castor-x Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdravím všechny, tuhle jsem dělal brzdy na zadku a měnil lanko, a když sem sundal plat u ruční brzdy vypadlo jakési čidlo či nevím co které nikam nevede a je zakončeno šedým plastem. Prosím ty majetnější kteří mají etku jestli by mi někdo neřekl copa by to asi mohlo být 357 919 243 D. Vedou od toho dva dráty kamsi pod koberec. Předem díky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
olisoft Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Zdravím všechny, tuhle jsem dělal brzdy na zadku a měnil lanko, a když sem sundal plat u ruční brzdy vypadlo jakési čidlo či nevím co které nikam nevede a je zakončeno šedým plastem. Prosím ty majetnější kteří mají etku jestli by mi někdo neřekl copa by to asi mohlo být 357 919 243 D. Vedou od toho dva dráty kamsi pod koberec. Předem díky... aspon odfotit a dat sem foto si mohol... jedna z moznosti je snimac zatiahnutej rucnej brzdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitaP Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Nosič žárovky se žárovkou osvětlení popelníku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaJe Vloženo 5. Květen 2008 Sdílet Vloženo 5. Květen 2008 Přesně tak - http://skoda-dily.cz/index.php?action=sear...y=357+919+243+D Na skoda-dillech se to dá najít skoro jako v etce, ale i podle etky to sedí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.