Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

Ahoj,

vzhledem k porouchanému servu (teče olej) bych potřeboval vypnout dočasně servo. Už mi radili, že je to některá z pojistek na baterce. Bohužel nevím jaká, naše jsem tady ve foru schéma pojistek v boxu na baterce, ale můj u Octavia I 1.9 Tdi mr 1997 vypadá jinak a pozice 3 není vůbec obsazená.... jde tedy servo vypnout i u mr 97 nějakou pojistkou a kdyžtak jakou? Schéma níže je pro 99 a u 97 to vypadá jinak!! - nemáte někdo obrázek pro mr 97?

Díky moc,

Jirka

post-18707-1210321730_thumb.jpg

Vloženo
Ahoj,

vzhledem k porouchanému servu (teče olej) bych potřeboval vypnout dočasně servo. Už mi radili, že je to některá z pojistek na baterce. Bohužel nevím jaká, naše jsem tady ve foru schéma pojistek v boxu na baterce, ale můj u Octavia I 1.9 Tdi mr 1997 vypadá jinak a pozice 3 není vůbec obsazená.... jde tedy servo vypnout i u mr 97 nějakou pojistkou a kdyžtak jakou? Schéma níže je pro 99 a u 97 to vypadá jinak!! - nemáte někdo obrázek pro mr 97?

Díky moc,

Jirka

Vypnout servo?To není fabia která má elektrohydraulický posilovač-tam stačí vyndat pojistku a je to.Tady je to honěný řemenem jedině jak ho vypneš tak že nebudeš startovat lol

Vloženo

Ti odešli serva na dvou autech na jednout? Jsem koukal, že tohle řešíš i na Fabii.

Na oktě to ale nevypneš, jedinej způsob jak to vypnout je sundat drážkovanej řemen co pohání altík, servo a klimu. Potom by možná šlo koupit kratší řemen a znova to propojit bez toho serva. Ale myslím si, že bude jednoduší to opravit. ;)

Vloženo
Ti odešli serva na dvou autech na jednout? Jsem koukal, že tohle řešíš i na Fabii.

Na oktě to ale nevypneš, jedinej způsob jak to vypnout je sundat drážkovanej řemen co pohání altík, servo a klimu. Potom by možná šlo koupit kratší řemen a znova to propojit bez toho serva. Ale myslím si, že bude jednoduší to opravit. ;)

Ne, ne, popletl jsem to s tou fabií a neuměl jsem forum zrušit ani přesunout a potřeboval znát odpověď... opravovat budu, ale ne ted o víkendu a musím jezdit a pokud to nekde vytece najednou uplne a bude z toho prutokac asi se pak nehnu a to bych nerad, proto jsem hledal havarijní řešení.... zřejmě neexistuje. Děkuji však mnohokrát za reakce!

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...