Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo (editace)

Nesviti mi kontrolka tempomatu (tempomat funguje spravne) Je mozne, ze tam neni? Nebo ma svitit u vsech Octavek? Diky.

EDIT: Sakra, spatny forum, prosim o presum do Octavie.

Editováno: , autor: Doktor2003
  • o 4 týdny později...
Vloženo

Mám Octaviu 1.8T 2001,chcel by som domontovať tempomat,ale mám iné farby ako sú na schéme.

Ja mám:čierno-biely zdvojený,modro-červený,červeno-biely,modro-zelený,červeno-zelený.

Ďakujem za odpoveď :palec2:

• o 3 týdny později...
  • o 1 měsíc později...
Vloženo

Tak jsem si dneska taky namontoval tempomat ale nefunguje. Aktivoval jsem ho ve vagu, v nameřenejch hodnotách mi to ukazuje že je aktivován ale ať s ním dělám co chci tak v bloku naměřených hodnot se nic nemění (jakoby nebyl zapojen), reaguje to jen na brzdu a spojku. Aktivaci jsem provedl bez nastartovaného motoru (s nastartovanym motorem to nejde, nahlásí to že řj motoru nepřijala login).

Vloženo

Ták jo už to jde, Nějak mi to nedalo a musel sem se jít ještě teď na to mrknout. Asi začnu chodit kanálama, taková blbost. Sem rozdělal plasty kolem volantu a pořádně mrknul na konektor od tempomatu, zatáhl a ejhle nějak lehce šel ven. Tak sem to skoušel dotláčet a pořád to nechtělo zacvaknout, tak sem oddělal část konektoru na které je jazýček, zamáčknul a už to funguje. Holt poprve sem to máčknul do sebe a už to neskoumal jesi to je zacvaklý nebo ne.

Vloženo

několikrát se mi stalo že to vytlačí piny na druhou stranu

někdy nejde zacvaknout hlavní konektor na blinkry/dálku

4 ks už jsem měnil že nešly přepnout na dálkovy

Vloženo

Ahoj, pořídil jsem páčku tempomatu a kabelový svazek, všechno jsem načetl a mám dotaz a zároveň prosím o radu, mám 1,9 TDI 2000. V kabelovém svazku jsou tyto dráty 2-modrý do 1 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin)

3-červeno-žlutý do 2 pozice černé svorkovnice (naletovaný pin)

4-černo-žlutý propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo

5-bílá do 9pozice černé svorkovnice (naletovaný pin)

6-černo-modrá propojit s kladným pólem 15a v kabelovém svazku

7-černo-žlutá propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo

krátky černo-žlutý kablík do 3 pozice pozice černé svorkovnice (naletovaný pin na jednom konci na druhém jen

drát) propojit s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo

Poraďte kam tu 6tku černo-modrou na 15a a kam tu 4ku a 7čku na (15-tempomat) a kam ten krátký černo-žlutý který je mimo svazek dle schematu má být propojen také s kladným pólem (15-tempomat) v kabelovém svazku vlevo.

Jsem asi tupec ale ty 3 černo-žluté patří na jedno místo 15-tempomat - kde to najdu????? a ten černo-modrý na 15a ten najdu kde??????

Mám k tomu jen schema a nerad bych něco zvoslil. Poradíte někdo???

Vloženo

To Vaša: Ještě jednou díky za radu, dnes jsem to namontoval, aktivoval, vyzkoušel a vše maká tak jak má. :palec2:

Super fórum a hlavně tu jsou machři co umí poradit.

• o 3 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...