pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Taky to mám na plechu ODKAZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 kde jsi to nechal delat, mozna by ten plech az tak moc nevadil stacili by dve spravne silne magnetky a byl by klid. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ... ale ten je hlínikovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Stačí vzít dvě gumky a je to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tady se to fakt hemží Brňákama vorlajz: neboj, ty tuněný Fabule nebudou až tolik v kurzu, jelikož tam bude Scout TFSI Cappuccino lidičky ani nevíte jak moc se těším!!! jinak s těma RZ to je super nápad, nechte si je všichni udělat od pana pentadiuse, jsou fakt super! a teď mě Mára zastřelí páč nebude mít čas na nic jinýho než nechat dělat RZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 jo kdybych tam to turbo měl... to by byla jiná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 16. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 aha, oni vlastně TFSI dávaj jen do RSka cooo... tak to sorry každopádně už se těším až poznám i tebe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Jo, měl bych zájem o tu značku, budou???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 já bych jí taky chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Teď budu mít asi hloupý dotaz.... Ale nikdy jsem na podobným srazu nebyl (nebyl čas....) tak by mě zajímalo, jak se jednotliví člonové/jejich auta poznají? To má každý nějakou cedulku se jménem, třeba místo SPZ? Ptám se asi blbě ale fakt s tím nemám zkušenosti ale vůbec nemáš hloupej dotaz prostě obejdeš všechny a u každýho řekneš....a ty si kterej...já to taky tak dělám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 dneska sme to s mladou probirali a zastavime se, ikdyby jenom na srazek a pak rovnou dom nemuzu si nechat ujit takovou akci a partu fajnovych lidi co prijedou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 (editace) jj taky jsem ten srázek dneska řešil s přítelkyní. Vzhledem k tomu, že už máme většinu víkendů tak nějak plno a to chceme ještě někam na dovču, napadlo mě zkusit se podívat po nějakým autokempu v královehradeckým kraju a po chvíli hledání jsme jeden vcelku pěknej za rozumný peníze našli Je v Hořicích, kemp u Věže, mám takovej pocit...ještě tam musíme napsat, zda by měli termín od 6-9. volno, pokud jo, tak to bude super. Jeli bysme zrovna z dovči k Dakimu, takže bysme ušetřili jak čas, tak i penízky za benál...snad to klapne Editováno: 16. Červenec 2008, autor: Tangerín Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tangerin: my to mame taky tak, budeme v Sezimove Usti v dobe od 2-9.8 na dovce, takze cesta zpatky bude pres Turnov, asi je to tak nejlepsi zkombinovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Dakie: tys mi nenapsal na seznam s otazníkem jak sem ti psal :-D tak tet mi tam napiš bez otazníku, pač na 90% přifrčime Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 Tangerin: my to mame taky tak, budeme v Sezimove Usti v dobe od 2-9.8 na dovce, takze cesta zpatky bude pres Turnov, asi je to tak nejlepsi zkombinovat jj taky bych řekl Protože jet do nějakejch neznámejch končin na dovču, po ní zpět domů a za týden třeba další výlet do Turnova, to je moc ježdění Ještě uvidíme co nám napíšou, jaký mají termíny. Zatím jsme si říkali, že tak od středy do soboty tam a pak ze soboty na nedělu u Dakieho, to by bylo akorát Jinak to máš taky pěknej výlet, z Ostravy do Sezimova Ustí a pak do Turnova a zpět. Celá republika projetá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
s-talker Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 tak at vam to klapne To vis objedem toho hodne, ale tak lepsi nez porad jenom sedet doma Chce to nejakou zmenu a radi jezdime po vyletech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 16. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 16. Červenec 2008 ty jo prdněte na RZ při srazu všichni rz shodte a nemusíte na fotkách nic mazat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Beru te za slovo okej a kde se sejdem?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tangouši koukej jako dorazit...ne že ne..bych tam byl sám s tak krásným sedánkem...takhle na ně budem dva Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 okej a kde se sejdem?? V Turnove Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jo tak ono je to v Turnově.... aha... krásnej sedánek??? o čm to tu proboha mluvíte??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Zkusím to nějak ošéfovat s těmi RZ-kami co a jak by šlo a pak se ozvu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 tu RZtku bych taky bral ... černou s bílým nápisem... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Paolo Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Mně by stačila normální bílá s černými písmenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.