IvanB Vloženo 2. Červen 2008 Vloženo 2. Červen 2008 Čau mám dotaz octavia 1 1.9tdi 66kw, auto jsem dovezl z výměny rozvodové sady a zdá se mi že se autu zvedla s potřeba tak zhruba o jeden litr je to možné? (auto nemá klimatizaci) Citovat
IvanB Vloženo 2. Červen 2008 Autor Vloženo 2. Červen 2008 Tedy předtím jsem jezdil při normální jízdě spotřeba do 6ti litrů podle palubního počítače a ted spotřeba nejde pod 6 litrů. Čím by to mohlo být ? Citovat
Lukascheck Vloženo 2. Červen 2008 Vloženo 2. Červen 2008 Tedy předtím jsem jezdil při normální jízdě spotřeba do 6ti litrů podle palubního počítače a ted spotřeba nejde pod 6 litrů. Čím by to mohlo být ? Jezdíš stejně??Já třeba po rozvodech to vůbec nešetřím - samozřejmě až po zahřátí na provozní teplotu Citovat
KaJe Vloženo 2. Červen 2008 Vloženo 2. Červen 2008 Budou asi fakt špatně nandané. Když se posune řemen o zubek, tak to na chodu motoru ani nepoznáš, ale pro elektroniku je to hodně velkej rozdíl. Citovat
silarm Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 zaclo auto nejak kourit? co zvuk motoru? Citovat
Vaša Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 Budou asi fakt špatně nandané. Když se posune řemen o zubek, tak to na chodu motoru ani nepoznáš, ale pro elektroniku je to hodně velkej rozdíl. zoubek poznáš celkem dost VAGem zkontrolovat na TDi grafu Citovat
KaJe Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 Už jsem mluvil s několika lidma, co měli na TDi rozvody hozené o jeden zub a všichni se schodli na tom, že nic závratného se nedělo. Občas to déle startovalo, občas zakouřilo, trochu větší spotřeba, ale jinak jim to prý jezdilo celkem dobře. To mi říkali oni. Já to zažil osobně jen jednou a to bylo na Puntu 1.1 benzín a tam to nebylo poznat skoro vůbec. Citovat
666dia Vloženo 3. Červen 2008 Vloženo 3. Červen 2008 není o zub jako o zub.....může to být o zub dopředu nebo taky dozadu.... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.