AdamCZ Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Abych nebyl moc složitej tak bych bral červenou s bílým textem :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 S-talker: jj taky rádi jezdíme po výletech, ale s tím sezením doma to naštěstí tak hrozný nebude Míra: Neboj, mám v plánu dorazit a nenechat tě ve štychu Máro, to budeš hodnej, když to prozkoumáš. Třeba ti nabídnou nějakou množstevní slevu Mně by se líbila černá s oranžovejma písmenkama A když ne, tak si nějakou vytisknu doma, strčím ji do folie a pak ji nějak přilepím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mates_XIV Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak zdravotní stav se lepší. Stále mám v plánu dorazit. Jen do neděle tam nezůstanu. Akorát o tomdle víkednu je volejbalová dřevěnice. Sice nevím jestli budu v neděli hrát, ale určitě tam pojedu. Jinak na tu sobotu se moc těšim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Třeba jo, nechám pár korun na každé značce té paní co mi to (snad) nechá udělat. Pokusím se dostat na nějakou bezkonkurenční cenu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 V Turnove jj tak sme dohodnuty... určite tam budem.. hehe a jak sa spozname?? ja už viem budemm tam na fabii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 No jestli by ty RZky dopadly, taky bych jí nejspíš vzala Dakie: prosím o zapsání člena Petrator. Měl by se tu taky ukázat, ale zatím ho hlásím já Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stenly Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 chlapci ide niekto aj z moravy??? no aby sme sa zišly viacery... a isly po skupinkach .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) K té značce, stačí mi klíďo červená s černým nápisem foromen Díky moc. Jen doufám, že mi to vyjde. Od 11 mám dovču, ale 9-10 bych měl jít makat. Snad to dispečerka ošéfuje a dorazím. Jo, kluci, kvůli tomu spaní, je potřeba dát rezervaci nebo v tom hotýlku bude místo?? Editováno: 17. Červenec 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mole.first Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 K té značce, stačí mi klíďo červená s černým nápisem foromen Díky moc.Jen doufám, že mi to vyjde. Od 11 mám dovču, ale 9-10 bych měl jít makat. Snad to dispečerka ošéfuje a dorazím. Jo, kluci, kvůli tomu spaní, je potřeba dát rezervaci nebo v tom hotýlku bude místo?? Nevím jestli se ptáš na ten hotýlek na Vyskři po tý "after party", ale pokud jo, tak bych tam snad radši zavolal, je poměrně malej. http://www.pensionvysker.com/ A zaslechl jsem tu něco o těch RZ. Tak já bych prosil taky jednu porci. Podrobnosti u Dakieho. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 jj tak sme dohodnuty... určite tam budem.. hehe a jak sa spozname?? ja už viem budemm tam na fabii... Fabii? To bych nerekla covece Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Doufám, že ty jedeš babo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 (editace) INFORMACE pro účastníky co pojedou v sobotu 9.8.2008 od Brna: My z Brna a okolí si dáme sraz na dálniční benzínce Shell D1 - Popůvky (-> Praha; před sjezdem na Grand Prix, Rosice) Sraz bych dal na 9:00 hodin Přesné místo: odkaz Účast srazmenů: - Pentadius - Hrábě Fernnéti - Ol@f ??? - Cary mury ??? - Lugo ??? Editováno: 17. Červenec 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ale vůbec nemáš hloupej dotaz prostě obejdeš všechny a u každýho řekneš....a ty si kterej...já to taky tak dělám... míro tak to jsem zvědavej, jestli to uděláš i u mě, protože mi jsme spolu tu čest eště neměli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Míra nekecá, na každém srazu to tak vždy udělal. Každýmu podá ruku a ruku podává i zadnímu stěrači každýho auta. Má totiž sedana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Míra nekecá, na každém srazu to tak vždy udělal. Každýmu podá ruku a ruku podává i zadnímu stěrači každýho auta. Má totiž sedana :-) aspon že tam znám tebe a budu se hromadně seznamovat :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 17. Červenec 2008 Autor Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 se seznamováním nebude problém stačí jen přijít do hloučku a začít se bavit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 pentadius: No a co bude s tou RZ? uděláš je nebo ne? Bral bych bud uplně obyčejnou nebo červenej podklad a černý písmo. no a nebo to co máš v tom odkazu. asi mi to je více méně jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Míra nekecá, na každém srazu to tak vždy udělal. Každýmu podá ruku a ruku podává i zadnímu stěrači každýho auta. Má totiž sedana A nemáš strach, že něco chystneš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 pentadius: No a co bude s tou RZ? uděláš je nebo ne? Bral bych bud uplně obyčejnou nebo červenej podklad a černý písmo. no a nebo to co máš v tom odkazu. asi mi to je více méně jedno Zítra dám vědet ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 hele jak je to tam s ubytováním? nechá se tam přespat třeba pod širákem? nebo je lepší volit ten penzionek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Radši jsem dnes zaslal předběžnou rezervaci na Vyskeř. Sichr je sichr. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 hmm... asi taky radši bloknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 ale sem sám a jsou tam jenom samý dvoulůžáky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Tak si musíš sebou někoho přivézt Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 17. Červenec 2008 Sdílet Vloženo 17. Červenec 2008 Já ti půjčím našeho psa, bereme jí s sebou . Je zvyklá spát na polštáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.