Publikováno Květen 11, 200817 r Sedím si u Netu a uvažuji, že si objednám potah na volant, ale jsem zhnilej jít před dům a změřit si to Napište mi prosím jaký má průměr volant Fabie rv.2005. Díky
Květen 11, 200817 r a kvůli tomu si se tady extra zaregistroval ?? Upraveno Květen 11, 200817 r od viewer
Květen 11, 200817 r Autor a kvůli tomu si se tady extra zaregistroval ?? No extra pro to nee, člověk nikdy neví kdy tu bude ještě něco psát No snad se tak moc nestalo, ne Vleze se mi na volant Fabie rv.05´ potah o průměru 37-39cm
Květen 11, 200817 r Sedím si u Netu a uvažuji, že si objednám potah na volant, ale jsem zhnilej jít před dům a změřit si to Napište mi prosím jaký má průměr volant Fabie rv.2005. Díky Ach ta lenost! Na tu už zemřelo spousta lidí..
Květen 12, 200817 r Autor No, na konec jsem musel teda do auta Doufám, že až budu zase něco potřebovat že si to nebudu muset zjistit sám a na fóru budou lidé, kteří tomuto fóru dají smysl a poradí mi. Ahoj a dík.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.