AdamCZ Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 no tak já vezu 2vzpěry 1mřížku a 1 sulfitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Dakie můžu tě poprosit o telefonní číslo na mobil? Nějaký na tebe mám, ale nevím, jestli je aktuální. Klidně mi ho pošli SZ. Bych ti třeba v sobotu ráno brnkl, jestli je všechno při starým a nejsou žádný změny, protože ve středu odjíždíme s přítelkyní na dovču a pak už rovnou na ten sraz...tak nebudu mít možnost jít už na net. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 takže, Bajo gril zamluven, mělo by se tam vejít cca 30 lidí tak se tam snad naskládáme!!! tel. na sebe hodím do prvního příspěvku, páč mě o něj už žádalo více lidí foromen: néé, to po mě nemůžete chtít, už takhle to tu nestíhám pročítat a ještě dělat seznámek prodávajících ještě bych na někoho zapoměl manolo: co ten návrh na trička??? zkoušel si něco vykutit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Dakie, to byl jenom hec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 foromen: vím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 To zase budou fotky vožralejch spadlejch do příkopu lidí tady z fora se chci septat..ta vyskeř či jak...dá sem někdo odkaz na mapu kde to je??to není v Turnově jak jsem pochopil...no dneska mě to nějak nechápe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Vyskeř Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 no ještě tam chybí NANO od Vorlajzíka žejo... Vezmi si nanodržák s sebou, musím to vozkoušet, nějak se mi tomu nechce věřit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 (editace) Z důvodu času "přesunu na oběd do Bajo grilu v Turnově", přesuneme náš předsraz v Brně už na 8:20 - 8:30 hodin Účast srazmenů v Brně: - pentadius - Hrábě Fernétti - Ol@f - SKAJA - Cooco69 - Manolo - CMF Jede ještě někdo ze Lhoty nad Ponávkou s námi ? Editováno: 4. Srpen 2008, autor: pentadius Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 4. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 jooo, jak se rekne kurvy, chlast, chlebicky a finska tak se sjede cela republika...dobra kampan dakie... si piš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Nějak si to Peťo neumím představit co to bude za moooonster akci. Ví už o tom i místní OO PČR? Taková doprovodná vozidla by se hodila na začátku a konci kolony, která bude přes celej Turnov Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 no tak s doprovodem to by byla síla. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Hele, však žlutý káry máme, tak stačí polepit dveře a kapotu bílou fólií s černým nápisem VB, na střechu prcnout maják a můžem vyrazit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Maják bych doma našel, ale oranžovej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lube Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Kurnik že bych se přijel za váma podívat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
frenky Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 míra: tobě to ještě nestačilo z foto z Doks s unavenejma členama fora ,máme ještě nedořešené věci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 To bys mohl aspoň by tam byl další známej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 tak nakonec na 99% nejedu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Kurnik že bych se přijel za váma podívat A co Ti v tom brání !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 tak já teda nakonec jedu jo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Frenky:no já chtěl napsat i jmenovitě kdo asi bude na fotkách...hii ale radši neee.... máca:co to slyntáš???jak ne???si pro tebe dojedeme... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 míro, vím kde bydlí, tak není problém vytahat ho za uši, že nejede. Martine, no ták Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 vorlíku vorlajzovský :jestli to NANO nebude fachčit tak ani nestačíš zdrhat:-)nebo ti z otesánka udělají anorektičku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 Bobajz:už minule z čerňáku jsme si pro něj chtěli dojet...tak nevím jak by to zkousli sousedi najednou moc troubících aut v ulici u máci.-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 4. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 4. Srpen 2008 hh... jaký Na-No? ... ja neumim šesky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.