Publikováno Červen 1, 200817 r Potřebovala bych poradit, jestli mezi kabelama jsou i ty pro připojení navi, a co je ten "čuflík" u předního okna - GSM nebo GPS?
Červen 1, 200817 r je tam jen přípojka na GPS anténu a pokud budeš dávat origo DX navigaci škoda, chybí ještě konektor od signálů od ABS/GALU, zpátečky a spínaného napětí. a co tak zběžně koukám, je nacvaklý modrobílý drát, což je signál rychlostit, chtělo by ho zaizolovat, jinak se někde dotkne kostry a bude to blbnout pak je odpojený drát na K-line - diagnostika, je potřeba ho znovu připojit a nezdá se mi tam pár drátů, někdo se v tom vrtal, tak před připojením navi by to chtělo zrevidovat Upraveno Červen 1, 200817 r od rolbař
Červen 1, 200817 r co je ten "čuflík" u předního okna - GSM nebo GPS? Ten "čuflík" je čidlo slunečního svitu. Je pro Climatronic. Edit: Omlouvám se, nezvětšil jsem si fotku a tak jsem si nevšimnul většího "čuflíku" Upraveno Červen 1, 200817 r od wog
Červen 1, 200817 r Autor Jů, celkem dobrý zprávy Anténu teda montovat neni potřeba, no a z tý spleti kabelů se teda něco navi hodí, jak jsem vytušila Jenom to "chybí ještě konektor od signálů od ABS/GALU, zpátečky a spínaného napětí" mě celkem znervózňuje. Je to něco složitějšího? Budu tam dávat DXko. Upraveno Červen 1, 200817 r od yasm
Červen 1, 200817 r ta krabička mezi tím nebude GPS ale GMS protože tam byla evidentně HF,takže GPS bude potřeba
Červen 1, 200817 r ta krabička mezi tím nebude GPS ale GMS protože tam byla evidentně HF,takže GPS bude potřeba nějak se ti pletou písmenka starouši je to GSM
Červen 1, 200817 r mě příjde, že ten konektor, který čouhá na obrázku v pravém dolním rohu je na navigaci
Červen 1, 200817 r GSM konektor http://www.dobry-obchod.cz/produkt/detail/...ro-gsm-fialovy/ venkovní tvar může být libovolný
Červen 2, 200817 r šlo o to že vypadají stejně a jelikož tam není nic co by nasvědčovalo že tam byla navi tak bych souhlasil s Cosbym že je to GSM pro tu je tam příprava
Červen 2, 200817 r Uvažujte.Na co by tam byla GPS,když tam nebyla navi.Pokud tam je HF což je,tak je to na 100% GSM,konce jsou stejné
Červen 2, 200817 r Autor Tak to je GPS, a ani kabely se nemusely předělávat. Už mi to šlape. Jupííí P.S. Děkuju Jirkovi
Červen 2, 200817 r Autor Ale to jo, přidával. Jenom se to nemuselo komplet předělat, protože navi tam už nějaká byla.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.