Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Najprv si zmeraj priemer stabilizacnej tyce. Je od 19mmm--.23mm Potom kupuj gumicky. Má TDi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jinak kdyžtak silentblok je FeBi 14718, a pouzdro FeBi 23366. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jinak kdyžtak silentblok je FeBi 14718, a pouzdro FeBi 23366. Naco ma menit aj puzdro???? Staci len silentblok.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Jinak kdyžtak silentblok je FeBi 14718, a pouzdro FeBi 23366. dík sem kuknul na cenu a ten plech stojí jednou tolik co guma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Naco ma menit aj puzdro???? Staci len silentblok.. no já si též myslím že guma stačí vyměnit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Zmeraj si priemer tyce stabilizatoru potom kupuj LEN gumicky. Tie spony nie su potrebne vymienat!!! Tu si pozri navod jak na to: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...abilizatoru.htm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas.cz Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 No u starších vrán se to vyplatí vyměnit, bejvá kolikrát zkorodovanej a za další 130kč za klému není zas tolik si myslím když už se s tím člověk bude dělat + pochopitelně šrouby tý klémy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Zmeraj si priemer tyce stabilizatoru potom kupuj LEN gumicky. Tie spony nie su potrebne vymienat!!! Tu si pozri navod jak na to: http://www.skodaoctavia.cz/Exteriernavody/...abilizatoru.htm jo vypadá to jednoduše trocha zručný sem to zvládnu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
octavia TDI-81kw Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 No u starších vrán se to vyplatí vyměnit, bejvá kolikrát zkorodovanej a za další 130kč za klému není zas tolik si myslím když už se s tím člověk bude dělat + pochopitelně šrouby tý klémy. tak jasné když plech bude na prach dám nový Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TDIfun Vloženo 21. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 21. Prosinec 2008 Na sve TDI jsem dal sestavu silenbloku od PowerFlexu.. Zadni naprava,rameno a sabil.kosti... Ted jsem udelal poprve spickove geometrii a jede to rovne, nikam netaha.. Jsou sice neco malo drahsi ale dle vseho dozivotni.. Jinak podvozek mam pevnej kompletni Veitec -35mm Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andrew25 Vloženo 22. Prosinec 2008 Sdílet Vloženo 22. Prosinec 2008 dnes som bol v servise na test tlmicov su ok este maju par km pred sebou takze po novom roku dam vymenit tie gumy stabilizatoru ... snad to co mi bucha pri prejazde bude ono ked su tlmice ok .. mozno snad este ulozenie tlmicov ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 ahoj, mám problém se stabilizátorem - resp. s přichycením kosti stabilizátoru k ramenu .... pořád mi něco klepalo a bouchalo, na STK jsme zjistili, že je to kost stabilizátoru. Závit v ramenu je stržený. Jak doporučíte opravu ? Chci se vyhnout výměně celého ramena. Dočasně je kost stažená k ramenu ocelovým drátem, ale šroub se i přesto povoluje a po 300 km musím vždy šroub dotáhnout, jelikož se začne ozývat mírné klepání..... Díky za rady.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 HANYZ:Kazdy strhnuty zavit sa da OPRAVIT. Opravna sada sa vola helicoil. LINK: http://www.d-a-t.cz/sady-na-opravu-zavitu-sady-jednotlive-katskup10.2.1.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 jo, tohle už bylo použité na olejové vaně. Otázka je, co je výhodnější, oprava závitu na vaně mě přišla na 500 Kč, nové rameno i s čepem stojí 650 Kč Nějaký jiný návrh by nebyl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 23. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 23. Srpen 2010 HANYZ: Tak to rameno spolu z capom musi bit fakt kvalita za 650Kc!!! Made in CHINA. Ved nemusis kupovat celu sadu na opravu zavitu. Kup si len zavitnik na strunky a 8kusou struniek-zavitove nahrady.Cena cca 350kc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 bude ta sada fungovat i na závit v rameně ? Resp. ten závit je strašně úzký, jen v navařeném plechu na rameni.... co jsem hledal, tak jsem zatím našel jen link na celé sady za 3000 Kč... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Hanyz: zavitnik 1 kus-link: http://www.d-a-t.cz/m-forma-d-katskup10.3.1.1.php?KATALOG_ZBOZI_VYPISOVAT_OD=30 Zavitova nahrada 1 kus:LINK: http://www.d-a-t.cz/m-1-0-d-katskup10.1.1.1.php?KATALOG_ZBOZI_VYPISOVAT_OD=30 CITAJ : http://www.helicoil.cz/?co=index_prednosti Bezne sa to pouziva na opravu strhnuteho zavitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 super, díky za linky - ten závitník je klasický - no jak to říct... mám doma celou sadu závitníků tak jestli je tenhle něčím zvláštní ? Stoupání závitu apod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 HANYZ: Trosku porozmyslaj!!! Strhnes zavit M6 a potrebujes tam mat zas M6??? Co spravis??? Potrebujes ZAVITOVU NAHRADU HELICOIL!!!! Je to specialny zavitnik na zavitove nahrady!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 HANYZ: Trosku porozmyslaj!!! Strhnes zavit M6 a potrebujes tam mat zas M6??? Co spravis??? Potrebujes ZAVITOVU NAHRADU HELICOIL!!!! Je to specialny zavitnik na zavitove nahrady!!!! Zavitnik stoji 209Kc+ 1x strunka 6Kc Celkove naklady na opravu zavitu 215kc +posta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 24. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 24. Srpen 2010 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 25. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 25. Srpen 2010 (editace) ok, díky za info objednám a opravím jen zkoumám, jaký závitník potřebuju.. šroub má hlavu 17ku ... takže M10 ? ten tam nevidím Editováno: 25. Srpen 2010, autor: HanyZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal2009 Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Hoši já mám zase problém, že mi něco pořád cvaká z kol.. když mám otevřený okýnko, na straně spolujezdce nebo zadní kolo pořád cvaká, cvak, cvak, cvak když jedu. Už jsem z toho na mrtvicu, tak vždycky zavřu okýnko. Ale tím asi závadu neodstraním :-D co to je? náboje kol? popř. kolik taková výměna může koštovat? je to nějak náročný na výměnu? díkes :-)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanyZ Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 Hoši já mám zase problém, že mi něco pořád cvaká z kol.. když mám otevřený okýnko, na straně spolujezdce nebo zadní kolo pořád cvaká, cvak, cvak, cvak když jedu. Už jsem z toho na mrtvicu, tak vždycky zavřu okýnko. Ale tím asi závadu neodstraním :-D co to je? náboje kol? popř. kolik taková výměna může koštovat? je to nějak náročný na výměnu? díkes :-)) Cvaká většinou homokynetický kloub a to při zatáčení.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PROCHY603 Vloženo 27. Srpen 2010 Sdílet Vloženo 27. Srpen 2010 ok, díky za info objednám a opravím jen zkoumám, jaký závitník potřebuju.. šroub má hlavu 17ku ... takže M10 ? ten tam nevidím LINK NA ZAVITNIK M10 LINK: http://www.d-a-t.cz/m-forma-d-katskup10.3.1.1.php?KATALOG_ZBOZI_VYPISOVAT_OD=0 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.