Lube Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 (editace) To je mazec! 48. stránka.To bude asi megasraz. Dneska byly u nás celej den přehánky, tak jsem nevěděl jestli mám auto vůbec mejt.Pokud bude zítra trochu přijatelný počasí tak bych taky dorazil. Ale až tak ve čtyři hodiny bych vyjížděl, a pojedu trasu Vysoké Mýto - Hradec Králové. Počítám tak kolem sedmé bych dorazil. Bude tam ještě někdo vůbec? Abych nejel zbytečně. Náhodou z Hradce tak kolem půl šestý asi nikdo nepojede co?????????????? Editováno: 8. Srpen 2008, autor: Lube Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Počasí je objednaný, bude parádně. Zítra ve dvě jsem na místě činu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 fakt mě pěkně s.re že tam nemůžu bejt dýl, ale rodiná situace to bohužel nedovoluje...takže tam dorazíme alespoň na těch pár hodin Bobík: Kakao a Loupáček ti dovezu, aby jsi neřekl že nejsem kamarad 13:45 sem na busaku a čekam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Lube: neboj, v tu hodinu tu bude mrtě lidiček, ale musíš dorazit přímo na Vyskeř čísllo na mě máš, tak brnkni... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doli Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak ja teda taky dorazim na 99%, jen nevim kdy presne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 8. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Doli: nevadí, hlavně když dorazíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joujou Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak prdolové..pište kdo všechno se těší je jedno na cokoli, (obsluha "nahořebez" prasátko, pívečko, holky, káry atd atd) : Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Takže stan kúpený. Spať máme kde. Cestou sa stavím na umyvárke umyť voz, ale aj tak pokial prídem do Brna, bude celý od mušiek a inej lietajúcej hávede. Dúfam nesundám cestou nejaké vtáctvo ako to mám vo zvyku, a donesiem si vrabčeka v maske. Idem si lahnúť. Dobrú noc a zajtra sa vidíme. Keby nie, tak sa nahmatáme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Ja se těším jak malej kluk, hlavně na to, že se potkám osobně s mlaďasema , co si s nima tady píšu . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 se ví Dědo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 No už jsem myslel, že se neozveš,,, rejpale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peterkocur Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 48 Stranek=== v kolik zacina ten sraz,jely bychom s octou a fabkou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SKAJA Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 Tak já byl dneska celej den v Pasohlávkách v kempu s borcama a samozřejmě auto vevnitř celý zadrobený a zvenku pěkně zmoknutý a zaprášený, takže holt smolík, co už nadělám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AdamCZ Vloženo 8. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 8. Srpen 2008 48 Stranek=== v kolik zacina ten sraz,jely bychom s octou a fabkou mas to na první straně.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dakie Vloženo 9. Srpen 2008 Autor Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 48 Stranek=== v kolik zacina ten sraz,jely bychom s octou a fabkou stránek tu může být kolik chce, hlavně když jsou všechny info v prvním příspěvku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 bre rano, Brno skoro kompletne pod mrakem, dame snidani, kavu a vyrazim na shelku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 No tak v Praze prší, to je hnus velebnosti... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 bré:-)))v pardubkách pokapává....jo a kdyby něco...přijedu už do Baja...tzv v 11.00 na autobusák:-))) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 hmm já jedu maximálně tak do pr.ele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
najmis Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 maca:jak to...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mira Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 copak Martine???máme pro tebe někdo zajet???musíš tam být....to by nebylo ono bez tebe... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sinius Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Liberec komplet pod mrakem a větrno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maca Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 musim pro toho kámoše,musim udělat geometrii na fabče(po montáži podvozku) takže nechci zbytečně huntovat nové pneu a baterka je K.O. snad někdy příště..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 Kladno po dešti, mokro, pod mrakem a fouká. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JasteR Vloženo 9. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 9. Srpen 2008 (editace) u nas asi 20km od turnova sprchlo ale uz to vosycha..ted polojasno Editováno: 9. Srpen 2008, autor: JasteR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.