ze port nebyl nalezen, spatna verze firmware, atp. (screen muzu dodat posleze). pokud provedu test bez pripojeni se k autu -> ulozim nastaveni. nechce se to bavit ani s jednou jednotkou. predpokladam, ze to nebude jednotkou CAN? zajima me jestli to neni uz moc "novy" kabel na tenhle starsi stroj. s OII se mne bavi bez problemu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
e1. Vloženo 14. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 14. Prosinec 2014 Mal si na Fabii zapnuté zapaľovanie? Skúšal si iný USB port? Používaš presne tú verziu VCDS pre akú je kábel určený, resp. tú, ktorá bola dodaná na CD? Lokalizovaná verzia nemusí fungovať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wittmann Vloženo 15. Prosinec 2014 Sdílet Vloženo 15. Prosinec 2014 tak s OII prý komunikuje bez problému... A není jinak zapojená diagnostická zásuvka? = ochrana předešlého majitele (pokud nějaký byl) před zloději? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Golfino Vloženo 17. Červen 2015 Sdílet Vloženo 17. Červen 2015 taky mám jedn čínu kdyby někdo chtěl mam to už na nic kupoval jsem ho jako chudej dělník. dnes už mám originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.op Vloženo 14. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 14. Červenec 2015 sice s krizkem po funuse, ale nakonec to byl akorat projev zruseneho kabelu. asi nejaky figl vagcomu, kdy my vymaze seriove cislo a ten kabel jeste nekolik pripojeni k autu tvari jako funkcni, nicmene vykazuje "obcasne poruchy" nez napise uz na primo v about hlasku ze je neregistrovany. po preflesovani kabelu vse ok! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 K.op, vies mi do SZ poslat navod na preflashovanie toho kablu? Tiez mi doma jeden strajkuje pri zapisovani zmien...dik -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
k.op Vloženo 15. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 15. Červenec 2015 kolega v praci ma jednocipovy programator (nebo tak nejak). bez toho to asi jen tak nedas. vypada to nejak takto. vic k tomu nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 16. Červenec 2015 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2015 Tak to nic. Aj tak vdaka -- Z mobilu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.