Listopad 3, 201311 r Měnil jsem řízení a s výměnou řízení nějak odešlo čidlo, které předtím 12 let bez problému jelo. Dnes jsem ho vytáhl a zjistil jsem, že v místě řízení je nějaký zelený mazací tuk, který u starého řízení není. Může toto způsobovat problém s čidlem? Zkoušel jsem čidlo očistit, dal jsem ho zpátky, chvíli se to zdálo ok, posilovalo to korektně - proudová zátěž řízení lítala od 4A do 6A, což asi moc ok není ale. Po asi 5 minutách, už se to rozjelo naplno a lítalo to od 1A do 30A, zcela nahodile. Takže teď uvažuji co s tím, chci čidlo zkusit tzv. upéct v troubě, jestli ho to neomladí. A potom výměna, nicméně jsem nervózní z toho zeleného mazacího tuku.
Listopad 9, 201311 r musis napisat co je to ci snimac na obrazku diel c. 6 alebo Zdravím.Mám dotaz.Na obrázku je TRW snímač a má číslo G 250.Známé to píše na kompu závadu E 250.Myslím si tedy správně,že má řízení Koyo?
Listopad 10, 201311 r Není myšleno, že to píše "závada okruhu E250" - a pak teprve samotnej kód? V takovým případě by to označení E250 MOHLO odpovídat okruhu kolem serva...
Listopad 13, 201311 r mám fábiu 1.2 rok 2005 servo koyo a ked idem do zákruty stuhne mi servo alebo aj hoci kde nielen do zákruty oleja je dost ,kontrolka nesvieti ona ako keby raz išlo a raz nie ak niekto viete pomožte a dajte sem svoje nazory
Listopad 13, 201311 r nechci Vám do toho kecat, ale o pár položek výš je celé téma, které se věnuje řízení a servu Co diagnostika, neodchází Ti náhodou čidlo natočení volantu? Tady to za chvíli admini zamknou...
Listopad 13, 201311 r mám fábiu 1.2 rok 2005 servo koyo a ked idem do zákruty stuhne mi servo alebo aj hoci kde nielen do zákruty oleja je dost ,kontrolka nesvieti ona ako keby raz išlo a raz nie ak niekto viete pomožte a dajte sem svoje nazory Chlape, na poruchy serva je tady VYVĚŠENÉ vlákno (jak píše Drewie). To ho nevidíš? Příště si na to dej pozor. Vlákna jsem sloučil.
Prosinec 6, 201311 r zdravím chlapy...mám frs I a problem se servem mám taky....ale jen v zimě...nebo spíše když mrzne....jindy se mi to nestává, jen jakmile začne mrznout. zatím jsem jel vzdy chvilku bez serva...pak sjem to zhasnul a pri dalsim startu bylo vše ok....myslíte že to bude servo ? nemuze to byt jen slaba baterka ?
Prosinec 6, 201311 r Stejný problém se servem nefungujícím za nízkých teplot měl i švagr. Poslel servo někam do opravy, no a od té doby mu funguje.
Prosinec 6, 201311 r aha a asi by ses ho nemohl pozeptat nebo nejak vyzjistit co s tim bylo v neporadku ?
Prosinec 6, 201311 r zdravím chlapy...mám frs I a problem se servem mám Ja som mal niekedy taky isty problem a bola to kabeláž,robilo mi to len v mrazoch....
Prosinec 7, 201311 r a jak si ten problem vyresil ? kabelaz myslis jako kabel k čidlu nebo ten gatway co je pod vzduchovym filtrem
Prosinec 7, 201311 r Tak ja som to neriešil,ale elektrikar mi menil kabelaž nie pod filtrom,ale pod stieračmi,pod tym plastom ,proste kde budeš mať chytnutu kabelaž,droty boli sprachnivele a trhali sa ako nitky ,po čase som mal zase problemy a to mi robilo,tak,že ked bolo viac - teplota ako -3,tak mi servo nefungovalo,až kym neboli plusove teploty,to mi robila voda v servooleji,asi sa tam nejako dostala,alebo ked som striekal kontakty,to už neviem,ked som vymenil servoolej,tak odvtedy mám zatial asi 2 roky pokoj...snáď Ti to pomože.....inak to servo ma už natrapilo dosť..
Prosinec 7, 201311 r cosi budeme povídat je to sice hezký že to servo jde krásně zlehka ale je s tim sraní...zkusím vyměnít olej no a mrknu na ty kabely pod steracema
Prosinec 7, 201311 r ešte čo si pamatam?,vyskušaj,ked ti nejde servo,či sa napojiš na wagu s jednotkou,lebo mne ked nefungovalo,tak som sa nespojil,ale ked mi servo zaplo,tak som sa s jednotkou spojil a to podla mna bude určite kabelaž,mam tu niekde na fore aj linky,ake som mal problemy so servom,ked to niekde najdeš,prajem veľa trpezlivosti.....
Prosinec 8, 201311 r no dneska jsem nastartoval a nešlo servo...ale zadna kontrolka nesvitila...tak jsem zhasnul motor a kdyz sjem chtelk zase nastartovat tak uz to baterka nepobrala...nakopénul jsem to pres kabely a kdyz jsem jel svitily mi vsechny chyby co snad na aute jsou po 200 metrech vse zhaslo a servo zacalo normalne fungovat :-D :-/
Prosinec 11, 201311 r Zdravím všechny mám podobný problém při otočení volantem mi pohasnou světla a budíky žádné kontrolky nesvítí servo jde jak lusk a Vag nehlásí žádnou chybu mám Fábii 1.4 16v 55kw rok 2002 kabeláž skontrolována a nic už nevím kudy kam dík za rady .
Prosinec 11, 201311 r ,,při otočení volantem mi pohasnou světla a budíky,, to bude potom vporiadku. to ma velky odber to el servo. Keby bola zavada tak VAG by hlasil senzor uhlu n.
Prosinec 11, 201311 r Záleží jak moc ti ty světla pohasnou vydrysek. Jestli jen trochu a ne při jízdě,tak bych to nějak neřešil. Předpokládám totiž,že servo už má asi něco za sebou. Ale taky to nemusí být pravda. Mě odešlo ve 130 tisících.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.