kimmi Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Pre "Mirek 835"fungovať môže ale určite nemáš Win 64 bit aj mne to na Win XP proffessional 32 bit s 304 šlapalo super,ale teraz mám Win 7 a ide to žalostne,tak sú dve možnosti,kúpiť nový kábel HEX CAN,alebo starý NTB kde šupnem Win XP.Logická mi pripadá varianta 2 aj do budúcna,no neviem či s nový kábel pôjde aj na F1 2004. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek 835 Vloženo 26. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 26. Srpen 2016 Ano běží mi to na XP ku na starém notasi. Pro starší auta je výborný. Samozřejmě novější už chce VCDS a nejlíp 10ku CZ verzi. Na základní věci plně dostačující. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jajin111 Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 Ahoj. Nechci zakládat nové téma ale chci se zeptat jestli někdo s klonem (pokud ano s jakou verzi) rozchodil motor 1.2 tsi Cbza po FL. Myslím i kódování a nastavování. Nebo se všechny klony omezuje jen na vyčlenit a mazání chyb? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 28. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 28. Srpen 2016 (editace) Až do 12.12.3 včetně je tam chyba u klonů, teď mám ale 15.7.1 z Ali a ta už umí všechno jako originál Editováno: 28. Srpen 2016, autor: cz pida Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 31. Srpen 2016 Sdílet Vloženo 31. Srpen 2016 (editace) Niekto tu spomínal že treba nastaviť v VCDS Lite Com port time latency z pôvodných 16 na 1 a začalo to oveľa spoľahlivejšie fungovať,rýchlejšie načíta a dá sa aj prezerať merané hodnoty motor čo mi predtým nešlo. Editováno: 31. Srpen 2016, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukynZR Vloženo 14. Září 2016 Sdílet Vloženo 14. Září 2016 Je tedy nějaká cenově dostupná diagnostika, která by zvládala Fabii II 2010 předF s Maxidotama? Smazání servisu apod.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 origo asi ne...můžeš si koupit nějakej klon z číny, tak jsem začínal já, ale nakonec jsme se rozhoupal a minulej tejden koupil konečně originál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukynZR Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 tak třeba jako tohle? http://www.motordiag.cz/produkt/vag5053can Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cz pida Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 tak vypadá to zajímavě, kor za ty peníze, ale nemám s tím zkušenost....ale pro tvoje účely asi dobrý...zeptal bych se přímo prodejce asi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 (editace) Došiel mi kábel z a...ex...ss a to 12.12,no nejak to nefunguje.Operačný Win 7 64bit.Na cd sú dve verzie no obe šlapú rovnako,lepšie nešlapú a padajú.Po nainštalovaní verzie 12.12.0+ovladače,potom po pripojení kábla zasa ovladače a test,ktorý je ok.Po pripojení do auta test a aj ten je ok,no ak dám načítať napr,motor tak to načíta a potom napr pri meraných hodnotaách jednoducho zasa číta a napíše no responent,niekedy to vydží viacej niekedy hneď padne,verzia 11.11.6 tak isto.Skúšal som všetky tri USB porty a stále rovnako,holt asi smola,možno nejaké iné drivery,ale neviem odkiaľ a aké.Ešteže to nebolo drahé. F II 6/2009 pred FL 1.4 16V 63kW Editováno: 15. Září 2016, autor: kimmi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Ale toto je tipicke pre činske kable preto je aj cena taka. Kde su použite poriadne sučiastky tam je aj cena ina trochu. Ale pre vlastnu potrebu stači aj ked pada stale komunikacia. Najstabilnejšie to bolo spojene z 10.6.4 ale aj to zato padalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kimmi Vloženo 15. Září 2016 Sdílet Vloženo 15. Září 2016 Cena iná trochu je teda poriadna trochu,keď som pozeral na originál tak to šlo do 300€,najlacnejší a ja chcem iba pre vlastnú potrebu,zaujímavé že na XP 304 nepadala,no keďže mám Win 7 64 tak som to riešil takto,holt smola padá a padá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Albín Vloženo 7. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 7. Říjen 2016 Zdravím škodováci,měl bych dotaz a prosbu,nebyl by tu někdo z okolí českolipska kdo by mi napíchnul fabii II r.v. 2013 1.6 tdi a prozkoumal co se dá? Chyby,najetý km atd? Na nějaké "odměně" by jsme se dohodly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukyn Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 V 15. 9. 2016 at 20:24, kimmi napsal: Došiel mi kábel z a...ex...ss a to 12.12,no nejak to nefunguje.Operačný Win 7 64bit.Na cd sú dve verzie no obe šlapú rovnako,lepšie nešlapú a padajú.Po nainštalovaní verzie 12.12.0+ovladače,potom po pripojení kábla zasa ovladače a test,ktorý je ok.Po pripojení do auta test a aj ten je ok,no ak dám načítať napr,motor tak to načíta a potom napr pri meraných hodnotaách jednoducho zasa číta a napíše no responent,niekedy to vydží viacej niekedy hneď padne,verzia 11.11.6 tak isto.Skúšal som všetky tri USB porty a stále rovnako,holt asi smola,možno nejaké iné drivery,ale neviem odkiaľ a aké.Ešteže to nebolo drahé. F II 6/2009 pred FL 1.4 16V 63kW Ahoj,mám nachlup stejné auto akorát o 4 měsíce mladší,stejný hex-can jako ty a nakonec jsem tento problém vyřešil nainstalováním XPček a vše chodí jak má....zkoušeno na pěti dalších autech v koncernu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukyn Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Kluci,nemáte někdo prosím VAG K+CAN Commander ?? Potřebuji zjistit pin kod...auto kupované jako předváděcí a bez štítků na klíčích a ve škodovce prej neprozradí:( Jsem z Prahy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hubo44 Vloženo 21. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 21. Říjen 2016 Nie že neprezradi ale oni už to nevidia to PIN. Tak ani nevedia povedať. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bukyn Vloženo 29. Říjen 2016 Sdílet Vloženo 29. Říjen 2016 Nie že neprezradi ale oni už to nevidia to PIN. Tak ani nevedia povedať. Aha díky za infoOdesláno z mého ASUS_Z010D pomocí Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pitbu11 Vloženo 5. Prosinec 2016 Sdílet Vloženo 5. Prosinec 2016 Zdravím chlapi, mám dotaz chci si koupit diagnostiku, ale nevím jaký kabel a software ... pokud možno i s odkazem (klidně PM) jaká je china ...? Jedná se mě o klasiku načtení chyb a vymazaní ... Nebo nemáte někdo na prodej ... jelikož jezdit k někomu do garáže za 500,- se mě už moc nechce (během 14dnů kvůli airbagu jsem vyhodil 2400) a furt kontrolka svítí, takže tak ... díky moc všem za radu ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 20. leden 2017 Sdílet Vloženo 20. leden 2017 (editace) toto docela funguje :-) https://obdeleven.com/ Editováno: 20. leden 2017, autor: kecka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JayBee1 Vloženo 30. Červen 2017 Sdílet Vloženo 30. Červen 2017 (editace) Na načtení a mazání chyb, čtení stavů plus dokódování HHC na Room po face bude stačit čína s 15.7.1, příp. s 16.8.3, nebo má smysl dát o $4 víc za 17.1.3? Případně je oboje zbytečné a stačí i levnější 12.12.0 nebo 16.8.0? Zkusil bych to na W10x64, případně mám v rezervě ještě starý dobrý Thinkpad T41 s WXPx32... Pořád se nemůžu dostat k Ferdovi do Strakonic kvůli znovunahození HHC, který mi před nějakou dobou zrušili v autorizáku nahráním nového SW a údajně ho nemohou znovu nakódovat , tak bych to chtěl někdy při chvilce zkusit aktivovat sám... Nebo je nějaká modernější, výhodnější alternativa než tyhle ting-ťong USB klony? Editováno: 30. Červen 2017, autor: JayBee1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PedroKV Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 Ahoj, koupil jsem z Alíku hex+can kabel verze 17, vč.vcds na cdčku. Mám fabii 2 r.2008. Chtěl jsem kabelem vypnout upozornění na nezapnuté pásy (na to jsem nepřišel a ani nevím, jestli to jde) a do čínského rádia rcd330plus nakódovat couvací kameru. Jenže do modulu 56-Radio se nejsem schopen dostat. Modul tuším 19-can bus hlásí fault code,že rádio není. A teď otázka, jak na to? Rádio je zapojené přes can bus převodník od škodovky. Má can 2.0, auto can 1.6. Mám takové neblahé tušení,že to půjde nakódovat jen v autě s can 2.0. Otázkou pak je,zda v mém autě bude po can busu do rádia chodit info o zařazené zpátečce. V autě bylo původně rádio Dance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wirer Vloženo 2. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 2. Červenec 2017 @JayBee1 stacila mi kedysi 12.12, cize 16.8 bude urcite dost. Ak neplanujes nove F3/O3/Rapid, kde potrebujes na MR17 aspon 17.1.3 @PedroKV na F3 radio 56 nenajde tiez, je to pod 5F. F2 uz nemam poruke, no ked pozeram poznamky, tak na F2 2013 (FL) jednotka 56 fungovala. Kontrolu pasov skus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess9 Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 (editace) Zdary, jakym kabelem vyčtu PIN na FII 2008? Nikde to info nemohu najít a comm 1,4 mi to nejde. Přítelkyně ma auto pouze s jedním klíčem a pin nema. Díky Editováno: 18. Červenec 2017, autor: matess9 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kecka Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 Těžko říct muselo by se vyzkoušet.... Rooma jsem vyčetl vag-can3.6 kabelem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
matess9 Vloženo 18. Červenec 2017 Sdílet Vloženo 18. Červenec 2017 IA komunikace po K-line nebo po COM? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.