Přejít na obsah
View in the app

A better way to browse. Learn more.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Doporučené odpovědi

Publikováno

AHOJ CHLAPY ZASLEPIL JSEM TY MALÉ DIRY NA EGR VENTILU PROTOŽE JE ASI V PRD.... A PRSKAL Z DIREK OLEJ .NEMUŽE TO NIČEMU VADIT JE ZASLEPENEJ I DOLE NA PRIRUBĚ. MOTOR 1:9 TDI 81KW

AHOJ CHLAPY ZASLEPIL JSEM TY MALÉ DIRY NA EGR VENTILU PROTOŽE JE ASI V PRD.... A PRSKAL Z DIREK OLEJ .NEMUŽE TO NIČEMU VADIT JE ZASLEPENEJ I DOLE NA PRIRUBĚ. MOTOR 1:9 TDI 81KW

Když použiješ hlavu tak si odpovíš sám ;)

• Autor

no myslím že by to melo byt v pohode když je odstavenej.jen jsem to chtel potvrdit od znalejšich borcu.TAK ŽE SE NIC NEMUŽE STAT. :)

Já si myslím, že ten ventil tam není jen tak pro legraci - to bych radši jednou za čas ten motor umyl

Já si myslím, že ten ventil tam není jen tak pro legraci - to bych radši jednou za čas ten motor umyl

Po tu pomlčku s tebou souhlasím :palec2: , je tam proto aby pěkně prudil, každopádně doporučuji výměnu.

Ty úpravy co dělám jsou jen na přáni klienta a nejsou schválené pro provoz na věřejných komunikacích.

Pokud to tlačí olej kolem osičky, občas umýt, ale pokud se tlačí těmi "dirkami" je v háji úplně a je otázkou

času kdy poškodí olej membránu a začne to přisávat nečistoty a zanese ovládací ventil.

Po tu pomlčku s tebou souhlasím :palec2: , je tam proto aby pěkně prudil, každopádně doporučuji výměnu.

Ty úpravy co dělám jsou jen na přáni klienta a nejsou schválené pro provoz na věřejných komunikacích.

Pokud to tlačí olej kolem osičky, občas umýt, ale pokud se tlačí těmi "dirkami" je v háji úplně a je otázkou

času kdy poškodí olej membránu a začne to přisávat nečistoty a zanese ovládací ventil.

Já to myslím tak, že samozřejmě zaslepit jde jako jde i plno jiných věcí ale beru to podle sebe, že bych ho radši vyměnil než zaslepil - takhle to bylo myšleno. :palec2: :palec2:

Já to myslím tak, že samozřejmě zaslepit jde jako jde i plno jiných věcí ale beru to podle sebe, že bych ho radši vyměnil než zaslepil - takhle to bylo myšleno. :palec2: :palec2:

Já to taky tak pochopil :) .

Upraveno od Indi

Já to taky tak pochopil :) .

Tak to jsem rád ;)

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Podobný obsah

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.