Janina Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Bobik: no doufám, že dlouho... ono to tema je spíš něco jinýho než samotný sraz ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tang: tak to už vím o jaký se jedná jsou celkem pěkný a Tangerínkovi budou slušet 69 stránek to už je docela síla kdyby sem ještě někdo přidal odkaz na fotky, tak bych byl moc rád Díks! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Bobik: šéfe co bude s tím článečkem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Tangerín: taky asi tušim o který půjde kola, a ty jsou No neke, že píše články celá rodinka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 jj tak když to všichni tušíte, tak já sem dám ilustrační foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 pěkný kolečka... ale ptám se:"utáhnet to ta tvoje Fabule?" ... ... jo ty máš vlastně pič... tak to jop! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Vorlíku z tebe se měl stát básník a byl by jsi určitě hodně známý Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak už je mi jasný od koho kola jsou..on je puntíčkár, takže asi budou very good.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Standísku, kámo... zas bych to nepřeháněl... myslím, že literární kritici by si na mě smlsli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Bobik: šéfe co bude s tím článečkem? sem byl včera zlobit v Praze mám něco malililinko napsáno doma v PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) zdravíčko při čtvrtku, přátelé... doufám, že sem ještě někdo chodí, protože jsem udělal "oficiální" video ze srazu a teď vám ho sem předkládám. takže zde je: OFICIÁLNÍ VIDEO ZE SRAZU by EDT no a pro ty, kterým se to nechce stahovat, nebo jim to nejde - tady je to v o něco horší kvalitě na youtube: Editováno: 14. Srpen 2008, autor: mole.first Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Stáhnul jsem, perfektní . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Shlédnuto...Super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 (editace) já nemám čas a nevidel sem ještě ani jednoooooo videoo :wallbash: Editováno: 14. Srpen 2008, autor: joujou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 mole.first: pěkný videjko kámo! Bobík: oki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 joujou: já taky nemám čas a už sem viděl všechny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 Daku, ale jsou i lidi co chodí do worku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 super vyndejho! akorát nevím... v tom EDT, kdo je kod ???!!! rozpoznám Fakiho a Džoudžou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 14. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 mole.first je ten co zastavoval dopravu a řídil fotbalový turnaj Lucky je ten co čepoval pivko v tý kšiltovce, Pirát je ten co pekl a porcoval prase, Léňa je žena mole.firsta (jak jsi ji obtěžoval), Janča je její ségra a dál už nevím kdo tam byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 máš nějaký důkaz, že jsem někoho obtěžoval? teda kromě Bobíka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 ráno sem fláknu ty Vorlajzkovo básničky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 mole.first: skvělý video Už teď se těšim na další sraz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 chtělo by to sem hodit nějaký fotky s popiskama... nějak nevím jak kdo vypadá... teda kromě pár typů... Ol@afa, Radovana, Fakieho, Hráběte, eManola, Tanga... ale třeba Janina... hmm bavili jsme se spolu? udělejte někdo fotky s popisky plís!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 tak už je mi jasný od koho kola jsou..on je puntíčkár, takže asi budou very good.. jj to máš pravdu, stav super Kola jsou na autě, kdo se chce podívat, tak do sekce Vaše Fabie, nebudu spamovat ještě tady Jinak video je fakt super, nemá chybu Jen asi škoda, že ten příští jarní sraz nám nevyjde, pač budu zrovna končit školu a asi budu mít dost práce s tím...no uvidíme, jaro je ještě daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 14. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 14. Srpen 2008 já mam napůl jobs a napůl prázdniny..ale makam jak černej furt..a proto nestiham koukat na prý super vídeja..ale nekdy to napravím..ale jak vidno nekeří jsou v práci i doma stále na foru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.