vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 dobré ranko... kde je to video??? Forčo, mákni ju? jo vlastně ty si už "dědek"... ... ok, tak ti dám ještě 24 h času! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Díky Pentadiusovi, moc pěkná SPZ Jani, nepřeháněj ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Janina Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Nekecám, fakt... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) vorlajz: vydrž, už se renderuje, je toho 25 minut, 360 MB, tak to musím nějak pořešit. Ale snažím se. Jak to bude hotový, dám odkaz. pentadius: taky moc díky za RZ, je perfektní Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Dakiemu jsem už psal díky za připravenost a bezvadnou organizaci , ikdyž z toho moc kluci z EDT týmu moc neměli, bo se museli starat o nás, ovšem nezaregistroval jsem ani náznak nějakého problému. Za to všem z nich, ale hlavně Dakiemu velká I mým holkám se to líbilo a to se přiznaly, že na sraz jely s obavami, které se ukázaly jako liché - díky Vorlazi Já osobně tomu fakt nemám co vytknout. V sobotu jsem trochu dřív odpadnul a tak jsem přišel o asi ty nejlepší čísla večera, ale snad to bylo zachyceno na kamerách. Ovšem o sehranosti loutkoherecké skupiny Bobik x Vorlajz nemůže být pochyb Kdyby byli jen z poloviny Doksy tak dobrý jako tento sraz, určitě tam pojedu a to hlavně kvůli Vám pohodovejm klukům (a holkám) z fóra. Velkej obdiv patří Stenlymu, který jel v autě, když "my jsme už leželi v posteli" Taky musím uznat, že narozdíl od Ostravského meetingu (nic ve zlým) se perfektně kecalo "každej s každým" ================ VELMI PODAŘENÁ AKCE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 To je fakt, taky bych ještě nadejchal. Večer olafovo měřák hlásil eror nebo tak něco Bohužel jsem musel jet kolem poledne. Jinak bych střízlivěl trochu dýl. Zadnej error ukazalo to maximum co tu umi kdyz, jsi na to jen promluvil na toz dejchnul, MAX. je 4 promile. Ja vim kdo rano nadejchal nejvic, nevim jmeno ani nick ale prozradim, ze to byly 3 promile v 8 hodin rano. At se dobrovolne prizna nebo si ho vysonduju podle auta a pak ho prasknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) mě to ráno ukázalo 1,2 a taky se mi zdálo, že jsem ani nemusel moc dejchat... stačilo otevřít hubu... to Mareček páreček aka Pentadius... značky jsou tuze pěkné... ta moje mne opravdu mocinky moc překvapila... velké díky add. já a Bobík... bylo to dopředu domluvené... kluci z EDT zaplatili a my sehráli divadlo... že Bobíku... jinak máš tuze pěknou přítelkyni a kamarádku! ještě bych měl jednu připomínku k Manolovi... moc jsem neochopil proč přijel na sraz škodovek Fordem a už vůbec jsem nepochopil, proč mi kurvil obchod... ale i takový lidi se najdou... bohužel! jinak ostatním patří velké díky, byli jste skvělí!!! opraveno, díky Tangu Editováno: 11. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to Pentadius: Máro bacha, Vorel je hroznej samec a jak má přítelkyni přes týden mimo domov je dycky hrozně plnej energie o víkendu to Foromen a další: hrozně mě pobavilo jak jste chodili za Vorlajzem ať Vám prodá LEDky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pentadius Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Jo díky Viki za pochvalu, předám ji dál ... Holkám ty komplimenty vyřídím Jenže, jak Tě znám ty bys vojel ani zásuvku, kdyby nekopala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 spanilka byla fajn, ale pořád na mě dotírala nějak bíla RSka jo a kdy bude video ze spanilky ke stažení??? chtěl bych ho už vidět! plííís Biela RS sa Ti chytila na ťažné, a nešlo do odopnúť. Preto si mal tú nadspotrebu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 zdar chlape, cesta OK ? Uz mas zabaleno ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cooco69 Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 zdar chlape, cesta OK ? Uz mas zabaleno ? Cesta super. Aj som Ti volal ale technika zlihala (NOKIA N95), lebo tesne za Turnovom som našiel SCHELL pumpu. Cesta bola v pohodičke po Brno na spotrebu, od Brna 220 km/h, nech si zvyká Danka je doma, ona má už volno, tak balí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomáš Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Ke srázku jenom slova chvály,program,spanilka-trasa-křižovatky,organizace Nečekal jsem,že to bude takhle super,díky kucí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ol@f Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Cesta super. Aj som Ti volal ale technika zlihala (NOKIA N95), lebo tesne za Turnovom som našiel SCHELL pumpu. Cesta bola v pohodičke po Brno na spotrebu, od Brna 220 km/h, nech si zvyká Danka je doma, ona má už volno, tak balí. Jo jo taky jsem na te Shelce taknkoval asik teda. Uzijte si dovcu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Takže video hotové, ale upozorňuji ...... délka trvání cca 23 minut, VELIKOST 188MB. Stahujte ZDE. Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 Tak videa shlédnutý a radši no comment ještě jsem čekal, že se tam objeví video s tancem okolo dřevěnýho sloupu Ikdyž jak poznamenala Markéta, to by bylo faaakt moc nechutný Co se týče ještě té spanilé jízdy, byla super a jsem rád, že se nic po cestě nesemlelo Akorát jak již někdo psal, transity nakonec a Bobika taky Pak, že takovej podvozek úúúplně v poho, kdejakej sebemenší hrb či něco a už stál na brzdě...jinak by to byla příjemná plynulá jízda Pro Vorlajze skrz toho Manola. Jak všichni ví, tak jeho fábča se zrovna přestavuje a tak přijel druhým autem a je jeho, néé jeho papíka. Pokud se pletu, někdo mě opravte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
superfatty Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 opravuju.. ne všichni věděli, že jeho Fapča je v opravě.. teď už víme.. ostatní no comment nebyl sem u toho.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tangerín Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 V opravě néé...přestavuje se na jedenu z nej, co bude v týhle republice...se můžete kouknout do sekce Vaše Fabia 1 ,-) manolo...má tam nějaký foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 taky jsem nebyl fábkou, vzhledem k tomu, že jsem jel v podstatě rovnou z Itošky, tak jestli to byl pro někoho problém tak se omlouvám, ale spalo se nám s bobíkem dobře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 to nemění nic na tom, že mi zkazil obchod... svejma blbejma kecama... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) ty vole jak si "dědek" natáčí výjezd z garáže Editováno: 11. Srpen 2008, autor: vorlajz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 hezký video Forčo!!! a ten záznam z fotbálku taky dobrej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) Díkes vorlíku, na tom fotbálku jsi exeloval Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vorlajz Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 a pak že to s tím pupkem nepůjde! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
foromen Vloženo 11. Srpen 2008 Sdílet Vloženo 11. Srpen 2008 (editace) to Foromen a další: hrozně mě pobavilo jak jste chodili za Vorlajzem ať Vám prodá LEDky No to je tak, když neznáš ksichty, je to dílo najít toho správnýho koumese . Ale hlavně že jsme se našli. . A díky, už je namontováno. vorlajz: všechno jde, jen malý děti a dřevěná koza se musej nosit . Editováno: 11. Srpen 2008, autor: foromen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.