horis Vloženo 28. Květen 2008 Sdílet Vloženo 28. Květen 2008 (editace) Neporadil by mi někdo jak nastavit základní nastavení servořízení u O II přes VAG, nějak se mi to nedaří nemohu se do toho dostat. Jde mi o nastavení aby si servo načetlo rovný směr jízdy. taky bych rád věděl jestli se dá na O II nastavit tuhost servořízení, ve škodovce to jsou matláci. Editováno: 28. Květen 2008, autor: horis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 30. Květen 2008 Sdílet Vloženo 30. Květen 2008 Neporadil by mi někdo jak nastavit základní nastavení servořízení u O II přes VAG, nějak se mi to nedaří nemohu se do toho dostat. Jde mi o nastavení aby si servo načetlo rovný směr jízdy. taky bych rád věděl jestli se dá na O II nastavit tuhost servořízení, ve škodovce to jsou matláci. Ma to dve faze.... Pokud ti to pomuze a jsi z Praglu mam u tebe PIVO !!! o)) Start the vehicle. Turn the steering wheel one turn to the right and one turn to the left. Drive in a short distance straight line on a level surface at a speed not higher than 20 km/h. If the steering wheel is straight during the test drive then stop the vehicle with the wheels pointed straight. Ensure that the steering wheel is not moved again. Keep the engine running and do not switch off the ignition. System voltage at least 12.0 V. [select] [44 - Steering Assist] [Coding-II - 11] or if that function is not available then use [sec.Access - 16] instead Enter 40168, to enable the basic setting. [Do it!] [basic Settings - 04] Group 060 [Go!] Activate the Basic Setting. [ON/OFF/Next] After a successful basic setting, field 1 should say "OK". [Done, Go Back] To make sure the basic setting was succesful, check the sensor again. [Measuring Blocks - 08] Group 007 [Go!] Check field 1, the value has to be between -1.5 and +1.5 °. [Done, Go Back] [Close Controller, Go Back - 06] ------------------------------------------------------------------------------- Steering Limit Stop Adaptation (Engine still running) Center steering wheel (±10°) and hold it centered for 5 seconds. Turn steering wheel completely to the left and hold it there for a second. Turn steering wheel completely to the right and hold it there for a second. Center steering wheel (±10°). Switch OFF engine and ignition. Switch ON ignition. Wait 5 seconds. Steering Assist Warning Lamp should turn OFF. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nikita1 Vloženo 5. Červen 2008 Sdílet Vloženo 5. Červen 2008 (editace) SZ Editováno: 7. Červen 2008, autor: Nikita1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horis Vloženo 8. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Červen 2008 (editace) Ma to dve faze.... Pokud ti to pomuze a jsi z Praglu mam u tebe PIVO !!! o))Start the vehicle. Turn the steering wheel one turn to the right and one turn to the left. Drive in a short distance straight line on a level surface at a speed not higher than 20 km/h. If the steering wheel is straight during the test drive then stop the vehicle with the wheels pointed straight. Ensure that the steering wheel is not moved again. Keep the engine running and do not switch off the ignition. System voltage at least 12.0 V. [select] [44 - Steering Assist] [Coding-II - 11] or if that function is not available then use [sec.Access - 16] instead Enter 40168, to enable the basic setting. [Do it!] [basic Settings - 04] Group 060 [Go!] Activate the Basic Setting. [ON/OFF/Next] After a successful basic setting, field 1 should say "OK". [Done, Go Back] To make sure the basic setting was succesful, check the sensor again. [Measuring Blocks - 08] Group 007 [Go!] Check field 1, the value has to be between -1.5 and +1.5 °. [Done, Go Back] [Close Controller, Go Back - 06] ------------------------------------------------------------------------------- Steering Limit Stop Adaptation (Engine still running) Center steering wheel (±10°) and hold it centered for 5 seconds. Turn steering wheel completely to the left and hold it there for a second. Turn steering wheel completely to the right and hold it there for a second. Center steering wheel (±10°). Switch OFF engine and ignition. Switch ON ignition. Wait 5 seconds. Steering Assist Warning Lamp should turn OFF. Hele díky za radu ale já nemůžu se dostat do základního nastavení přes 40168 jednotka mi to odmítne. Jak se resetuje snímač úhlu řízení Editováno: 8. Červen 2008, autor: horis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 9. Červen 2008 Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 Hele díky za radu ale já nemůžu se dostat do základního nastavení přes 40168 jednotka mi to odmítne. Jak se resetuje snímač úhlu řízení ??? 40168 to veme, zkus login II pokud ne tak netusim. A vubec. Posli mi sem nebo SZ vypis scanu RJ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horis Vloženo 9. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Červen 2008 ??? 40168 to veme, zkus login II pokud ne tak netusim.A vubec. Posli mi sem nebo SZ vypis scanu RJ myslíš č. ŘJ serva nebo podvolantovky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 10. Červen 2008 Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 Vseho. Vypis z Vagu. Mrkneme co tam mas za zazrak ze to nebere kodovani. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horis Vloženo 10. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 10. Červen 2008 (editace) Jo pošlu ve čtvrtek mám auto u lakýrníka, někdo mi poškrábal levý bok, tak až se vrátí tak na to vlítnu. Editováno: 17. Červen 2008, autor: Jirik.DC Smazána citace předchozího příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horis Vloženo 16. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2008 (editace) Tak jsem to zkusil přes coding a hle jde to, akorát jsem nepochopil ten postup ve visu píšou základní nastavení pouze skupina 060 a jet přímo. to je vše. Ten postup je tak jak jsi mi ho poslal, nebo ty fáze jsou nějak přehozený?, Nejdřív mám vlést vagem do 44 nebo nejdřív otočit volantem nalevo pak napravo a pak srovnat volant. Editováno: 17. Červen 2008, autor: Jirik.DC Smazána citace předchozího příspěvku..ještě k tomu svého vlastního !!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cosby Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 jde to rychle a bez vagu,proč tak složitě.Už jsem to tady někde psal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KRYSIMLADE Vloženo 17. Červen 2008 Sdílet Vloženo 17. Červen 2008 Vagem lze vybudit pokud nesviti kontrolka a srovnat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horis Vloženo 18. Červen 2008 Autor Sdílet Vloženo 18. Červen 2008 Vagem lze vybudit pokud nesviti kontrolka a srovnat. Přesně tak, už jsem to udělal a posilovač jsem si dal na 1 je to lepší jak si psal, díky za pomoc, dneska jsem odvolal servis ve škodovce a když jsem jim řekl, že jsem si to udělal sám tak na mě koukali jako trubky. Ještě jednou díky moc za pomoc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.