Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

no já mám klon s 11.11 i novější s 12.12 a ani jeden neumí motor 1,2 tsi...63 ani 77KW, chybí jekaký .ROD soubor díky terému neumí číst chyby ani udělat přizpůsobění, vše ostatní ale funguje....jestli máte někdo kabel klon kterej s tímhle motorem problém nemá, prosím o onfo a případný odkaz ke koupi, díky předem....

A co tedy funguje u tsi 63 a 77 kw s kabelem co máš? Nějakej stagging a takový kraviny s tím jdou?

Já myslím, že ten originál je nejlepší volba. Jasně je drahej, klon je levnější. Ale vzhledem k ceně auta to zas tak strášná darda není. Navíc se ty peníze stejně vrátív podobě úspor za servis. Hlavní výhodou originálu je, že se ptostě připojí a vše funguje. A když přijdou nové jednotky, tak stačí aktualizovat. Přechod z klonu na originál je prostě osvobozující kol11

jo to jde, úplně všechno kromě chyb a přizpůsobění u motoru...ty prostě nejsou vysvícený..jinak cokoli ostatního jde jako po másle..kabely mám odtud...bylo to tu do týden, pošta zdarma, funguje na to i 11.11 v čeština komu by dělala problémy angličtina.

Jak ale Wittmann správně píše, tak originál je originál...8 000kč je ale docela ozdíl oprosí 400korunám...kdyby byl originál z 3 - 4 000 tak si ho kopím taky a rád

To je nádherná cena za hex-can..jsi s nim spokojenej jo?  to co si sem hodil je i s češtinou? Bych bral dva ale nevím jestli to není na prd bez diagnostiky chyb u motoru..nebo to nefunguje jen u tsi?

Upraveno od unuc

Tak jsem si ten kabel objednal :) říkáš že přišel do týdne jo?

jo jen u TSI co jsem zjistil, mám ještě o1 1,6mpi a o2 1,9 tdi a tam je to naprosto OK.

11.11 jsem kopil jako cz verzi (už jí nenabízej), když jsem ale koupil kabel 12.12 kde čeština nebyla a zkusil ho s 11.11 v cz co byla u půvoního kabelu tak to šlo taky...tady když tak je link kdyby bylo třeba instatční cd v pytli http://download.xcar360.com/?s=vag  .je to ale čína a ne každej kabel to musí podporovat

Ten 11.11 se stahnout nikde neda s češtinou?

já ho mám na cd, můžu t ho někam hodit... třeba na ulož to, ale jestli ti to půjde nevím

To bys byl hodnej :) no uvidíme..když ne tak se spokojím s angličtinou :)

OK...zkusim dneska, radši mi to ale pak připomeň

Ok..odpoledne ti napíšu :) díky ti :)

No to je ale pěkná cena za kabel.. Hmmmm  :kol-47:

Mám objednáno :) těším se :)  kabel levnější než jedno napojení v servisu :D

Tak už se asi tak minutu taky těším  :D Dík za super odkaz a připojuji se s prosbou o čestinu  :kol-28:

Super, už se těším až to vyzkouším  :kol-27:

Tak už se asi tak minutu taky těším  :D Dík za super odkaz a připojuji se s prosbou o čestinu  :kol-28:

Já od včera..schválně komu to přijde dřív :D .. taky se těším :) hned půjdu vyzkoušet staging

Upraveno od unuc

teď mě napadlo že bude cz možná na CD, je to takový to mini CD a je tam vícero verzí, které s tím půjdou..tak počkej až to dorazí

to by bylo fajn..já myslel že tam bude jenom 12.12 verze :)

pánové, pánové - to neděláte dobře, že dráždíte klona verzí softu, která k němu nebyla přibalena...

jo to jsem měl taky strach, ale oba kabely měly stejné CD na kterých bylo vícero verzí ..meizi nima i 11.11.2 v CZ a jde na obou

pánové, pánové - to neděláte dobře, že dráždíte klona verzí softu, která k němu nebyla přibalena...

Proč mysliš? :) pokud to bude na cd tak to bude pohoda

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.